pRime.
Üye
Katılıyorum.Biz telefonu aldığımızda ne belle bilirdik ne anna . Sabır ile bekleriz sorun yok yaniSen kafana göre takıl. Şahsen ben telefondan memnunum. anna gelirse benim için bir + olur tabi Ama çıkıpta burda oflayıp-puflamaya gerek yok yani ..
Komedyen başlamış yine.Symbian ölmek üzere, son telefonları bunlar.. Biraz iyi olsun bari ölür ayak
Sen 5 sene sonra bu piyasanın böle kalacağını düşündün galibaÇevir kazı yanmasın
Ölmek üzere olan hastaya bayramlık alınmaz
5 sene destek var daha ve sonrasında da devam edicek görüceksiniz nokia symbiansız yapamaz.
Ama onu kral yapar
Türkçeyi yollasın sizde kullanın bakalım androidin yerini tutacakmıSizin gibi dar görüslü kisiler oldukça nokia her zaman türkiyeyi 3. dünya ülkesi olarak görür ve sürüm çıktıktan sonra 1 ay bekletip yollar Türkçesini
Ona bakarsan ben sana böle diyeyim android+yeni özellikler ?Microsoftla anlaşma yapmışlar symbian devrini bitince microsoft windows mobile + nokia = durdurulamaz
Belle'yi begenmeyen yada begenmemis gibi yapan birtek bu forumda yazılar gördüm.
Androidden esinlenmis diyenlere anca gülerim.
haki senin telefon ne oldu ve madem çaldılar dava etsinler nokia yayı ay pardon nokia zaten patentleri ile alıyor paraları en son samsung u yiyen apple ı yemişti nokia
haki sonuçta nokia sunuyor bu güncellemeyi dediğin firma sadece satın aldı farkındaysan hala nokia geliştiriyor
hakan senle uğraşılmaz bayram günü boşver accenture geliştirseydi sen bu güncellemeyi göremezdin emin ol
nokia yayı kötülüyenler nokia ile dalga gecenler ...... hiç forumda duyuruları okumuyonuz galiba biri şikayet etseee ne olur acaba
litfen markaları kötülemeyin
İstediğin kadar şikayet edebilirsin, şikayet etmen Nokia'yı iyi yapmayacak
Android'in maemo 5 çakması arayüzünün olduğundan da hiç bahsetmezler.Belle'yi begenmeyen yada begenmemis gibi yapan birtek bu forumda yazılar gördüm.Androidden esinlenmis diyenlere anca gülerim.[video=youtube;W4EtXGCvsoQ]http://www.youtube.com/watch?v=W4EtXGCvsoQ&feature=related[/video]
Bana laf diyende hakaretten süresiz ban yememiş miydi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?