symbian anna 7.9 mu symbian belle fp6 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
symbian anna 7.9 mu symbian belle fp6 mı?
benim icin gorsellik cok onemli birkere rom atıcam daha atmıcam romla ugrasmak istemıyorum

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Cfw mi yüklemek istiyorsun ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
belle shel şarj dayandıramazsn

HAM ZA

HAM ZA

Üye
5800'a en uygun cfw hakangüvenin yaptığı bi anna cfwsi vardı yazı fontu olsun ikonlar filan olsun müthişdi 5800 olsaydı hiç düşünmez onu kullanırdım :oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Görsellik iyi olsun ama ram ve şarjı da düşünün. Zaten telefonun işlemcisi ram'i çok düşük verimli kullanmaya bakın. Sade ve hızlı olmasını tercih ederim.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
Görsellik iyi olsun ama ram ve şarjı da düşünün. Zaten telefonun işlemcisi ram'i çok düşük verimli kullanmaya bakın. Sade ve hızlı olmasını tercih ederim.

suan orjinal romda sarjin 2 3 gun gidiyor ama cok skildim orj romdan onerebileceginiz bi cfw varmi stabil olan sarj suresi iyi olan ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
suan orjinal romda sarjin 2 3 gun gidiyor ama cok skildim orj romdan onerebileceginiz bi cfw varmi stabil olan sarj suresi iyi olan ?

Modifiyeli Ofw'lere bakabilirsin. Ben çok fazla CFW kullandım ama şarj yüzünden hepsini sildim. Şuanda telefonu en sade haliyle kullanıyorum. Görsellik için de Ndesk kullanıyorum.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi

Modifiyeli Ofw'lere bakabilirsin. Ben çok fazla CFW kullandım ama şarj yüzünden hepsini sildim. Şuanda telefonu en sade haliyle kullanıyorum. Görsellik için de Ndesk kullanıyorum.

Sarj suresi nasıl onda bide kasma varmi ?

- - - Eklendi - - -

bu yetmiyormus gibi tabletimde desen denemesi hatasi veriyor ya :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sarj suresi nasıl onda bide kasma varmi ?

- - - Eklendi - - -

bu yetmiyormus gibi tabletimde desen denemesi hatasi veriyor ya :)

Herhangi bir kasma donma yapmıyor şarj açısından da iyi. Hem daha kullanışlı hem de aradığını daha kısa sürede buluyorsun.Ayrıca zevkine göre ikon boyutu , yazı rengi , arka plan resmi vs. Kişiselleştirebilirsin.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkürler bide bişi sorcam. modifiyeli ofwlerde pc gerekiyormu işlem yaparken ?

Hasand.

Hasand.

Üye
tmm teşekkürler bide bişi sorcam. modifiyeli ofwlerde pc gerekiyormu işlem yaparken ?
PC GEReKİYOR tamıkıde

- - - Eklendi - - -

symbian anna 7.9 dene guzel fw tavisiyemdir veya appolo belle dene ben denedim max ram degeri(60 mb +)

- - - Eklendi - - -

symbian anna 7.9 dene guzel fw tavisiyemdir veya appolo belle dene ben denedim max ram degeri(60 mb +)

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
PC GEReKİYOR tamıkıde

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

anna ram degerleri nasil?

Üst Alt