Başkan ne zaman geliceksin benim N95 8GB'mi Türkçe yapmaya, İzmit Merkez'ê ? Yada ben geleyim ?
sana ramazandan sonra demiştim bana özelden numaranı ver bayramdan sonra ararım
----------Eklendi @ 22:46:28 ---------- Yazıldı @ 22:33:23 ----------
Merhabalar;
Elimde bir E55 telefonum var, her türlü ihtiyacımı da görüyor aslında. Bunun yanında da 8 senedir kullandığım bir 6220 telefonum var. Bu telefon artık miadını doldurdu ancak halen tek bir özelliğini ısrarla kullanmak zorunda kalıyorum. O da M-Cüzdan'ın Kişisel Notlar özelliği. Burda farklı klasörler halinde şifreleme altına alınmış notlarım var. Birçok forumda araştırmama rağmen Symbian özellikli telefonuma uygun bu özelliği barındıran bir program ya da özellik bulamıyorum. Bulduğum gün 6220'yi de artık emekli etme kararı da alacağım.Bu husustaki yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
muhtemelen turkcell kullanıyorsun sana bir alternatif olabilir..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Turkcell'in Cep-T Cüzdan servisi
NFC (Yakın Saha İletişimi) özelliğine sahip cep telefonları, kredi kartı, sinema bileti veya kimlik kartı olarak kullanılabilecek. Turkcell'in yazılı açıklamasına göre, Cep-T Cüzdan platformuna
dahil olan ilk servis sağlayıcı Yapı Kredi oldu. Servis, Yapı Kredi'nin PayMobile servisi
aracılığıyla MasterCard logolu kredi kartı sahiplerinin, temassız işlem kabul e
n tüm iş yerlerinde, tek seferde 35 liraya
olan ödemelerini cep
telefonuyla, "şifresiz" ve "imzasız" olarak yapmasını sağlıyor. 35 lira üzeri ödemelerde,
müşterinin belirlediği kart şifresi girilerek işlem gerçekleştirilebiliyor. MasterCard PayPass temassız ödeme
tyapısı ile çalışan Cep-T Cüzdan ile yurtiçinde 40 bin, yurtdışında 300 bine yakın noktada temassız işlem yapılabiliyor. Servise, Turkcell İletişim Merkezleri'nden başvurulabiliyor. Servisi kullanmak
, Turkcell
SIMPlus 256 SIM kart ve Samsung
Star gibi NFC özellikli cep
u veya cep telefonunu NFC
özellikli hale getiren Turkcell
Cep-T Cüzdan anteni gerekiyor. Turkcell Cep-T Cüzdan
uygulaması, Turkcell Uygulama Dükkanı'ndan indirilebiliyor. Turkcell
ve Servis
Yönetiminden Sorumlu Genel
Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, sürecin devamında müşterilerin, etkinlik biletini posterdeki etiketi cep
telefonuna okutarak satın alabileceğini, konsere, maça, sinemaya sadece cep telefonu
taşıyarak girebileceğini, toplu ulaşım araçlarında cep telefonu ile ücret ödeyebileceğini, giriş- çıkış için izin gerektiren yerlerde veya turnike geçişlerinde cep telefonunun kimlik olarak
kullanılabileceğini kaydetti.
alıntıdır