Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

DxTR90

DxTR90

Üye
ewet yedeklemeyi yapıyorum 3.aşamaya geçiyor ve hemen 15dk kaldı uyarısı verıyor.sonrada hoparlörden bağlantı kopup geri bağlanıyor tarzında ses geliyor temassızlık varmış gibi sanki.ama çözemedim birisi yardımcı olursa gerçekten çok sevineceğim

o sesin gelmesi normal kardeş senin yapacağın şey navifirm den euro2 dosyalarını indirip phoenix ile flashlamak...
flash için link burada: http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html

ozakin70

ozakin70

Üye
ben c6-01i de n8 ide nokia suite den güncelledim toplam 30dk sürdü hepsi(fiber internet sağolsun:')
şimdi carlayı bekliyorum inş. güncelleme verir:PP

mbbclup

Üye
arkadaslar ben c7 belle yaptım ama dil ingilizce türkçe yok nasıl olacak bilseydim yuklemezdim

muratay_35

Üye
Bu soruna çözüm bulabilen yok mu arkadaşlar

Sorunun çözümü farklı pc lerde denemek ben cafeden yükleyebildim 3 farklı cafede dendim sonuncusun da oldu sende öyle yap laptapın varsa onda dene daha iyi olur birde masaüstü pc lerde arkadaki usb portlarını kullan ancak böyle oluyor sende bir denw

ParduSS

ParduSS

Üye
C6 larda sanırım olmuyor

erdoz

Üye
arkadaşlar benim telım c7 fakat nokia suite e bağladığmda yazılım gözükmüyor nasıl olucak? Yardm lütfen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
süit sürümü ne

erdoz

Üye
sürümü 2 ay olmadı yeni güncelledim. Bugün baya bir baktım ne telde nede suitde bir yeni bir yazılım gelmedi. Bana nokiadan msj geldi ayrıyetten msjın ùzerine baktm yok.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sürüm 3.3.86 mı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aman aman . Belle yi bir daha asla yüklemem .:D

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
sürümü 2 ay olmadı yeni güncelledim. Bugün baya bir baktım ne telde nede suitde bir yeni bir yazılım gelmedi. Bana nokiadan msj geldi ayrıyetten msjın ùzerine baktm yok.
<br />
<br />
yeni yazılımın mesajı ancak gelebildi cebe:-).

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
arkadaslar belle yukledim gayet guzel simdilik birkac sorum olacak bu 3g ve batarya gostergesinin sirasindaki 1 rakami neyi ifade ediyor ve benim tel n8 ing. Bu profil ayarlarindaki line1, line2 ne oluyor cift hatmi var anlamadim...

b3yt0

b3yt0

Üye

S.a arkadaşlar öncelikle telefonum nokia c7 3 aşamaya geldiğmde telefonu kendiliğinden kapatıyor sürekli windowsdan bağlantı kopuyor geri gelior sesi sürekli ve bir süre sonra yukardaki resimdeki gibi bağlantı koptu hatası geliyor telefonun tuş kilidini kaldırdım pin codunuda kaldırdım ama hala aynı hatayı alıyorum sürekli 15dk kaldından sonra telefon kapanıyor ve açılmıyor Allah rızası için bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum

emre_67_

Üye

S.a arkadaşlar öncelikle telefonum nokia c7 3 aşamaya geldiğmde telefonu kendiliğinden kapatıyor sürekli windowsdan bağlantı kopuyor geri gelior sesi sürekli ve bir süre sonra yukardaki resimdeki gibi bağlantı koptu hatası geliyor telefonun tuş kilidini kaldırdım pin codunuda kaldırdım ama hala aynı hatayı alıyorum sürekli 15dk kaldından sonra telefon kapanıyor ve açılmıyor Allah rızası için bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Nokia Suite'i güncelledin mi?Bende de benzer bir hata veriyordu.Nokia Suite'i güncelledim daha sonra telefonu güncelledim oldu.

_ardaa

_ardaa

Üye
Sorunun sebebi windows başka bilgisayarda dene yada kullamadığın uygulamaları kaldır anti virüsleri deve dışı bırak harddiskte hata taraması yap ve disk birleştirici ile birleştir(auslogic tavsiye ederim başarılı ve hızlıdır) bunlarda olmazsa başka bilgisayarda dene sorun windows ile alakalı.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu 3. aşamada kopanlar hep windows 7 64 bit kullanıcıları mı?

ANIL

ANIL

Admin
benim win7-64bit sorunsuz oviden güncelledim.

bayraktar_26

Üye
arkadaşlar bellede NFC özelliği bulunuyormuş güncellemeden sonra acaba benim c6-01imde de olur mu?? ve daha güncelleme yapmadım nasıl bir işletim sistemi görüşlerinizi alabilirmiyim

Üst Alt