Symbian Belle [c6 Proxm] V.8 [20.09.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

eren366

Üye
Tekrardan Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
şifre Kaldırıldı :oke:

• Beğen

eren366

Üye
@Hikmet366 Benim Arkadaşım Telinede Yüklesene Çok İstiyor

• Beğen

eren366

Üye
Tekrar Teşekkürler Arkadaşım Çok Begendi oda Teşekkür Ediyor..

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

eren366

Üye
Yok Kardeşim CFW De Hata Yoq Süper Bir Çalışma :oke:

• Beğen

lamos

Üye
Hikmet kardes emegine saglik uğrasmıs yapmıssın yalnız bir sikayetim olacak, karsıdan gelen aramalarda telefonum bir kere calıyor arayanın ismini bir kere söylüyor ve direk titresime geciyor ne ses var ne seda mp3 te ve kendi orjinal zil seslerinde denedim aynı hatayı aliyorum buna bir bakabilirmisin rica etsem. Simdiden kolay gelsin. Bir ikincisi bu 2. ana ekrana widget koyamıyormuyuz yapabiliyorsak nasıl olacak anlatırmısın.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Hikmet kardes emegine saglik uğrasmıs yapmıssın yalnız bir sikayetim olacak, karsıdan gelen aramalarda telefonum bir kere calıyor arayanın ismini bir kere söylüyor ve direk titresime geciyor ne ses var ne seda mp3 te ve kendi orjinal zil seslerinde denedim aynı hatayı aliyorum buna bir bakabilirmisin rica etsem. Simdiden kolay gelsin. Bir ikincisi bu 2. ana ekrana widget koyamıyormuyuz yapabiliyorsak nasıl olacak anlatırmısın.
Ekrana Dokundun An Ses Gider Tuş Kilitini Açıncada Ses Gider Böyle Ayarlanmış Bir şey 2. Ci Ekrana Widget Ekleyemiyorsun Çünki Ram Sıkıntısı Var Ondan Böyle Bir Şey Yoq Hiç Bir CFW De Yoq

• Beğen
lazye

lazye

Üye
2.ev ekranına ram yetersizliğinden dolayı widget eklenmiyo değil.2.ev ekranı diye birşey yok zaten... İçeri gizle diyo...

• Beğen

demirlady

Üye
eline saglık usta yapmışsında ne yazıkki telefonu elden çıkardım N8 için olurmu bu işlemler teşekkürler:)

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
veysbaba

veysbaba

Üye
Tek kelimeyle mükemmel bundan önce nerden baksan en az 15 20 cfw deişmişliğim var ama bu cfw hepsinin önünü kesti tek kelimeyle süper nerden baksanız 20 gün oldu kullanıyorum tek hata yyokk helal olsun diyorum

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Tek kelimeyle mükemmel bundan önce nerden baksan en az 15 20 cfw deişmişliğim var ama bu cfw hepsinin önünü kesti tek kelimeyle süper nerden baksanız 20 gün oldu kullanıyorum tek hata yyokk helal olsun diyorum

Güle Güle Kullan

• Beğen

Üst Alt