Symbıan anna hakkında şok gelişmme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Symbıan anna hakkında şok gelişmme
EVET ARKADASLAR 2 GÜN ÖNCE NOKİA' LA İLETİŞİME GEÇİP TELEFON NUMARAMA KADAR VERDİM VE BUGUN ARADILAR TELEFONUMUN MODELİNİ ÖGRENİP SYMBIAN NE ZAMAN GELCEK DIYE MAIL ATMIŞINIZ DEDİ EVET DEDİM SONRA ÖZELLİKLERİNİ SAYDI

ÇOK HIZLI BİR ARAYÜZ var dedi yani geçişler symbıan 3 teki yavaslama donma sorununu tamamen çözmüşler

YENI BİR INTERNET TARAYICISI internette gezinme video izleme donma sorunları kalkmış yeni ve hızlımış

Daha derli toplu bir sosyal ağ yeni daha hızlı ve daha çok uygulamayla karşımıza çıkçak ve güvenli yani şifreleme teknigini yükseltmişler sormadım ama parmak okuyucula e postalar filan açılabilir belkide uygulama yükleyebilirsek

yeni hızlı HARİTALAR Mesajlaşma Tuşları yazı yazma fonksiyonlarıda degişmiş ve kısacası androit diye met edilen uygulamaya baş edebilcek açık kaynak kodlu en az androit kadar hızlı bir anna geliyor

BU HAFTA SONUNA KADAR OVİDEN YÜKELENEBİLCEK

DİP NOT : SORDUM BU HANİ SYMBIAN ANNA GELDI INDIRIN SOYLE YAPIN BOYLE YAPIN YOK ASYA YOK AVRUPA SITELERI VERIYOLAR ORDAN INDIRSEM DEDIM GARANTIDEN CIKARMI HERHANGI BI SORUN OLURMU ?

- HIC GEREK YOK BILIP BILINMEYEN NOKIANIN ONAYLAMADIGI OVIDEN INDIRMEDIGINIZ YAZILIMLARA DEDI GUVEN OLMAZ GARANTI KAPSAMI DISINDA OLABILIR GEREK YOK DEDI 2.3 GUN DAHA SABREDIN NASIL OLSA OVIDEN INDIRCENIZ DEDI

ARKADASLAR PARANIZA VE TELEFONUNUZA YAZIK OLMASINI ISTEMIYORSANIZ DIGER LINKTE VERILEN HERHANGI BI PROGRAM INDIRMEYIN
[/URL][/IMG] bu resimde ispatı

• Beğen
Tepkiler: Node ve madx

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
çok sağolasınız

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
sorun degil

Hulya00

Üye
sonunda...tesekkurler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm bunlar zaten söylenmişti :) :tşk:

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bıraz daha hosgörülü olun isteseler bi gündede yüklenirdi bu ama türkçeye çevrilmesi var tamamen türkçe olup bize gelcek buda zaman istiyor yarım yamalak bir iş yapıp sonra başımızın agrımasını istemiyolar onun için bu süreç

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hadi hayırlısı

fatih982

fatih982

Üye
açıklaman için teşekkürler nasıl olsa gelecek türkiye yede güncelleme ben alman anna sını yükledim ama türkçesi gibi olmaz hiçbirzaman

Node

Node

Üye
bilgi için teşekkürler. inşallah bayrama yetişir.

pasha14

pasha14

Üye
Heves yaptım şimdi hafta sonuna kadar her gün güncelleştirmelere bakacağım bide güncelleştirme gelmezse yine hüsrana uğrayacağız. :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
peki bende iletisime gectim ama bena su konu hakkinda anlattiklari bunlar.
anna geldide turkce dilinde problem var.oyle boyle degil buyuk bir problem programlar yuklenmiyor yada yuklenirken iptal ediyor.nokia ilettim bu sorunu beni aradilar.dedikleri global dillerde yukleyin diyorlar tekrar turkceye donun diyorlar tamamda ozamanda yukledigin programlar kayboluyor gorunmuyor.yani sorunu halletmeye calisir demediler.heralde nokiadan vazgecem bakalim turkiye guncellemeside gelsinde ozaman ne diyecekler merak ediyorum bekliyorum

mirzasinan

mirzasinan

Üye
herkez aynı seyleri söyleyerek konu acıyor sıkıldım artık:vur

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
hmmmmm...

romaz

romaz

Üye
hep aynı rol aynı flim bukadarmı zor tr ye çevirmek butun dunya dıllerıne çevrildi bir bizim tr ye çevirmek öyle böyle zormuş.yazılım çıkar çıkmaz naviye düştü hepsi, bunlar nasıl yapıyorlar kardeşim bu işi bizmi bilmiyoruz anlamadık gitti.anna da sıktı artık soguduk annasından artık.hevesle heycanla bekledik şöyle olucak böyle olucak onunda içine ettiler malesef..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
o nokyanın annasını BELLE yim ya resmen tr yi keriz yerine koyuyorlar bunlar birde TÜRKİYE sayesinde ödül almışlar..........

• Beğen
Tepkiler: eerdogan85
eerdogan85

eerdogan85

Üye
ANNA sını sattığımın güncellemesi daha gelmedimi TR ye ?

baylaf42

baylaf42

Üye
slm arkadaşlar Ovi den anna yi indirdim ve yükledim ama herhangi bir değişiklik olmadı telefonda neden acaba

nightclub

nightclub

Üye
arkadaşlar bende bügün nokia destek hattıyla konuştum anna nın eylülün başında yada eylül ayı içinde gelecegini soylediler net bir tarih istedim net bir terih veremiyoruz dediler bakalım ne zaman yayınlayacaklar...

akondd

akondd

Üye
hadi hayırlısı bakalım bünca insanın gözü internet sayfalarında inşallah gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt