Symbian Belle C7 111.030.0607 Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle C7 111.030.0607 Şarj Sorunu
Merhaba Arkadaşlar;

dün gece telefonuma (c7 anna 25.07) belle 111.030.0607 yükledim. Belle gayet hızlı, ama şarjı çok çabuk bitiriyor. gece yatarken telin şarjı tamdı ve 6 saat boyuncada güç tasarrufu açıktı. ve sabah kalkıtığımda telin larjı bitmiş, belle yükleyen arkadaşlar; sizlerde de aynı sorun var mı? bu sorunu çözmek için yardımlarını bekliyorum

şimdiden teşekkürler

aydogdu_c7

Üye
evet şarj sorunu mevcut ama belleye değer diye düşünüyorumki zaten orjinali çıktığı zaman da bu sorun giderilmiş olarak çıkacaktır

spartuas

spartuas

Üye
Bende herhangi bir sorun yok :hmmm

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bende de bir sorun yok, tam şarjın bitmeden şarj etme telefonu.

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
ustalarımdan yardım bekliyorum,

önerilerini buraya yada pm ile bildirirseniz çok sevinirim :tşk:

Re13eL

Re13eL

Üye
bende de bir sorun yok hatta annaya göre daha iyi oldu diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
tek sorun bende mi arkadaşlar anlamadım!!!

ustalarımız nerede :(

serinaga

serinaga

Üye
Tam 3 defa flashladım Belle'yi, her defasında ilk şarj çabuk bitti dediğin gibi ama sonradan toparlıyor. Yinede şu özelliklere dikkat et, 3G lazım değilse kapat, NFC default açık geliyor, onu da kapat, tasarruf moduna gerek yok. Ben bu dediklerim gibi yapıyorum, sabah 08:00 akşam 19:00 arası bluetooth sürekli açık, arada sırada gerek wifi gerekse 3G nete bağlanırım, ortalama günde 1-2 saat görüşürüm, 2 günü rahat kurtarıyor ...

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
bendede herhangi bir sorun yok,annaya bakarak dahada iyi diye bilirim

Suyaka

Suyaka

Üye
Şarj süresi oldukça iyi. Yalnız bir kaç konuda ek bilgiler vermek istiyorum. Bitmeden şarj etme durumu dezavantaj değildir, zîrâ Li-on bataryalar bu özellikleriyle ön plana çıkarlar. İstediğin zaman şarj edebilirsin, bu teknik bir bilgidir. Herneyse, bir iki öneride de ben bulunayım. Öncelikle arkadaşların dediği gibi

1- NFC kapat
2- Bul Uygulaması »Ayarlar » Yndn bşltmda oto çalştr: KAPALI | Şebeke arama: KAPALI seç.
3- Yazlm Güncelleme » Ayarlar » Güncellemeler için otomatik kontrol: KAPALI
4- E-Posta yapılandırdıysan yine E-posta ayarlarından alım günlerindeki tiklerin hepsini kaldır taaki o bölümde YOK yazana kadar.
5- Ekran parlaklık ayarını yap, fazla parlaklık en fazla şarj yiyen unsurlardan biridir standart koşullarda.
6- http://www.maxicep.com/symbian-3-si...v3-00-s60v5-s-3-signed-by-alireza-580187.html Bu programı indirerek, gereksiz uygulamaları belirli aralıklarla kontrol et ve çalışmasını durdur.

Bir de bu şekilde dene bakalım sonuç olumlu olacak mı :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
SilentOne

SilentOne

Üye
3g açık nete fazla takılmamda günlük 300 sms 3 saat konuşma derken 2 gün gidiyor bellede 3 günü bulursa nokia ya şampanya gondercem :D

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
Günadyın arkadaşlar;

yorumlar için teşekkürler,

suyaka;

yazdıklarından sadece e-posta kısmını yok yapmadım, otomatik mail almak adına. en kısa zamanda geri bildirimlerimi yazacağım.

diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum

iyi günler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Hakan2635 kardeşim birde ben ekliyim Telefon Hafızasında Boş alanın çok olsun...

serinaga

serinaga

Üye
3g açık nete fazla takılmamda günlük 300 sms 3 saat konuşma derken 2 gün gidiyor bellede 3 günü bulursa nokia ya şampanya gondercem :D

Ne JEST olur ama adamlara heeee ??? Ama iciğini böcüğünü kapatsan telde sanırım 3 demez gibime geliyoooo :off:

SilentOne

SilentOne

Üye
Ne JEST olur ama adamlara heeee ??? Ama iciğini böcüğünü kapatsan telde sanırım 3 demez gibime geliyoooo :off:
he baya jest olur hemde yok ya inciğini cıncıqını kapattıqımda normalde 3.5 gün gidiyor

datasoft__63

Üye
arkadaslar herşey bir tarafa
orginal şarj makinası kullanın
aksi takdirde yan sana yi kullanırsanız hem şarj geç dolar hemde tez biter
en önemlisi
şarjdayken dokunmatik ekran calısmazzz

Dostnametr

Üye
arkadaslar herşey bir tarafa
orginal şarj makinası kullanın
aksi takdirde yan sana yi kullanırsanız hem şarj geç dolar hemde tez biter
en önemlisi
şarjdayken dokunmatik ekran calısmazzz

Niye çalışmasın ?

this-is-me

Üye
Aynı sorun bende de var. Gece şarj ettim sonra uyudum. Sabah kalktım Şarj %15 pil tasarruf moduna geçmiş. İlk defa başıma geliyor neden olduğunu anlamadım. Battery Monitor 2 kurulu telefonda. Baktım en çok enerji harcayan uygulama hangisi diye. En çok background uygulamalar. Arka planda ne çalışıyor anlamadım?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşlar bu arada baktım ama yorumlarda göremedım.. flash atma ıslemı esnasında sarjınız tam olsun.. bunun da sarj uzerınde asırı bır etkısı var..

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar;

ben flash atmadan önce şarjı fulledim. ayrıca telefona formatta attım. ilk 1-2 hafta şarj gayet iyiydi, ama simdi şarj tekrardan 1 güne düştü(3g, wifi gerektiğinde açıyorum).

orjinal belle ile bu sorunlar çözülecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...