sorun herkeste var ovi suitin son sürümü bile hata veriyo ben güncellemeyi nokia software updater ile yaptım 326 mb lık güncelleme yaptım sorunsuzca bitti, sonra ovi suitten gelen 4 güncellemeyi yapayım dedim her seferinde hata verdi ama ben ısrarla denedim ve sosyal güncelleme hariç diğer üçü oldu yapamayan arkadaşlar oviyi kaldırıp tekrar son sürümü kurup yapsınlar ben öyle yaptım güncellemelerde hata olmasının nedeni sanırım herkesin birden güncelleme yapması sonucu oluyo malum aylardır bekliyorduk gelince hemen yapmak istedik haliyle kaldırmadı sistem :-)

d
----------Eklendi @ 09:20:00 ---------- Yazıldı @ 09:13:57 ----------
bu arda 326 mb güncelleme ile shazam uygulaması internet radiosu onlarca müzik,(müzik çalarım mp3 doldu hepsi de yabancı ve harika müzüikler :d) hafıza şifreleme cominicator, nfc, nfc tanıtım uygulaması,nfc tanıtım videosu( nfc c7 ye özel), bildirimler gibi özellikler eklendi. harici güncellemeler ile de angry birds rio with magic nfc destekli (c7 e özel :dd), ovi suitin yeni sürümü, sosyal güncellemesi ve anna güncellemesi(iki parça halinde) geldi. tabi web de yenilendi :-):d
----------Eklendi @ 09:33:15 ---------- Yazıldı @ 09:20:00 ----------
arkadaşlar bi şey fark ettim ovi den inen anna ile software updater deki aynı değil ovi deki 22.04 iken software updater 24.01 i veriyo daha üst versiyonu oluyor ve daha
özellikli oluyro üstelik bahsettiğiniz sorunlar da olmuyor haberiniz olsun mb lrı bile farklı software daki 50 mb daha fazla :-dd