Symbian Anna N8 Türkçe dil güncellemesi Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

o.basar86

o.basar86

Üye
Rica ederim kardeşim. Kolay gelsin ;)

OzGuRKnowN

Üye
Ovi'yi bekliyorum derken ?

oviye bağlanmayı oviyi güncellemeyi vs ama Rompatcher ve Memchecki kaldırmak gerek Genel anlamda güzel ve çoğu sorun yok. Gönül rahatlığı ile yüklenebilir. Ben PR 1.2'ye dönüp tekrar anna yükledim :)

serkanet

Üye
güzelmi beklesekmi yüklesekmi kararsız kaldım

o.basar86

o.basar86

Üye

oviye bağlanmayı oviyi güncellemeyi vs ama Rompatcher ve Memchecki kaldırmak gerek Genel anlamda güzel ve çoğu sorun yok. Gönül rahatlığı ile yüklenebilir. Ben PR 1.2'ye dönüp tekrar anna yükledim :)

Anlaşıldı hocam. Yani haklısın kaldırılabilir rompatcher ve memcheck ama dediğim gibi herhangi bi sıkıntı olmasın diye ivo777 nin yazılım dosyalarına hiç dokunmadan direkt olarak Türkçe'yi entegre ettim. Aslını bozmak istemedim. Artık dileyen dilediğini çıkarıp ekleyebilir. :D

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

serkanet

Üye
hala bug felan varmı ufak tefek

Devildare66

Üye
arkadaşlar bug zaten yoktu ben ilk yüklediğimde eski anna türkçede sonradan sıkıntılar çıkıyo program oyun vs.. Attıktan sonra.. Şimdilik buglu buglu kullanıcam onca programı ve oyunu 1ay için tekrar yükleyemem yaw zaten orjinal annaya az kaldı.. Birazdan bi konu açıcam bikaç sorum olucak.. Problem düzelten arkadaşkara çok teşekkür ederim ilginiz ve maxicepe desteğiniz için iyi forumlar

OzGuRKnowN

Üye
Size Bitane Bug söyLimmi :) Ama Korkulucak ßişi değil Cihaz Türkçe'deyken Nokia Ovi Suite Modunda PC'ye bağlanmıyor. Kamera aygıtı olarak görüyor. Phoenix'de doğal olarak teli görmüyor. İngilizceye geçtiğinizde sorun kalmaz ;)

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Size Bitane Bug söyLimmi :) Ama Korkulucak ßişi değil Cihaz Türkçe'deyken Nokia Ovi Suite Modunda PC'ye bağlanmıyor. Kamera aygıtı olarak görüyor. Phoenix'de doğal olarak teli görmüyor. İngilizceye geçtiğinizde sorun kalmaz ;)

Bende böyle bi sorun yok... Ovi suite Telefonumu gördü hatta sırf denemek için bir de program yükledim ovi suite üzerinden... Bağlanıyor Türkçe olsa bile Nokia Ovi suite modunda arkadaşlar

serkanet

Üye
ozgur işletim sistemi ile alakalı bi durum o bendede sorun yok yükledim ovi suite modunda bağlı

OzGuRKnowN

Üye
ALLah ALLah Ozaman Yeniden Format atıcaz desene..

----------Eklendi @ 21:07:32 ---------- Yazıldı @ 20:59:20 ----------

Benim Windows7'dede sorun yok (: Demekki öbür PC Bozuk :D

karasahinemre

Üye
store türkçe mi?

o.basar86

o.basar86

Üye
Hocam öyle bir bug kesinlikle yok. Defalarca denedim. Hatta farklı bilgisayarlarda. Gayet sağlıklı bi şekilde açıldı Ovi Suit modunda..

mu86

mu86

Üye
ilgili yer neresi rm-596 yı nereye atacağım??

serkanet

Üye
social widgetini koyabilen varmı

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Bende Var social widget... Bendeki ufak bi problem var sadece o da; Mesaj gelince oku diyorum oturumlar açılıyo mesajı okuyorum ama bataryanın oradaki gösterge gitmiyor bazen. Mesajı gelen kutusundan açınca gidiyor...

selllman82

selllman82

Üye
ya beyler orjinal ne zaman çıkıyor ya boşverin çini falan sabır biraz:)

Beastkiller

Üye
peki bunda anna nın getirdiği yeniliklerin hepsi varmı ?

Üst Alt