yükleyemeyenler niye bu kadar panik yapıyor anlayamıyorum, denesinler er geç yarına kadar yüklerler, servis yoğundur belki ya da anlık bir sorun vardır 3-4 saat geçsin öyle deneyin, ya da suite yi bilgisayardan komple kaldırıp tekrar son sürümü kurun...
İndirmede sorun olmadıgı sürece yüklemede bir hız sıkıntısı yaşanmaz bence bnm indirmem 5-10 dk sürdü gayet hızlı indi bence sadece indirme uzun sürebilir o kadar gerisinde bi hız sıkıntısı yaşanacagını düşünmüyorum.
şuan okuldan geldim direk foruma girdim bi baktım belle gelmiş resmide görünce inandım artık ve denedim ilkten bulmadı sonra tekrar yeniledim ve belleyi buldu şuan yüklüyorum ve sevinçten havalara ucacagım
şuan okuldan geldim direk foruma girdim bi baktım belle gelmiş resmide görünce inandım artık ve denedim ilkten bulmadı sonra tekrar yeniledim ve belleyi buldu şuan yüklüyorum ve sevinçten havalara ucacagım
Ya bu güncellemeyi fota dan yapabilirmiyiz acaba, ben dışardayim şimdi denedim bi kaç kere güncelleme yok diyor, yani sırf boyutu büyük diye mi vermiyolar, belki benim sınırsız ve çok hızlı 3G internetim vardır, belki şebeke üzerinden güncellemek istiyorum alla alla ya ...
arkadaşlar hiç kurulum yapmayan arkadaşlar önce nokia suiteyi bilgisayardan siliniz daha sonra yeniden başlatıp yeniden yükleyiniz ve sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz saygılar