Symbian Belle 2012'de yayınlanacak Haberi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle 2012'de yayınlanacak Haberi...
Arkadaşlar verdiğim link Reklam içine girer mi bilmiyorum fakat ben burada herkesin merak ettiği bir şeyi belirteyim dedim.Uzun zamandır takip ettiğim bilişim haberleri veren bir sitede böyle bir haber okudum.Doğruluğu ne kadardır bilmiyorum fakat sizin görüşleriniz nedir ? Buna benzer başka haberler gören varmıdır diyede merak ettim

Ayrıca size göre 2012'nin hangi tarihinde yayınlanır ?

dekor67

dekor67

Üye
evet 2012 gelecek subat mart gibi ama tr ye nisan .gbi gelir

serinaga

serinaga

Üye
Bence çok beklemez, yılbaşından sonra gelir ...

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Anna'nın çıkacağı haberi verildikten kaç ay sonra çıkmıştı ? :D

Lugia

Lugia

Üye
aslında Nokia bi güzellik yapıp yıl başında çıkarsa keşke. Eminim bütün Nokia hayranları daha da mutlu olur:oke:

Re13eL

Re13eL

Üye
aslında Nokia bi güzellik yapıp yıl başında çıkarsa keşke. Eminim bütün Nokia hayranları daha da mutlu olur:oke:
yılbaşı hediyesi niyetinde olsun diyosun :) inşallah çıkarır da bekleyenler sonunda bellesine kavuşur .

blackbird48

blackbird48

Üye
Arkadaşlar nokıa ya güvenim umut bağlamayın daha düne kadar müşteri hizmetleri belli değil bilemiyoruz kem küm derken bugün bi beyfendi son testlerin yapıldığını ve yılbaşından önce çıkartmaya çalıştıklarını söyledi ama bence hikaye hikaye benim N8 nokıadan aldığım son telefon olacak birdaha kesinlikle androıd veya ıos

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Yılbaşında çıkarma olasılıkları çok düşük bence.Anna çıkmadan geri sayım falan başlamıştı face'deki sayfasında

enescebeci

enescebeci

Üye
orada da belki diyor yani net değil

serinaga

serinaga

Üye
YAW daha çıkmamış mı ???

xCrazy66x

Üye
şubatta çıkacak bence

blackbird48

blackbird48

Üye
nokıa sana verdim paraları bi garibana verseydim cennetliktim ama sen verdimiz paralarla bize bu hayatı cehenneme çevirdin özür dileyerek bi deyimden örnek verim biz eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur. kısacası paramızla '' BELLE'' din bizi

fairtail

Üye
Belle'nin geç gelmesi satışların düşmesi demektir. Bunu yaparsa ANDROİD'in ekmeğine yağ sürmüş olur.

xsuskun

Üye
bence belle için bu kadar umutlan mayın çünki cıksa bile telefon iyice yavaşlayacak yani annayı arar olacagız ve herkezde bi andorid sevdası var gidiyor ama kardeşimde samsung var beb hiç beyenmedim androit i bilden oyun yada program atmak cok zor nokia symbian bence güzel sadece biraz daha hızlanması lazım

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu arada bir haberde okudum Nokia resmi açıklama yapmış ve symbian işletim sistemini sona erdiyoruz demiş.Artık Symbian'lı telefon çıkarmıyacaklarmış.Bundan sonra çıkarıcakları işletim sistemleri Windows MeeGo olacakmış.Symbian'ların ismide Nokia Belle ve Nokia Anna olarak değişecekmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt