Symbian Belle C7 111.030.0607 Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SuaT6027

SuaT6027

Üye
çözüleceği kesin kardeşim.. ama sunu unutmamak lazım: belle annaya gore daha kapsamlı bır yazılım.. sarjlarımız annadakı kadar gıtmeyebılır dıye dusunuyorum.. ha nokıa orjınalını cıkarınca guncellemelerle falan buna bır care ıllakı bulacaktır.. sarjınızın az gıtmesıne gelınce.. yukledıgınız uygulamalardan kanaklı olabılır.. eger arka planda calısan bır uygulama yuklemısssenız bu sarjınızın az gıtmesıne sebep olabılır..

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
uygulamaların arka planda çalışıp çalışmadığını, çalışan var ise ne kadar şarj tükettiğini görmemizi sağlayan bir program var mıdır ?

Teşekkürler

SuaT6027

SuaT6027

Üye
olması gerekıyor ama nerde denk gelmıstım suan anımsayamıyorum yaa... sıstem aracları bolumune bakarsanız vardır orda..

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
arka planda çalışan uygulamalar:

-giriş ekranı
-nqavcenter (netquin antivirüs programı)
-sysap (nedir bilmiyorum)
-hava
-autolock
-screensaver
-işlem kaydı
-whatsapp
-saat
-qtappbooster
-carmodelauncher
-widgetUI
-Battery Info
-Task Switcher
-Ajanda
-Telefon

ve su an free ram: 121,96

yeterli mi ki?

cengiz0055

Üye
arkadaşlar acil yardım bekliyorum nokia c7 belle yükledikden sonra doğru düzgün şarz almamaya başladı bataryayı da değiştirdim yine aynı alıyor gibi gösteriyor ama kapanıyor acil yardım şimdiden teşekkürle

kalbimdesiin

Üye
arkadaşlar acil yardım bekliyorum nokia c7 belle yükledikden sonra doğru düzgün şarz almamaya başladı bataryayı da değiştirdim yine aynı alıyor gibi gösteriyor ama kapanıyor acil yardım şimdiden teşekkürle

belle yükledikten sonra cihaza soft format atman gerekiyor telefon rahatlasin eski Sistem dosyalarından arınmis olmalı Dosyaları hafıza kartına sakla soft format at depo hafızayı biçimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...