ELECTRONİC
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ways kardesıme bak benım abilerıne gusellık dea yaparmıs way canına yha kardesım sen dalga gecıyorsun herhalde bizde buluyoruz oyun vb.. seyler elbet o kadar comez degılız ama bana lazım olan doru durust video oynatabılen n79 için bir video oynatıcı program ama nerdeee oke hadi bakıım bysarkadaşlar, en fazla oyun ve uygulama bulabileceğiniz platformlardan biridir v9.3 lütfen önce bir araştırın.
buyrun n79 uyumlu oyun ekleyim size benden olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgalaxy on fire 2 hd ekran
bu cevaba koptum ya yok böle bi insan yadostum boş yere konu açman kimsenin ilgisini çekmez boşuna uğraşma senin istediğin şey bu sitede büyük ihtimalle vardır yoksa bile internette kesin vardır. İyi araştırmamışsın bir daha dene
Tesekkurler kardesım ama sitemızde zaten guncel olarak cok gusel temalar mevcut yani bana tema lazım degıl benım anlatmak ıstedıgımı algılayamadın sen diyorumki synbıan 9.3 özel bir ısletım sıstemı su anda en yenı ve en yenılıkcı sistem o yuzden aynı 9.5 ler gıbı bızde ayrı konu ıstıoruz dıorum yani program tema oyun vs.. paylasabılmek ıcın saygılar bysZEDGE.COM. en iyi sitelerden birisidir, tema icin. ben kendim NOKIA N85 kullaniyorum, tabiki hersey bedava.
Tesekkurler kardesım ama sitemızde zaten guncel olarak cok gusel temalar mevcut yani bana tema lazım degıl benım anlatmak ıstedıgımı algılayamadın sen diyorumki synbıan 9.3 özel bir ısletım sıstemı su anda en yenı ve en yenılıkcı sistem o yuzden aynı 9.5 ler gıbı bızde ayrı konu ıstıoruz dıorum yani program tema oyun vs.. paylasabılmek ıcın saygılar bys
Hea bende onu diyorum işte arasıra yapıyor öle şeyler opera miniopera mını dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?