hikmet366
Üye
Peki Rom Patcheri nasıl yükleyeceğim hata veriyor.
nasıl bir hata
Peki Rom Patcheri nasıl yükleyeceğim hata veriyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
V.7 hayırlı olsun Hikmet
dediklerini yaptım fontu indirdim. Çok meşgul ettim biliyorum ama fontu rom patcherle nasıl çalıştıracağımı anlayamadım sanırım
burdaki anlatımı eksiksiz yap
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html

dediklerini yaptım fontu indirdim. Çok meşgul ettim biliyorum ama fontu rom patcherle nasıl çalıştıracağımı anlayamadım sanırım![]()
Dediklerini yaptım eksiksiz fakat olmadı
bak şimdi hack yaptınya xploreye gır c reseurce nin icıne fonts diye klasör aç sonra o hangısıni atmak istiyorsan o fontu içine at sonra teli aç kapa
olsun sadece meraktandi zaten x plore de sorun olmalı telefonu açıp kapatınca kayboluyor
çok teşekkürler vakit ayırdın.Dediklerini yaptım eksiksiz fakat olmadıolsun sadece meraktandi zaten x plore de sorun olmalı telefonu açıp kapatınca kayboluyor
çok teşekkürler vakit ayırdın.
Nasıl indiriyoruz bunu yardımcı olur musun???
- - - Eklendi - - -
nasıl indiriyoruz bunuuu??????
v7de o kadar büyük bir geliştirme yok herhalde v6 yı kullanmaya devamcfw güzel hocam teşekkürler
sen bilirsin ben olsam kurarım 3 .partı icon desteği yaptım yükledın uygulamalara anna icon çıkıyor ôrnek
- - - Eklendi - - -
Müzik çalarda çalma listesi oluşturuyorsun ama parça çıkartmak istediğinde müzik çalardan atıyor v7 de bu sorun devam ediyormu?
birde bazen kendiliğinden 1-2 uygulama çalışıyor.
rehbere yeni isim kaydederken isim biraz uzun olunca '' isim çok uzun '' hatası veriyormu v7de
bu hataları düzelttiyseniz ve aklıma gelmeyen 1-2 hata, v7ye geçmek isterim.
son olarak telefon arada bir kapanıyor. bu sorun belki cfwden kaynaklı veya değil orasını bilemem
evet müzik çalarda o sorun var yenı fark ettim evet bendede çalısiyor ama bu cfw ye bırşey yapmaz ısim uzatma bunla ilgili bırşey yapamam telefon bende kapanmıyor ama bılemem belki teknıksel olabilır ama cfw yüklemeden kapanma sorunu varmıydı kardeş ben en çok aklım müzik çalar a takıldı ilk defa fark ettim bunu nasıl düzeltebılırim hic bilmiyorum
evet müzik çalarda o sorun var yenı fark ettim evet bendede çalısiyor ama bu cfw ye bırşey yapmaz ısim uzatma bunla ilgili bırşey yapamam telefon bende kapanmıyor ama bılemem belki teknıksel olabilır ama cfw yüklemeden kapanma sorunu varmıydı kardeş ben en çok aklım müzik çalar a takıldı ilk defa fark ettim bunu nasıl düzeltebılırim hic bilmiyorum
kendin mi yükledin hayırlı olsunbende v.7 ye geçtim
teşekkürler hikmet![]()
kendin mi yükledin hayırlı olsun
- - - Eklendi - - -
bazı uygulamalra icon vermiyor bana lütfen istekte bulunun programa icon eklip veriyim