Symbian ANNA C6-01 RM-718_024.001 yeni günceleme 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
ovi mağaza şu sorun ola bilir 13 mb veya ustu ön belek yetersiz

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
evet olabilir uzmanı sensin ne yapmam gerekiyor. bana dosyları yollarken onuda izah edermisin.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
tes edip yüklerim rofs3 linki

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
Teşekkürler. birde ön belleği nasıl düzeltiriz onuda unutma lütfen kolay gelsin.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
rofs3 link

----------Eklendi @ 22:54:29 ---------- Yazıldı @ 22:52:34 ----------

linkten iindirdini rofs3 deyiştir yeniden yükle

degirmenci01

Üye
birde şöyle bir sorun var daha önce kullandığım programlardan jbak taskmanager programını hafıza kartına kurduğum zaman çalışıyor ancak teli kapatıp açınca çalışmıyor (bu olay kullandığım diğer bir çok programlarda da oluyor ) jbak ı c ye kurarsam sorun olmadan çalışıyor bu programları c ye kurmam sıkıntı yaratırmı
not. daha önceki tüm versiyonlarını kurmuştum onlarda böyle bir sorun yoktu bunda qt4.73 kurulu geliyor galiba onla ilgisi olabilirmi

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
symbian ^3 farklı symbian ANNA farklı

degirmenci01

Üye
symbian ^3 farklı symbian ANNA farklı
bunu benim için diyorsanız bu dediğim programların hepsini sizin 4.0 olarak verdiğiniz cfw de sorunsuz kullanıyordum şimdi 5.0 ı yükledim olmadı geri 4.0 ı yükledim aynı sorunlar bundada olmaya başladı anlamadım ancak oviden anna güncellemelerini yüklemiştim belkide ondandır

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
sorun ne gibi dostum

degirmenci01

Üye
yüklediğim çoğu programlar yüklediğim anda çalışıyor telefonu kapatıp açınca çalışmıyor tekrar yüklüyorum çalışıyor kapatıp açınca çalışmıyor

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
bu symbian ANNA symbian^3 ayit programların çou oyle olur

degirmenci01

Üye
hocam anladım ama sizin yapmış olduğunuz v4.0 kullanıyordum bu sorun yoktu sonra 5.0 yükledim bu sorunlar oldu tekrar v4 ü yükledim yine aynı sorunlar oldu şimdi ilk anna versiyonunu yükledim sorunsuz aceba v5 yükledikten sonra oviden anna güncellemeleri vardı 2 tane onları yapmıştım bu güncellemelerle ilgili bir sorun olabilirmi

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
selam dostum bu gün içinde yayınlanacık yazılımlar

C6-01 RM718_059C383_024.001_014

059C260 turkey_silver

059C383 turkey_black

059C3X2 turkey_gold

059F5V9 turkey_red

059H6G1 turkey_bronze_brown

sibernetik

sibernetik

Üye
...?

spontane75

spontane75

Üye
tam su anda ovi den guncellıyorum c6-01 telefonumu... eger bır sorun varsa söylermısınız...

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
bi sorun yok

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Emeğine sağlık yalnız çok kısa sürli değişim yapıyorsun her defasında flaşh lamak tam bir zahmet şöyle kıyak bir şey yapsan.

yallawo

Üye
yüklemeden sonra bu numaraya mesaj iletildi

05338124918

bu kimin numarası?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
my nokia servis mesaji 05338124918

yallawo

Üye
teşekkürler cevap için.

ilk mesajdaki java düzeltmesini nasıl yükleyeceğiz?

menüde bazı klasör isimleri yanlış yazılmış. onları nasıl düzeltebilirim? navigatsion-offis-exstralar bunlar yanlış yazılmış düzeltmek istiyorum.

bir de şu arama geldiğinde çıkan kadın resmi var, onu nasıl kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt