SYMBİAN ANNA güncellemesini OVİDEN YÜKLERKEN HİZMETE BAĞLANAMAZSINIZ ÇIKTI!! YARDIM:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
SYMBİAN ANNA güncellemesini OVİDEN YÜKLERKEN HİZMETE BAĞLANAMAZSINIZ ÇIKTI!! YARDIM:(
SSYMBİAN ANNA güncellemesini OVİDEN YÜKLERKEN HİZMETE BAĞLANAMAZSINIZ ÇIKTI!! YARDIM:(

LÜTFEN KAFAYI YİYCEM GELDİ GÜNCELLEME AMA YÜKLENDİKTEN SONRA OVİDE HİZMETE BAĞLANAMAZSINIZZ DİYOR YARDIIMM

:bilmm:vur

----------Eklendi @ 13:05:57 ---------- Yazıldı @ 13:00:02 ----------

:bilmmhALA OLMADIII

alimen987

Üye
dur bi yüklüyoz bakalım bizdede olucakmı

alimen987

Üye
hoca ben sorunsuz yükledim ve annayı yükledikten sonra ikisi symbian anna güncelleştirmesi olmak üzere 4 güncelleştirme daha geldi onlarıda yüklüyorum bunlar : symbian anna 2/1 ve 2/2 ovi ve sosyal ağ gücelleştirmeleri şu an yüklüyor

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
KRDEŞ SAĞO BEN TKRAR TEKRAR YAPTIM OLMADI.. AMA İNTRNET PAKETİ ALDIM DYANAMADIM :) ŞUAN GÜNCELLEME YAPIYORUM İLKİ BİTTİ... ŞİMDİ SENİN DERDİKLERİ GELDİ 4 TANE GÜNCELLEME DR BUNLARI DA YÜKLEYİM:) ) SEVİNİDİM GİİBİ:) 1/2 2/2 BUNLARIN ARKASINA DA GELNLERİ YÜKEYELİM Mİİ???????? :tşk::tşk::bye2:

estorak

estorak

Üye
*#0000# burdan dene :)

aydnzara

Üye
Arkadaşlar şimdi N8 telden baktım cihaz yazılımı 27 mb gözüküyor ne yapayım yardım edin konu açmak istemedim.

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
Gardaş onu yap bende yaptım şimdi sorun yok

----------Eklendi @ 15:43:00 ---------- Yazıldı @ 15:42:21 ----------

Aydın zara sorun yok devam et

aydnzara

Üye
Gardaş onu yap bende yaptım şimdi sorun yok----------Eklendi @ 15:43:00 ---------- Yazıldı @ 15:42:21 ----------Aydın zara sorun yok devam et
tek tek yapınca sorun olurmu hepsini birden işaretleyipmi yapsak hanğisi daha uygun

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi n8 telden baktım cihaz yazılımı 27 mb gözüküyor ne yapayım yardım edin konu açmak istemedim.
bende sivaslıyım bu arada.:) gardaş pc oviden 276 mb geldi ama hizmet bağlamadı sorunu geldi ben de dayanamadım telefon aracılığıyla yaptım ondan 27 mb geldi peşine 4 tane gelecek 2 anna önemli güncelleme bu kadar:)

----------Eklendi @ 15:52:33 ---------- Yazıldı @ 15:49:56 ----------

hıcım sıkıntı yok orjinalinden indiir gitsin.. Ben boşa mı bekledim:)) yoksa navirm aracılığıyla cok rezillik yasayanlar oldu:))=

aydnzara

Üye
Saol ahmet hemşo:) ben onu hemen güncelleyim o zaman

slant1111

slant1111

Üye
bende sivaslıyım bu arada.:) gardaş pc oviden 276 mb geldi ama hizmet bağlamadı sorunu geldi ben de dayanamadım telefon aracılığıyla yaptım ondan 27 mb geldi peşine 4 tane gelecek 2 anna önemli güncelleme bu kadar:)

----------Eklendi @ 15:52:33 ---------- Yazıldı @ 15:49:56 ----------

hıcım sıkıntı yok orjinalinden indiir gitsin.. Ben boşa mı bekledim:)) yoksa navirm aracılığıyla cok rezillik yasayanlar oldu:))=

Düzgün flash atmayı bilenler bir sorun yasamadı simdiye kadar :) bu benim dediğimde Orjinal Türkiye ürün kod'lu güncelleştirmelerdir hocam.Navifirm daha stabil hale getirir hem telefona format atıp artık dosyaların çöplüğünden kurtulursunuz hem de yazılımı güncellemiş olursunuz.Tam aksine navifirm değil ovi'de sorun yaşanıyor :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
BU ARADA O 276 MB İÇİNDE NE VARDI ACABA???

HALA MERAKLAR İÇERİSİNDEYİMM:))??:hmmm

----------Eklendi @ 16:00:00 ---------- Yazıldı @ 15:58:04 ----------

Slant1111 haklısın sanırım ben beklemeyi tercih ettim ama genelde dil sorunu ve flash hataları verdiğini söyleyenler çoktu yaww::.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
276 mb pcden geliyor değil mi arkadaşlar ?

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
Evet pc ovi suit le güncllynce geliyor anlamadığım 27+25+25 en kötü 75mb geliyo telefon aracılığıyla geriye kalanda güzel özelliklermi var acaba???

----------Eklendi @ 16:21:48 ---------- Yazıldı @ 16:08:00 ----------

276 mb pcden geliyor değil mi arkadaşlar ?
Evet pc ovi suit le güncllynce geliyor anlamadığım 27+25+25 en kötü 75mb geliyo telefon aracılığıyla geriye kalanda güzelözelliklermi var acaba???​

serkanet

Üye
sivaslı gardaşlar burdaymış :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
sivaslı gardaşlar burdaymış :)
evy gardaş :))

----------Eklendi @ 16:31:19 ---------- Yazıldı @ 16:30:10 ----------

BU ARADA O 276 MB İÇİNDE NE VARDI ACABA???

HALA MERAKLAR İÇERİSİNDEYİMM:))??:hmmm YAHU NOLUR BİRİ SÖYLESİN NE VARDI PC GÜNCELLEMESİNDE AYNISI MI??? TELDE 27+25+25MB LIK Bİ GÜNCELLEME GELİYORRRRR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt