Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

Herseferinde Dead Phone Yapıyosun yani. Ovi Suit Modunda Pc Teli görmüyor o halde. Pcni ve telini yeniden başlat ve ovi suit modunda flashla..

Aslında dead phone kutucuğunu işaretlemeden flash atıyorum.bu flash bitsin bakalım neler olacak

----------Eklendi @ 15:06:30 ---------- Yazıldı @ 14:40:38 ----------

Birde bu hatayı alıyorum,sebebi ne olabilir acaba

Konu Sahibi
Bu hatayi ilk defa goruyorum. Donanimsal birseye benzemesine ragmen, software kaynakli da olabilir. Antivirus kapali di mi? Bu programin antiviruse allerjisi var. Bir de sorun cozulmemis ise dead phone modeda flashlar misin?

Bu hatayi ilk defa goruyorum. Donanimsal birseye benzemesine ragmen, software kaynakli da olabilir. Antivirus kapali di mi? Bu programin antiviruse allerjisi var. Bir de sorun cozulmemis ise dead phone modeda flashlar misin?

bende arkadaşın PC'ye bağlanıp sorunu halletmeye çalışayım

Şu anda phoenix i vede ovi süit de dahil telefona ait tüm yazılımları kaldırıyorum,cc ile temizlik yapıp tekrar kuracam.dead phone yapmıştım sonuç..maalesef aynı.ha birde denetim massına girince birde baktımki phoenix 2010 ve 2011 ikiside kurulu gözüküyor.sorun burda olabilir

Tepkiler: OzGuRKnowN
aynen bende bir sıkıntı yok şükür herşey Normal.
Sevindim,umarım birazdan bende de kalmayacak.umarım annayı tekrar yükleyecek kadar sinirlenmem

----------Eklendi @ 15:52:25 ---------- Yazıldı @ 15:35:06 ----------

Ama bu sefer tamamdır herhalde,flash normal gidiyor.scan product aktifti.

Tepkiler: OzGuRKnowN

Hadi bakaLım inşallah öyle olur..

Evet halloldu,sorun sistemde 2010 ve 2011 phoenix sürümlerinin aynı anda kurulu olmasıymış

Tepkiler: OzGuRKnowN ve FlighTAiR
    Konu Sahibi
Gecmis olsun, hallolduguna sevindim.

Bunu ancak normal annaya geçişte sorun çıkarsa kullanırım. Teşekkürler.

Kusura bakmayın benim bir sorunum var da buradaki yazıların hepsini okudum bir yardımcı olabilirmisiniz.. Ben anna yüklemedim telefonda çok ağırlık vardı Telefon ayarlarından sil ve geri yükle yaptım depo hafizasi dahil sildi telefon sonra açıldı sonra güncellemelerini yapdım fakat bi türlü stora girmiyor ne yapmam lazım.

Konu Sahibi
Nedense, Quality Assurance server calismiyor. Bu yuzden gerekli dosyalari mediafire'a yukleyip, ilk mesaja ekledim.

Konu Sahibi
Bana da oyle geliyor

para kaynağını kapattık burda

----------Eklendi @ 23:48:21 ---------- Yazıldı @ 23:47:40 ----------

ya da bi klasik yapalım anna yı yüklüyolar serverlara bencee