Symbian Belle [c6 Proxm] V.8 [20.09.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

libyana26

libyana26

Üye

Matthe

Matthe

Üye
V.7 hayırlı olsun Hikmet

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini yaptım fontu indirdim. Çok meşgul ettim biliyorum ama fontu rom patcherle nasıl çalıştıracağımı anlayamadım sanırım :)

bak şimdi hack yaptınya xploreye gır c reseurce nin icıne fonts diye klasör aç sonra o hangısıni atmak istiyorsan o fontu içine at sonra teli aç kapa

libyana26

libyana26

Üye

bak şimdi hack yaptınya xploreye gır c reseurce nin icıne fonts diye klasör aç sonra o hangısıni atmak istiyorsan o fontu içine at sonra teli aç kapa
Dediklerini yaptım eksiksiz fakat olmadı :) olsun sadece meraktandi zaten x plore de sorun olmalı telefonu açıp kapatınca kayboluyor :) çok teşekkürler vakit ayırdın.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

mhmmdbk23

Üye
Nasıl indiriyoruz bunu yardımcı olur musun???

- - - Eklendi - - -

nasıl indiriyoruz bunuuu??????

frhtckr

Üye
v7de o kadar büyük bir geliştirme yok herhalde v6 yı kullanmaya devam :) cfw güzel hocam teşekkürler
tuş kilidi çok hoşuma gitti

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
v7de o kadar büyük bir geliştirme yok herhalde v6 yı kullanmaya devam :) cfw güzel hocam teşekkürler

sen bilirsin ben olsam kurarım 3 .partı icon desteği yaptım yükledın uygulamalara anna icon çıkıyor ôrnek

- - - Eklendi - - -

frhtckr

Üye

sen bilirsin ben olsam kurarım 3 .partı icon desteği yaptım yükledın uygulamalara anna icon çıkıyor ôrnek

- - - Eklendi - - -

Müzik çalarda çalma listesi oluşturuyorsun ama parça çıkartmak istediğinde müzik çalardan atıyor v7 de bu sorun devam ediyormu?
birde bazen kendiliğinden 1-2 uygulama çalışıyor.
rehbere yeni isim kaydederken isim biraz uzun olunca '' isim çok uzun '' hatası veriyormu v7de

bu hataları düzelttiyseniz ve aklıma gelmeyen 1-2 hata, v7ye geçmek isterim.
son olarak telefon arada bir kapanıyor. bu sorun belki cfwden kaynaklı veya değil orasını bilemem

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Müzik çalarda çalma listesi oluşturuyorsun ama parça çıkartmak istediğinde müzik çalardan atıyor v7 de bu sorun devam ediyormu?
birde bazen kendiliğinden 1-2 uygulama çalışıyor.
rehbere yeni isim kaydederken isim biraz uzun olunca '' isim çok uzun '' hatası veriyormu v7de

bu hataları düzelttiyseniz ve aklıma gelmeyen 1-2 hata, v7ye geçmek isterim.
son olarak telefon arada bir kapanıyor. bu sorun belki cfwden kaynaklı veya değil orasını bilemem

evet müzik çalarda o sorun var yenı fark ettim evet bendede çalısiyor ama bu cfw ye bırşey yapmaz ısim uzatma bunla ilgili bırşey yapamam telefon bende kapanmıyor ama bılemem belki teknıksel olabilır ama cfw yüklemeden kapanma sorunu varmıydı kardeş ben en çok aklım müzik çalar a takıldı ilk defa fark ettim bunu nasıl düzeltebılırim hic bilmiyorum

frhtckr

Üye

evet müzik çalarda o sorun var yenı fark ettim evet bendede çalısiyor ama bu cfw ye bırşey yapmaz ısim uzatma bunla ilgili bırşey yapamam telefon bende kapanmıyor ama bılemem belki teknıksel olabilır ama cfw yüklemeden kapanma sorunu varmıydı kardeş ben en çok aklım müzik çalar a takıldı ilk defa fark ettim bunu nasıl düzeltebılırim hic bilmiyorum

ben bu yüzden cfw değiştirebilirim müzik çalar yüzünden.
ilk defa bu cfw de kapandığını görüyorum. yavaş yavaş ekran kararıyor sonra kapanıyor. şarj 1 çubuk iniyor bazen inmiyor.

- - - Eklendi - - -

bu cfwyi telefona flaşlıyorum core dosyaları orjinal 5800 dosyasıymış. flaşladım ama beğenmedim yazılımı yada ben doğru flaşlamadım
ayarlardan temalara girince atıyor nedense direk

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
telefon kapanması bende olmuyor bilemem

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bende v.7 ye geçtim :disko:

teşekkürler hikmet :D

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye

kendin mi yükledin hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

bazı uygulamalra icon vermiyor bana lütfen istekte bulunun programa icon eklip veriyim

evet kendim yükledim zorlayınca oldu:D

- - - Eklendi - - -

o iconlar nerden yapılıyor daha teli kurcalamadım :)

Üst Alt