Symbian Anna ve Belle Ortak Sorun Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna ve Belle Ortak Sorun Çözümü
Anna ve Belle'nin Türkçe sürümlerinde olan bir sorun smart installer sorunu. Bu sorun yüzünden smart installer ile güncelleme yapan programları yükleyemezsiniz. Bu bug'un şu an'a kadar bulunmuş en kesin çözümü telefon dilini English yapın telefonu resetleyin, programlarınızı internete bağlıyken yükleyin ve telefonu tekrar Türkçe diline çevirin. Programlarınızı kullanmaya başlayın. Bu sorun yüzünden bir sürü konu açıldı. Lütfen başka sorunlarınız varsa burada paylaşın konu kirliliği olmasın...

• Beğen
Tepkiler: n000k

n000k

n000k

Üye
reset derken nasıl yapcez? bi güzel anlatıver.. uygulamalarım yüklü ama sadece telin dilini ing yapınca gözüküyor? :( lanet olsun yaa!! birde şarj olayı çok berbat olmuş bu anna da!! öğlen nerdeyse 100 dü. 5 dakika bi konuşma yaptım bütün gün. 4 dk facebook baktım birde 1 tane mesaj aldım koca gün.. şarj nerdeyse ''0'' oldu.. :(

sado826

sado826

Üye
temalar uygulama yöneticisinde görünmüyor ne yapabilirim acaba ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Reset Derken Telefonu Kapatın Açın Sadece. n000k Belkide Flash'ında Bir SOrun Olmuştur. Pr 1.2 de Yokken Anna Flashı Attıkdan SOnra Böyle Olduysa Downgrade Yapıp Birde Pr 1.0 da Biraz Dur Eğer Şarjda Yine Sorun Varsa Bataryanı Değiştir Eğer Problem Devam Ederse Anna Yerine Birde Belle Kurmayı Dene Bellede Şarjda Çok Stabil Olmuş. Nsado826 Temalarda Zaten Smartİnstaller Sorunu Olmuyor. Temaları Uygulama Yöneticisinden Kaldır Ve Telefon Hafızasına Yüklemeyi Dene ;) n000k Telefonun İngilizcedeyken ProgramlarınGözüküyorsa Ana Ekrana Kısayol Widgeti Ekle Ve Kısayolu Gözükmeyen Tüm Programları Oyunları O Widgete Ekle Ardında Türkçe Yapıp Bir Bak Belki Olabilir.

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
yok kardesum bende orjinal tr anna yuklu bnede de turkce oldugunda programlar gorunmuyor

sado826

sado826

Üye
uygulama yöneticisinde gözükmüyor onu nasıl çözebilirim ?

yhu02

Üye
n8 e anna tr yi yükledim ovisuit üzerinden haritalar açılmıyor ovi mağazayı yüklüyorum oda açılmıyor ve cihaz sürekli kendini resetliyor phoenix üzerinden belle yi yükleyincede tel sürekli kendini resetliyor sorunu nasıl düzeltebilirim

İsmail Çolak

Üye
belle kullanıyorum ndirive navigasyon yüklüydü telefonumda neyse komple format attım heryere tekrar kurdum programı fakat türkçede iken hata verdi
daha sonra ingilizceye aldım çalıştı program aktivasyonu felan yaptım ama tekrar türkçeye alınca gene hata veriyor sadece ingilizcede açılıyor nasıl halledicem bu sorunu

n000k

n000k

Üye
Reset Derken Telefonu Kapatın Açın Sadece. n000k Belkide Flash'ında Bir SOrun Olmuştur. Pr 1.2 de Yokken Anna Flashı Attıkdan SOnra Böyle Olduysa Downgrade Yapıp Birde Pr 1.0 da Biraz Dur Eğer Şarjda Yine Sorun Varsa Bataryanı Değiştir Eğer Problem Devam Ederse Anna Yerine Birde Belle Kurmayı Dene Bellede Şarjda Çok Stabil Olmuş. Nsado826 Temalarda Zaten Smartİnstaller Sorunu Olmuyor. Temaları Uygulama Yöneticisinden Kaldır Ve Telefon Hafızasına Yüklemeyi Dene ;) n000k Telefonun İngilizcedeyken ProgramlarınGözüküyorsa Ana Ekrana Kısayol Widgeti Ekle Ve Kısayolu Gözükmeyen Tüm Programları Oyunları O Widgete Ekle Ardında Türkçe Yapıp Bir Bak Belki Olabilir.

flaş atmayı bilmiyorum işte sorun orda.. bunuda pek göze almıyorum çünkü eğer bişey olursa ne yaparım.. anca nokia shop a veririm telimi diğer servislere güvenmiyorum.. ee bursa nokia shop tadilatta 26 eylül de açılcak :( anlıycan şimdilik sadece ingilizce kullanıcam nokia shop açılınca götürcem halletsinler.. yinede saol yardımın için.. dediğin gibi sanırım iyi yükleyemedim anna yı.. halbuki pc ile yükledim sonradan gelen anna 1/2 , anna 2/2 , social ve ovi mağazayı sadece telden yükledim.. ben eminim bataryamda birşey yok.. yüklerken sorunlu yükledim sanırım.. güncelleme yaparken annem aramıştı lanet olsun , bende meşgule verdim ama belkide etkiledi güncellemeyi :(

----------Eklendi @ 12:25:16 ---------- Yazıldı @ 12:20:53 ----------

dediğni yaptım kısayollara ekledim ama türkçeye alınca uygulamayı soru işareti olarak gösteriyor :( anlıycan tanımıyor.. temalarımıda görmüyor türkçeyken.. ufff neysem dediğim gibi nokia shop u beklicem..

Uruloki

Uruloki

Üye
ya ben hala 1/2 yi kurabilmiş değilim onu kursam tam olacak

mfb2

mfb2

Üye
Telden güncelledim forumdaki konudan orjinal anna yı indirip flashladım olmadı olmadı hala dil sorunu var farkındadır herhalde nokia çoğu kişide var kısa sürede gereğini yaparlar umarım ..

n000k

n000k

Üye
Telden güncelledim forumdaki konudan orjinal anna yı indirip flashladım olmadı olmadı hala dil sorunu var farkındadır herhalde nokia çoğu kişide var kısa sürede gereğini yaparlar umarım ..

sorun şu ki; çoğu uygulama yada hepsi ingilizce ve bu yüzden uygulamalar TR dilinde çalışmıyor :( teknoloji bilgim çok az ve sadece bunu anladım ben..

Uruloki

Uruloki

Üye
@n00k çoğu millet kullanıyordu onları eskiden bence uyumsuzluk qt de ama

n000k

n000k

Üye
@n00k çoğu millet kullanıyordu onları eskiden bence uyumsuzluk qt de ama

evet ama sanırım bu yeni anna nın dil versiyonuyla ilgili sorun demek istemiştim :( evet dediğin gibi pr1.2 de ben herşeyi sorunsuz kullanıyordum.. hatta biçok kişinin yaşadığı basit - önemli hiçbir sorun yaşamadım :( ama şimdi gel gör sorun yaşıyorum.. yarın slant11 in verdiği anna yı flaşlayarak denicem bakalım:( hiç flaş atmadım, bilmiyorum zaten bakalım ne olcak yada ne poh yicem :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim biz yurtdisindan katilanlar olarak zaten biz bu sorunu ilk gunden beri bagiriyoruz ama sesimizi duyan yok.bana oyle geliyorki cin anna'sini ilk turkceye ceviren birisiyim o sorunu biz asamadik bence bizim yaptimiz yani cin annasina caktimiz E7 turkce dil kodunu nokiada yapmis surmus piyasaya daha hala bir cozum bulamadilar bizde bulamadik.QT yazilimiyla ilgili desek bazi programlar kuruluyor.sadece QT tabanli programlar online yani yukleme yaparken internete baglanan programlar hata veriyor.smart instal problem var turkce dilinde internete baglantiya izin vermiyor.insallah bulurlar.Ama ben sahsim olarak nokia'yi mail yagmuruna tutuyorum iki gune bir ariyorlar halledicez diyorlar daha tik yok anlamadim gitti.bari yazilimi bana verseler iki gunde cozerim.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
n000k - Nokia'nın Orjinal Türkçe Dil Dosyasında Çok Büyük Sorunlar Var Gel Gör ki Bizim Kullandığımız Sahte Rofs Dosyalarında da Sorun Var Fakat Sizinki Gibi Değil Bende de Bazı Uygulamalar Gözükmüyor Fakat Gözükmeyen Uygulamaları Widget Olarak Eklediğimde Gözüküyor. Bu Sorun Nokia'nın Halletmesi Gereken Birşey. Diğer Türlü Uygulamaları Türkçe Dildeyken Yüklemek İstiyorsanız Genelede Programlar Paylaşıldığında Smart İnsllerli Ve Without Smartinstaller(Smartİnstaller Dahil Değil) Olarak Paylaşılır. Without Smartİnstalleri İndirirseniz Türkçe İken Yükleyebilirsiniz. Bu Sorun Qt Sorunu Aslında.+ Ovi'den Program İndirmek İstediğinizde de Telefonu İngilizceye Çevirmelisiniz Şimdilik Tek Çözüm Bu. Ve Tahminimce Belle'ye Kadar Devam Eder. Belle'de Bu Yılın Sonunda Çıkıcak Galiba.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
belle kullanıyorum ndirive navigasyon yüklüydü telefonumda neyse komple format attım heryere tekrar kurdum programı fakat türkçede iken hata verdi
daha sonra ingilizceye aldım çalıştı program aktivasyonu felan yaptım ama tekrar türkçeye alınca gene hata veriyor sadece ingilizcede açılıyor nasıl halledicem bu sorunu
formdasim bak bende bir belle kullanicisi olarak navigasyon olmazsa olmazlarimdandir.bende navigasyon sygic aura yukluydu ayni sorun bendede vardi DISK ERROR hatasi aliyordum ama ben ne yaptim sende benim gibi hafiza kartina yuklemisin anlasilan komple siliyorsun E hafizaya tekrardan kuruyorsun okadar turkce dilindeyken.seninki olmazsa sygic aura'yi kurmani tavsiye ederim aktivasyon yok kod yok ugrasma hem daha guzel nerden bulcam diyorsan burdan:http://www.maxicep.com/symbian-3-harita-gps-navigasyon/sygic-aura-maps-3d-v11-03-25713-world-maps-turkce-signed-528738.html
i
ndirebilirsin birde benim paylastim
TURKIYE haritasinida icine atabilirsin sadece tr mapssi at ok hataverirse bunu kur aritani indir indirince herseyi kendi kuruyor.kolay gelsin.harita burda:http://www.maxicep.com/symbian-3-ha...maps-3d-v11-03-25713-turkiye-maps-543678.html

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
delight belle 3.1 yüklü telefon dili ingilizce ama tr klavyesi var . tüm uygulamaları yükleyebiliyorum . sleeping screen yüklenmiyordu ivo 3.1 'de ama bunda o da yükleniyor . henüz delight belle 3.1 i denemeyen arkadaşlara öneriyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt