Symbian Anna ve Belle Ortak Sorun Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadow*

Shadow*

Üye
Telefonumun dili Türkçe iken tüm uygulamalarımı silip tekrar yükledim. Daha sonrasında fark ettim ki radyo, internet radyosu, ovi müzik gibi birçok program da gözükmüyor, dili İngilizce yapayım dedim ve yüklü olup da göremediğim tüm ugulamalar geldi tekrar Türkçe yaptığımda ise hepsi gitti :D Çok ilginç bir sorun umarım kısa zamanda düzelir.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Ah nokia ah ahhh. Ama bende öyle aşırı bir sorun yok şükür :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar bu kadar sorun yasıycagınıza belleyi flashlayın hiç bi derdiniz kalmaz...annanın hiç bi özelliği yok zaten bellede hersey stabil..şarj olsun performans olsun 10 numara yani :) görsellik deseniz süperr....bence N8'ciler beklemeyin atın direk ;) ivo 3.1 tavsiye olunur ;)

nokiacı

Üye
arkadaslar bu kadar sorun yasıycagınıza belleyi flashlayın hiç bi derdiniz kalmaz...annanın hiç bi özelliği yok zaten bellede hersey stabil..şarj olsun performans olsun 10 numara yani :) görsellik deseniz süperr....bence N8'ciler beklemeyin atın direk ;) ivo 3.1 tavsiye olunur ;)
katılıyorum 10 numara gercekten süper belle

----------Eklendi @ 23:08:37 ---------- Yazıldı @ 23:07:06 ------

yuksel784

Üye
katılıyorum 10 numara gercekten süper belle

----------Eklendi @ 23:08:37 ---------- Yazıldı @ 23:07:06 ------
Arkadaşlar iyi güzel diyorsunuzda bu belleyi c7 telefonuma yükleyebilirmiyim

aristotheles

Üye
C7 için ne downgrade var, ne de belle. C7'de aynen uygulama yükleme ve şarj sorunu mevcut.Bunlarınn Anna'sını,elbet bir gün "Belle"riz.

achie

achie

Üye
Belle daha tam stabil değil yakında düzelir annada bellede :)

engin_erg

engin_erg

Üye
yaw anna germany variyantı kullananlar bu kadar sıkıntı yaşamamıştı turkiye variyantı kötü mü bu kadar form hep anna pronleri ile dolmuş birde alakasız olacak ama belle için opera mini değilde mobile yok mu çalışan ?

byerdem

byerdem

Üye
flaş atmayı bilmiyorum işte sorun orda.. bunuda pek göze almıyorum çünkü eğer bişey olursa ne yaparım.. anca nokia shop a veririm telimi diğer servislere güvenmiyorum.. ee bursa nokia shop tadilatta 26 eylül de açılcak :( anlıycan şimdilik sadece ingilizce kullanıcam nokia shop açılınca götürcem halletsinler.. yinede saol yardımın için.. dediğin gibi sanırım iyi yükleyemedim anna yı.. halbuki pc ile yükledim sonradan gelen anna 1/2 , anna 2/2 , social ve ovi mağazayı sadece telden yükledim.. ben eminim bataryamda birşey yok.. yüklerken sorunlu yükledim sanırım.. güncelleme yaparken annem aramıştı lanet olsun , bende meşgule verdim ama belkide etkiledi güncellemeyi :(

----------Eklendi @ 12:25:16 ---------- Yazıldı @ 12:20:53 ----------

dediğni yaptım kısayollara ekledim ama türkçeye alınca uygulamayı soru işareti olarak gösteriyor :( anlıycan tanımıyor.. temalarımıda görmüyor türkçeyken.. ufff neysem dediğim gibi nokia shop u beklicem..
kardes senin sorunun aynısı bende de var tlfnm c601 bir haftalık makine. annayı oviden yukledim yuklemeden once 3 gün sarjı gidiyordu annayı yukledikten sonra bir gun bile gitmiyor. çare bulursan bana da yardımcı olurmuusn.. :(

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Byerdem Ve N000K Belleyi Deneyebilirseniz Tavsiye Ederim Şarj Sorunu İçin. Opera yı Ne Kadar Denediysem Doğru Düzgün Bir Sürüm Kuramadım Bu Yüzden fmobi den Facebookumu Normal Browserdende İşlerimi Halledebiliyorum :) Operanın Gereği kalmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
_ardaa

_ardaa

Üye
Anna sorunları için eğer benim pc de değilse sorun çözüme yaklaştım bir yolunu buldum gibi çözümü bulunca paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Anna sorunları için eğer benim pc de değilse sorun çözüme yaklaştım bir yolunu buldum gibi çözümü bulunca paylaşırım.

hay gözünü sevem koçum be :) mümkünse şu şarj olayınıda çözde bilelim.. ama Anna dan vazcaydım ben Belle yükle deyip duruyo arkadaşlar.. valla inanki 20 saat dayanmadı bugün telin şarjı.. 15 dk tel ile konuştum başka hiçbir şey yapmayım yaa , yemin ediyorum :( önceden 4 gün gidiyordu şarjı, belkide daha fazla :(

SilentOne

SilentOne

Üye
bi belle yi dene derim

_ardaa

_ardaa

Üye
Çözüme henüz ulaşamadım ama açıkçası pekte uğraşmak gelmiyor içimden, çok beklediğim dikey klavye makro boyutta çıktı yazmak benim için işkence gibi alışmak epey uzun zaman alacak, şuan sorunlu halinde herkeste olmayabilir ama işlemciyi kullanan birşey var o yüzden bazı yerlerde dokunmatik işlemiyor çünkü işlemci kullanımı çok yükseldiği için ona sıra gelmiyor daha doğrusu L1 cache sayesinde sıraya koyuyor işlemi işler karışıyor, dün gece 2 tane private ve 2 tane cities klasörü oluşturmuştu onları sildim uygulamaların bazıları geri geldi ama hepsi gelmedi.

Web tarayıcı hızlamış split screen gelmiş ama diğer bütün olumsuzlukları bunları bence silip süpürüyor, internet bağlantılarında bir uygulama ve ovi store bağlanmıyorsa önce wlan ayarlarına girip kendiniz ağa bağlanıyorsunuz ondan sonra ovi store çalışıyor, birçok yerde kinetik kaydırma gitmiş galeride tek parmak hareketiyle 450 resim birden hiç sorunsuz aşağı iniyordu şimdi 50şer 50şer gidiyor aynı şekilde müzik çalar da öyle.

Bugünde biraz bakarım akşam ya pr1.2'ye dönerim yad Belle flashlarım bende hiç sevmedim Anna'yı, ivo 3.1 efektleri güzel gözüktü onu kurarım belki.

n000k

n000k

Üye
evet beyler şarj olyımda düzelmiş.. bu saat itibariyle sadece 1 çubuk indi.. o kadar kurcaladım nette gezindim oviden tekrar temalarımı indirdim, bir sürü arama yaptım.. demekki daha önce düzgün yükleyememişim oviden güncelleme ile .. benim batarya sorunum çözüldü şimdilik.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt