SYMBİAN ANNA güncellemesini OVİDEN YÜKLERKEN HİZMETE BAĞLANAMAZSINIZ ÇIKTI!! YARDIM:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
hemşo sen ona bakma ona kalırsa ben sabah naviden 1.3 gb indirdim hepsini atıyomu dersin hayır pc ile telefon bir değil yani güncellemeyi harakete geçiren dosyalarda var içerisinde :) hepsi telefonun dosyaları değil diyim sana bu şekilde daha iyi anlarsın telefon yada pc ikiside farketmez boyutlara aldanma

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
ŞU AN İTİBARIYLA SYMBİAN ANNA'M GÜNCELLEME BAŞARILI OLDU.:alkis
SONUNDA ANNA''MA KAVUŞTUM YA.. ARTIK MERAK ETMİYORUMM:)) 276MB OVİ GÜNCELLEMESİNİN İÇİNDE NE OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK : ) ŞİMDİLİK BNM İÇİN TABİİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM İNŞALLAHH:oke::sarıl:

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
Yüklemeyi sorunsuz bir şekilde yaptım. Telefon gözle görülür bir şekilde hızlandı. Umarım bu hızda zamanla bir düşüş yaşanmaz.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991
xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
ben c6-01 imi symbian anna ya güncellemek istiyorum , güncelleme geldi fakat ovi suite programın da bu hatayı alıyorum, ne yapabilirim?

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
hemşo sen ona bakma ona kalırsa ben sabah naviden 1.3 gb indirdim hepsini atıyomu dersin hayır pc ile telefon bir değil yani güncellemeyi harakete geçiren dosyalarda var içerisinde :) hepsi telefonun dosyaları değil diyim sana bu şekilde daha iyi anlarsın telefon yada pc ikiside farketmez boyutlara aldanma
HE ŞÖYLE DÜŞÜNSEK O ZAMAN GEÇİCİ BELLEĞE PC DOSYA ATIOR YA ONLARIN KÜLFETİ DİR DESENE:ah

----------Eklendi @ 16:50:17 ---------- Yazıldı @ 16:48:38 ----------

ben c6-01 imi symbian anna ya güncellemek istiyorum , güncelleme geldi fakat ovi suite programın da bu hatayı alıyorum, ne yapabilirim?
[sıze=4]hocam aynısı ben de dE oldu ama sen uygulaayı açtıktan sonra ovinin sürümünü Güncelle

can_Fb12

Üye
nokia c7 mi symbian annaya güncelledim ama türkçe dil desteği yok ne yapmam gerekiyor :/

kozgit

Üye
sorun herkeste var ovi suitin son sürümü bile hata veriyo ben güncellemeyi nokia software updater ile yaptım 326 mb lık güncelleme yaptım sorunsuzca bitti, sonra ovi suitten gelen 4 güncellemeyi yapayım dedim her seferinde hata verdi ama ben ısrarla denedim ve sosyal güncelleme hariç diğer üçü oldu yapamayan arkadaşlar oviyi kaldırıp tekrar son sürümü kurup yapsınlar ben öyle yaptım güncellemelerde hata olmasının nedeni sanırım herkesin birden güncelleme yapması sonucu oluyo malum aylardır bekliyorduk gelince hemen yapmak istedik haliyle kaldırmadı sistem :-):d:d

----------Eklendi @ 09:20:00 ---------- Yazıldı @ 09:13:57 ----------

bu arda 326 mb güncelleme ile shazam uygulaması internet radiosu onlarca müzik,(müzik çalarım mp3 doldu hepsi de yabancı ve harika müzüikler :d) hafıza şifreleme cominicator, nfc, nfc tanıtım uygulaması,nfc tanıtım videosu( nfc c7 ye özel), bildirimler gibi özellikler eklendi. harici güncellemeler ile de angry birds rio with magic nfc destekli (c7 e özel :dd), ovi suitin yeni sürümü, sosyal güncellemesi ve anna güncellemesi(iki parça halinde) geldi. tabi web de yenilendi :-):d

----------Eklendi @ 09:33:15 ---------- Yazıldı @ 09:20:00 ----------

arkadaşlar bi şey fark ettim ovi den inen anna ile software updater deki aynı değil ovi deki 22.04 iken software updater 24.01 i veriyo daha üst versiyonu oluyor ve daha özellikli oluyro üstelik bahsettiğiniz sorunlar da olmuyor haberiniz olsun mb lrı bile farklı software daki 50 mb daha fazla :-dd

tuana66

tuana66

Üye
mrb Nokia e5-00 Telefonum var.Kontol Paneli-SW Güncelle menüsünden Girdigimde (Telefon Yazılımı-Önemli)Pc ile yükle şeklinde Uyarı Çıkıyor.Fakat *#0000# Den Baktığımda ise Herhangi Bir güncelleme bulunamadı diyor.Symbian Anna e5-00 Da yükleniyormu?Yükleniyorsa neden bu sorun cıkıyor.?

aliihsan_3

Üye
arkdslar guncelleme suan oluyor tum hatlar gıderıldı deneyın..dıkkat edın sarjınız olsun ama ha..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ben yükleyemiyorum habire bağlantı kesiliyor dead flash da atılmıyor.

aliihsan_3

Üye
wireles kullanmalısın recep suan yuklendı ve gayet basarılı ek olarak dık qwerty klavye var goruntusu farklı hızı bıraz arttıgını soyleyebılırım...

----------Eklendi @ 16:40:01 ---------- Yazıldı @ 16:24:09 ----------

Ben yükleyemiyorum habire bağlantı kesiliyor dead flash da atılmıyor.

wireles kullanmalısın recep suan yuklendı ve gayet basarılı ek olarak dık qwerty klavye var goruntusu farklı hızı bıraz arttıgını soyleyebılırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt