Symbian Anna sorunsuz kurulum ve bazı tavsiyeler...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
o kadar işte anket yapılsa flash atan sayısı fazla çıkar

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Suyaka

Suyaka

Üye
Flash atmak, bilir kişiyseniz eğer en garanti fabrika ayarlarıdır. Zîrâ, öyle olmasaydı Nokia kendi serverinde bu yazılımlarını yayınlamaz ve yine kendi programı ( Nokia Data Package Manager ) yoluyla indirilmesine olanak sağlamazdı. Telefonlarda çözülemeyen problemleri en temiz çözme yolu budur ki, garantiye gönderdiğinde dâhi yapacakları işlemler arasındadır. Yani resmidir. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. Evet birçok kişi telefonunu uygulama çöplüğüne çeviriyor olabilir ama bunlar bi yerde olması gereken, insana telefon konusunda iyi ya da kötü deneyimler kazandıran şeyler. Bilirsin, telefon alırsın heyecanını neler yapabildiğini görmek ya da bunları araştırmakla yaşarsın. Aldığın gibi kullandıktan sonra çok da bi anlam ifade etmez bana sorarsanız.

serkanet

Üye
şimdi gelir flash zararlı demeye devam eder :)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
serkanet arkadaşım taktın sende bu konuya :) yukarıda birkaç kz atılmasında bir sorun olmaz dedim nokia'da zeten her allahın günü güncelleme çıkarmıyor belirli bir süre sonra güncellemeyi kesiyor... defalarca atılan flashın telefonun işletim sistemine zarar vereceğini savunuyorum ben :) bilmeyenleri burada flasha yönlendirirseniz ufak bir yanlışında telefoncuya götürecek garantiside yoksa verecek parasını... ben buna gerek yok basit yollarla telefonunu güncelleyin sorun yaşamayın diyorum :)

ayrıca telefoncu değilim elektirik, elektronik, pc ve güvenlik kamerası uzmanıyım :)

tasarimx

Üye
net muratın dediklerine katılıyorum:oke:

uribaju

uribaju

Üye
çok flash atılması taraftarı değilim bende bazıları günde 2-3kere flash atıyor sistem bir süre sonra hırpalanıyor doğal olarak performansı düşüyor bu pclerde bile kanıtlanmış birşey

serkanet

Üye
anlamıyorsunuzki yaptığınız bütün yazılım güncellemeleri zaten flash işlemi yapıyor oviden güncelleme yapıyorsunuz gelip burda flash zararlı diyorsunuz ovi de her nakdar görüntüsü güzel olsada arka planda flash işlemi yapıyor ama tam anlamıyla yapmadığı için kararsızlık yıpranma ve zararlar asıl ovi den yapılan güncellemede çıkıyor ortaya

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
gayet doğru bi yazı olmuş neresi gereksiz anlamış değilim. o sorunu olan arkadaşlar saçma sapan yazılımları telefonlarına atan arkadaşlar oluyor genelde bu bariz ortada olan bir durum.

serkanet

Üye
yapma allah aşkına 6630 a zaten flash atsan bile yavaş olur o telefon adamlar oviden güncelleyin flash atmayın flash zararlı flash yoruyor flash hırpalıyor diye mesaj yazıyolar ovi de arka planda flash atıyor diyorum ... Ovi Suite ''Cİhaz Kurtarma Hatası'' nasıl düzeltebilirim ? oviden sonra telefon açılmıyor ovi güncelleme sonrası uygulamalarım kayboldu ovi suite cihaz açılma hatası satıcınızla görüşün hatası alıyorum imdat gibisinden başlıkları görüyorsunuz forumda

Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Oviye, telefona, ona buna kabahat bulmak yerine birazda kendimize baksak nasıl olur acaba?
Ben düşüncelerimin arkasındayım... oviden sonra yaşanan sorunlar bana göre kullanıcı kaynaklıdır... neden bazıları hiç sorun yaşamıyor ben dahil?
Çünkü nasıl kullanacağımızı biliyoruz... kabahati ovi yada nokiaya'ya atmak yerine önce pc'deki yazılımımız sorunsuzmu, işletim sisteminde sorun varmı, donanım sağlammı, virüs varmı, telde virüs varmı ona bakmalıyız...
Bu sorunlar varsa o telefon her yazılımdan sonra sorun vermeye devam eder... ne kadar flash atarsan at...
Telefonunda bir pc'den farkı olmadığını artık kabullenmeliyiz... program, müzik, resim, e-posta, zararlı sitelerden gelen virüslerinde sıkıntı çıkarabileceğini unutmamalıyız..
Kullanıcı hatasından dolayı oluşan donanımsal sorunlarıda hesaba katmalıyız... diğer telefonlarda da yaşanıyor bu sorunlar...
Sadece nokiaya'ya mahsus birşey değil...

İstediğiniz gibi kullanın ama bence sınırları çok zorlamayın... Şu olsun, bu olsun diye acele etmeyin...
Eğer size göre değilse akıllı telefon almayın...
Bilgisayarınızda ve telefonunuzda mutlaka iyi bir antivirüs programı bulundurun...
Bazı sorunların donanımsal olabileceğinide düşünün...
Güncellemeleri zamanında yapın hack, flash, o şu bunlarla uğraşmayın bilginiz yoksa...
Güvenilir olmayan sitelerden pogram, müzik, video indirmeyin telefonunuza...
Eğer sorun yaşıyor ve üstesinden gelemiyorsanız servise götürün... Ben bilirim be yaparım gibi düşüncelerden vazgeçin...
Herkesin bir işi var bırakın herkes işini yapsın...
Tabiki yeniliklerden faydalanın, özelliklerini kullanın, çok iyi biliyorsanız gerekli düzenlemeleri yapın... bir pc gibi kullanın ama fazla abartmayın...

falcons58

falcons58

Üye
Ben şimdiye kadar cihazıma hiç flash atmadım veya sistem dosyalarıyla uğraşmadım,yaklaşık 1 senedirde N8 kullanıyorum tüm güncellemelerimi ovi aracılığıyla yapmama rağmen şu anda anna güncellemesinden sonra yaşamadığım sıkıntı kalmadı; ''bazı programların dil türkçeyken yüklenmemesi,Dungeon Hunter 2 vs gibi oyunlarda aynı şekilde dil türkçeyken hatalar olması gibi'' yani anna güncellenmesine kadar bende flasha karşıydım ama son güncellemeden sonra flasha sonuna kadar destek veriyorum..

SilentOne

SilentOne

Üye
bndende hep destek tam destek :)

erollcelik

erollcelik

Üye
Bende en iyi güncelleme metodunun flash olduğunu düşünüyorum.Fakat sadece çok sık flash atmanın telefonun ömrünü kısalttığını tahmin ediyorum.Sonuçta bu cihazların bir kullanma süresi var.Ve sadece telefonun kendi orjinal yazılımını flash ile yüklenmesi gerekir.Ben hack.cfw v.s şeyler pek önermiyorumAma genel itibarı ile SERKANNET arkadaşa katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt