Symbian Anna N8 Türkçe dil güncellemesi Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna N8 Türkçe dil güncellemesi Hakkında...
Arkadaşlar, forumda bir arkadaş yeni X7 güncellemesindeki Türkçe dil dosyalarını, çin N8 Anna'sına entegre etmiş ve birçok sorun kalkmış wireless kapanma dahil olmak üzere... Bu işten anlayan arkadaşlar şu sorunsuz TR dil dosyalarını ekleyerek download etmemiz için link verirlerse memnun kalırız.

Teşekkürler

Devildare66

Üye
dostum birsürü bug war.. mesela widgedler.. anlatmakla bitmez.. telefon her açıldıında ovi çıkıyo hani şu "Hadi Başlayalım" olayı.. anna yüklyceksen inglzcesni ykle. pek fark yk zaten telefnunu biliyosundur umarım? wirelesste de problem ckyo kullandıkca manuel düzeltmen gerekyo.. ağustosun 15ine 20sne kadar sabret derim.. yarın downgrade yapıp annayı beklycem bende.. işlerim aksıyo abi email gelince uyarmıyo o derece.. çok hızlı anna tamam da orjinal diil yani buglu anasini satim veya ben beceremedim.. şu split screen mod harika bşey ama annada yokms galba bi arkadas eklemsti söylemsti bana @özgrr galba.. blmyrm neyse iyi geceler iyi forumlar..

o.basar86

o.basar86

Üye
dostum birsürü bug war.. mesela widgedler.. anlatmakla bitmez.. telefon her açıldıında ovi çıkıyo hani şu "Hadi Başlayalım" olayı.. anna yüklyceksen inglzcesni ykle. pek fark yk zaten telefnunu biliyosundur umarım? wirelesste de problem ckyo kullandıkca manuel düzeltmen gerekyo.. ağustosun 15ine 20sne kadar sabret derim.. yarın downgrade yapıp annayı beklycem bende.. işlerim aksıyo abi email gelince uyarmıyo o derece.. çok hızlı anna tamam da orjinal diil yani buglu anasini satim veya ben beceremedim.. şu split screen mod harika bşey ama annada yokms galba bi arkadas eklemsti söylemsti bana @özgrr galba.. blmyrm neyse iyi geceler iyi forumlar..

Hocam yeni dil dosyaları ile tüm buglar ortadan kalktı. Artık o karşılama ekranı Türkçe seçili iken de bir defa çıkıyor ve kayıt yapıldıktan sonra bir daha sormuyor, hiçbir widget sorunu kalmadı, wifi türkçe ve hiçbir şekilde menüye atma yok. Birtek sıkıntı kaldı. Qt hala Türkçe iken yüklenmemekte. O konuyu araştırıyorum. Bi çözüm bulduğum an burada paylaşım yapacağım. Dileyen olursa Qt olayını çözemesek bile paylaşırım. Saygılarımla..

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yeni dil dosyaları ile tüm buglar ortadan kalktı. Artık o karşılama ekranı Türkçe seçili iken de bir defa çıkıyor ve kayıt yapıldıktan sonra bir daha sormuyor, hiçbir widget sorunu kalmadı, wifi türkçe ve hiçbir şekilde menüye atma yok. Birtek sıkıntı kaldı. Qt hala Türkçe iken yüklenmemekte. O konuyu araştırıyorum. Bi çözüm bulduğum an burada paylaşım yapacağım. Dileyen olursa Qt olayını çözemesek bile paylaşırım. Saygılarımla..
*
Bu arada senin Türkçe Eklediğin Rofs İvo777 CFW si mi? değilse ona Türkçe türkçe yapman mümkün mü?

o.basar86

o.basar86

Üye
*
Bu arada senin Türkçe Eklediğin Rofs İvo777 CFW si mi? değilse ona Türkçe türkçe yapman mümkün mü?

Direkt olarak ivo777 üzerine yaptım hocam. Yalnız rompatcher yazılımdan silindi. Onu tekrar ekleyip koyacağım siteye birazdan :)

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Dampierre

Dampierre

Üye
ben sadece türkçe klavyesi için kullanuyorum bunu

OzGuRKnowN

Üye
Direkt olarak ivo777 üzerine yaptım hocam. Yalnız rompatcher yazılımdan silindi. Onu tekrar ekleyip koyacağım siteye birazdan :)

Sen koy bizde biraz uğraşıp yükleyelim ;) bakalım sorunu ne :D QT ingilizceye geçince yükleniyormu ?

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Sen koy bizde biraz uğraşıp yükleyelim ;) bakalım sorunu ne :D QT ingilizceye geçince yükleniyormu ?

Türkçe Çin N8 annası yüklesen bile telefon dilini ayarlardan ingilizce yaparsan QT yükleniyor. Sonra yine Türkçe yaparsın dili

OzGuRKnowN

Üye
Türkçe Çin N8 annası yüklesen bile telefon dilini ayarlardan ingilizce yaparsan QT yükleniyor. Sonra yine Türkçe yaparsın dili

Hmm ama onda daha Çok Hatalar var bunu biliyoruz bunda o hataların çoğu yok diyorsunuz neden Şimdi Türkçe Çin annasını yüklim :D akşama evde uğraşır yenisini yaparız artık

o.basar86

o.basar86

Üye
Buyrunuz arkadaşlar. Az evvel bahsettiğim gibi N8 için Çin varyantlı Anna 22.014 yazılımının Türkçeleştirilmiş Versiyonunu sunuyorum.

- Türkçe ve İngilizce olmak üzre iki dil seçeneği mevcut

- Türkçe Yazma dili eklenmiştir. (Türkçe Klavye, T9 Sözlük vs)

- Eski Türkçeleştirmelerde ortaya çıkan Wlan ekranından atma, widget sorunları, her açılışta kullanıcı bilgi isteme sorunu tamamen ortadan kalkmıştır.

- Arayanların ismini göstermeme gibi bir sorun yoktur.

- Notifications ekranlarında arayan ve mesaj atanların rehber isimleri artık gözüküyor.

- Browser, Müzik Çalar, Kamera, Nokia Social gibi uygulamalar tek tek test edildi. Herhangi bir problem yok.

- QT uygulamaları Türkçe dili seçiliyken yükleyememe sorunu devam etmekte. Bu konuyu araştırdım ancak bir çözüm henüz bulamadım. Bilen varsa paylaşması hepimizi mutlu eder. (QT uygulamalarını yükleyebilmek için telefon dilini İngilizce olarak seçmemiz gerekiyor. Yüklemeler bittikten sonra dili Türkçe yapıp uygulamaları problemsiz olarak kullanabiliriz. )

- Bu sürümü ivo777 adlı modderin hacklediği sürüm üzerinden aldım. Yazılım Hacklidir.

TEK YAPMANIZ GEREKEN RARLI DOSYANIN İÇİNDEKİ RM-596 KLASÖRÜNÜ İLGİLİ YERE ATIP TELEFONUMUZU FLASHLAMAK..

Gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz arkadaşlar.. Geri bildirimlerinizi bekliyor olacağım..

İŞTE LİNK:

• Beğen
eRdaL.

eRdaL.

Üye
link hata veriyor

OzGuRKnowN

Üye
Link Not foundmu banamı öyle geliyo :)

karasahinemre

Üye
navi iptal :D

o.basar86

o.basar86

Üye
Linki düzelttim arkadaşlar. Tekrar deneyebilirsiniz. Aksaklık için özür dilerim. :(

• Beğen

karasahinemre

Üye
yükleyenler bildirirse ona göre yükleyebilirim

OzGuRKnowN

Üye
yazma ekranı nasıl ?

OzGuRKnowN

Üye
Türkçe karakterler mevcut. (Ğ, Ş, İ gibi) bunun yanında ekran dikey klavye modunda kendini klavyeyle entegre ediyor. Herhangi bi sorun yok hocam :)

Split ekranmı yani yeni penceredemi açıyor yoksa aynı penceredemi yazıyorsun..

o.basar86

o.basar86

Üye

Bu şekilde Hocam.. :) Yani Split :)

Bu da Wlan Ekranı..

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
tamam yükliyelim bakalım teşekkür ederim kardeşim..

Üst Alt