Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Annada Anlam veremedigim sacmalik
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adriano-10
Üye
Konu Sahibi
Symbian Annada Anlam veremedigim sacmalik
gectigimiz gunlerde nokia n8 cihazima symbian annayi yukledim fakat dahaonceki uygulamar temalar vs. Annada gozukmuyordu fakat telefon dilini ingilizce yapinca eski uygulamalar gelio tekrar turkce yapinca gidiyor bu duruma anlam veremedim :/
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
bende bugün yükledim öyle bireye rastlamadım bence telefonun dilini bi ıngilizce bi türkçe yapmanıza hiç gerek yok otomatik yapınca uygulamaları da yükleyebiliyorum önceden yüklediğim uygulamalarda görünüyor şimdilik öyle bi sorun yaşamadım ben
adriano-10
Üye
Konu Sahibi
valla otomatik de yaptım olmadı ingilizce yapınca gelio uygulamalar otomatik yaptım gitti çok saçma .s
bende bugün yükledim öyle bireye rastlamadım bence telefonun dilini bi ıngilizce bi türkçe yapmanıza hiç gerek yok otomatik yapınca uygulamaları da yükleyebiliyorum önceden yüklediğim uygulamalarda görünüyor şimdilik öyle bi sorun yaşamadım ben
nerden yükledin ovi den mi versiyon kaç gözüküyor 24.1 mi 22.014 mü? smart installer gerektiren uygulama yüklemeyi denedin mi.
risqkrt
Üye
annadan sonra hard format atmayinca boyle sorunlar olabiliyor
SilentOne
Üye
suanna geldi bitirdi bizi yha
adriano-10
Üye
Konu Sahibi
versiyon 024.001 ingilizce yapınca temalar dahil hepsi geliyor ama türkçe veya otomatik yapınca hiç bir şey çıkmıyor çok saçma yeni güncelleme var mı diye bakıyorum fakat yok en yeni güncelleme bu...