Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Arkadaslar lütfen yardım edin Belleye sorunsuz şekilde güncelledim C6-01 kullanıyorum güncelledikten sonra artık internetten video izleyemez oldum videolar açılmıyor artık youtube ws yardımlarınızı bekliyorum alıntı alarak sorumu cevaplarsanız sevinirim bakmam için şimdiden teşekkürler

b3yt0

b3yt0

Üye
Sorunun sebebi windows başka bilgisayarda dene yada kullamadığın uygulamaları kaldır anti virüsleri deve dışı bırak harddiskte hata taraması yap ve disk birleştirici ile birleştir(auslogic tavsiye ederim başarılı ve hızlıdır) bunlarda olmazsa başka bilgisayarda dene sorun windows ile alakalı.
dediklerinin hepsini yaptım ama sonuç hüsran artık tek çare başka bi pcde denemek

BaySerkan

BaySerkan

Üye
suit üstünden güncelleme yapamayanlar denetim masasından program ekle kaldır kısmından Nokia suitin üstüne gelip onar'ı seçip suiti yeniletin,ilk seferinde bende problem yaşamıştım onarımı yapınca sorunsuz güncelleme yapabildim.

aleranol

aleranol

Üye
Lütfen artık bu konuyu silin zaten üstde var boşuna kirlilik yapıyor.:ban:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

S.a arkadaşlar öncelikle telefonum nokia c7 3 aşamaya geldiğmde telefonu kendiliğinden kapatıyor sürekli windowsdan bağlantı kopuyor geri gelior sesi sürekli ve bir süre sonra yukardaki resimdeki gibi bağlantı koptu hatası geliyor telefonun tuş kilidini kaldırdım pin codunuda kaldırdım ama hala aynı hatayı alıyorum sürekli 15dk kaldından sonra telefon kapanıyor ve açılmıyor Allah rızası için bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum

arkadaşim usb girişıni degiştir önce tekrar yükle hata verirse bana pm at yardımci olmaya çalişırim

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen artık bu konuyu silin zaten üstde var boşuna kirlilik yapıyor.:ban:

böyle önemli olan bir konu neden silinsin ki boşuna kirlilik yapıyor dediğin konunun açılması için kaç aylardır bekliyorduk

Violonist

Üye
kardeş denedin mi bilmiyorum ama ben bendeki sorunu şöyle halletmiştim. pc suite programını denetim masası programlardan onra dedim sorun halloldu. denemediysen dene bi sonucu yaz.

b3yt0

b3yt0

Üye
Denedim kardeşim ama yine aynı yerde 15 dk kaldı diyor ve telefon kapanıyor sonra usb tak çıkar sesleri gelior ellemediğim halde sonra tel açılmıyor hiç görüntü fln gelmiyor ve bir süre sonra bağlantı koptu hatası geliyor bundan sonra telimi kendim anna yapmıştm ama pcden deilde telden yapmıştm ama bellede böyle bişey yok başka pclerdede denedm yine aynı sonuç orda takılıp kalıyor Allah rızası için birisi yardımcı olursa çok sevinirimm

SilentOne

SilentOne

Üye
bole olmuyor kardeşim flash a yonelecen artık

b3yt0

b3yt0

Üye
K.bakmayın biraz acemiyimde nasıl flash atıyorz bi link fln verebilirmisin yada kısaca anlatsan

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
K.bakmayın biraz acemiyimde nasıl flash atıyorz bi link fln verebilirmisin yada kısaca anlatsan

yinemi hata verdı kardeşim hatadan sonra alttaki yazanları yapıp tamam a tikladın mi

mehmet berk ate

Üye
ya arkadaşlar ben bugün daha bi yükleyem bakam dedim nasıl bişi ama yükleyemedim sinirim bozuldu nokia suite bulamıyo güncelleştirmeyi telefonda gözüküyo ama pc bulmuyo atamıommm :S biri yardım etsin hizmete bağlanılamadı die daha öncede diodu ama o hataya tamam dediğimde yinede görünüyodu güncelleşitmeler belle görünmüyo ama sinirlerim bozuldu

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş sen direk phonex ile flasha t sen bu derteen kurtul

mehmet berk ate

Üye
flash at dionda ben hiç bilmem o nedir ne değildir nasıl atılır yani orjinal belle ile arasında bi fark varmı eksiklikleri yada eksileri olacakmı telefona bi zararı olurmu bi yardımcı olun be :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım sen süıti tamamen kaldır bıdaha yukle oluyo bazen

mehmet berk ate

Üye
müşteri hizmetlerini aradım başka pc de deneyin dediler :) vay arkadaş ben nerden bulam şimdi pc yi yaa :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internet kafe olabilir ama sen yinede süiti yeniden kur

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
[email protected] belle yüklemesinde sorun yaşayan arkadaşlar flash atmada yardımcı olayım msnye ekleselim

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
yani sen beni ekle bende seni ekleyeyim demek :)) iki taraflı yapılan eylem sözlük anlamıda

Üst Alt