Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

fatalali

Üye
arkadaşlar nokia n8 sahibiyim telefonu sertifikalandırırsak(opda tarzı sitelerle) garantiden çıkar mı? ne gibi yararları var bi de yakında çıkacak olan anna güncellemesini telefona yüklerken etkiler mi? şimdiden sağolun.

bveo

bveo

Üye
güncelleme etkiler garanti dışı kalmaz sertifikanin yararları unsigned yani imzasız uygulamaları yükleyebilirsin

Kǔr Şâd

Üye
waycekk ve vbeo.

Telefon N95 8GB. Ben hiç anlamam böyle şeylerden, mümkün olursa bana canlı destek olabilirmisiniz. Gerekir ise telefonlara arıyabilirim sizi. RM 320 telefon. Gerekli kodları, indirmem gereken programları siz söylerin indireyim. Uygun bir zamanda arayayım yada MSN yolu ile bağlantı kuralım.

bveo

bveo

Üye
maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/nns-product-code-degistirme-programi-en-yeni-firmware-yuklemek-icin-328201.html abicim bak burda çok güzel anlatmış arkadaşımız yapabilirsin..

damlanorman

Üye
telefona format atmaya çalışıyorum ama önce tüm etkin aramaları ve bağlantıları kapatın diyo hiçbişey açık olmadığı halde :S

Kǔr Şâd

Üye
maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/nns-product-code-degistirme-programi-en-yeni-firmware-yuklemek-icin-328201.html abicim bak burda çok güzel anlatmış arkadaşımız yapabilirsin..

Usta oradakileri yaptım ama telefon hala İngilizce ve Türkçe dil paketi gelmedi, ben telefona hackmı attım ne yaptım bilmiyorum :naughty:

bveo

bveo

Üye
anladığım kadarıyla bayağı bi acemisin. Varsa bi tanıdığın telefoncu ona git düzeltsin. Çünkü tarifle anlatmak hemde burdan ağrı.. Zor yani yanlış anlama acemi olman senin suçun değil yavaş yavaş kazanırsın tecrübe :)

waycell

waycell

Üye
arkadaşlar nokia n8 sahibiyim telefonu sertifikalandırırsak(opda tarzı sitelerle) garantiden çıkar mı? ne gibi yararları var bi de yakında çıkacak olan anna güncellemesini telefona yüklerken etkiler mi? şimdiden sağolun.

hacklemek garantiyi bozar servise gitmeden formatlarsan hack biter zaten garanti devam eder..etkilemez telefon fabrika çıkışı gibi olur

----------Eklendi @ 22:19:58 ---------- Yazıldı @ 22:17:19 ----------

Usta oradakileri yaptım ama telefon hala İngilizce ve Türkçe dil paketi gelmedi, ben telefona hackmı attım ne yaptım bilmiyorum :naughty:

arkadaşım kodu değiştirdikten sonra navifirm ile o kodun fw sini indirip phoniexle tele yükleyeceksin yadda jafla

----------Eklendi @ 22:22:34 ---------- Yazıldı @ 22:19:58 ----------

telefona format atmaya çalışıyorum ama önce tüm etkin aramaları ve bağlantıları kapatın diyo hiçbişey açık olmadığı halde :S

o halde önce fabrika ayarlarına dön sonra yıldız kare 3370 kare ye tıkla formatla oda olmazsa nss ile formatla

----------Eklendi @ 22:26:16 ---------- Yazıldı @ 22:22:34 ----------

waycekk ve vbeo.

Telefon N95 8GB. Ben hiç anlamam böyle şeylerden, mümkün olursa bana canlı destek olabilirmisiniz. Gerekir ise telefonlara arıyabilirim sizi. RM 320 telefon. Gerekli kodları, indirmem gereken programları siz söylerin indireyim. Uygun bir zamanda arayayım yada MSN yolu ile bağlantı kuralım.
normal zamanlarda ben arıyoruum zaten yada pcden bağlanıyorum ama ramazan dolayısıyla çok yoğunum sorulara bile zor cvp veriyorum aslında biraz araştırmayla herşeyi yapabilirim yanlış yapmaktan korkma herşeyin hal çaresi vardır

savran87

Üye
ben nokia c5-00 kullanıyorum ve bildiginiz gibi birçok program sertifika hatası veriyor telefonu yeni aldıgım için garantiden çıksın istemiyorum o yüzden hacklemedim bazı sertifika veren sitelerde ımeı numarası istiyor açıkçası ben pek güvenmiyorum baska önerebileceginiz bişey varmı açıkçası yardımcı olursanız çook sevinirim...:hmmm

bveo

bveo

Üye
sertifika vermezsen hack işini unut... Satran nerelisin bu arada??

----------Eklendi @ 20:47:47 ---------- Yazıldı @ 20:47:28 ----------

pardon imei vermezsen diyecektim..

waycell

waycell

Üye
Zaten bu aralar imei versende sertifika vermiyorlar arkadasim

bymorfinx

Üye
usta ben helloox yükledim ama tel hack lenmedi teli güncellemistim acaba ondan mı olmadı tele hard format atsam hack leyebilirmiyim tsk

karayel51

Üye
Telefonu bugün aldım teknik servisten (5730) güncellenmiş fakat ana ekrandaki renkleri değiştiremiyorum. Menude üzerinde bulunduğum sekmede(mesela rehber) arka planda turkuaz rengi çıkıyor. Eskiden griydi tabi bu temanın rengini de değiştiriyor. Ne yaptıysam nerden değiştirileceğini bulamadım yardımcı olun.

AHKE

AHKE

Üye
benim telefon n73 batarya hiç dayanmıyor aniden bosalı veriyor ne yapmalıyım mesala 5 çubukken telefonla oynayınca hmen 4 inmeden batarya zayıf uyarısı veriyor eger oynamazsan teker teker azalıyor şarj?

waycell

waycell

Üye
usta ben helloox yükledim ama tel hack lenmedi teli güncellemistim acaba ondan mı olmadı tele hard format atsam hack leyebilirmiyim tsk

yükleyebildiysen olur normalde yükledikten sınra kapatıp açıp denenmen lazımdı ama şimdi kapat aç öyle dene

----------Eklendi @ 22:28:24 ---------- Yazıldı @ 22:26:28 ----------

benim telefon n73 batarya hiç dayanmıyor aniden bosalı veriyor ne yapmalıyım mesala 5 çubukken telefonla oynayınca hmen 4 inmeden batarya zayıf uyarısı veriyor eger oynamazsan teker teker azalıyor şarj?

aslında batarya olarak çok iyi olan n73 nedense 1-2 sene kullandıktan sonra hep bu sorunu veriyor..muhtemelen garantisi yoktur bendekindede aynı problem var yapacak bişey yok garantisi varsa servise ver çünkü bu bir arızadır..diğer teknik servislerin söylediği tekşey ise telde kaçak olabileceği...

----------Eklendi @ 22:30:26 ---------- Yazıldı @ 22:28:24 ----------

Telefonu bugün aldım teknik servisten (5730) güncellenmiş fakat ana ekrandaki renkleri değiştiremiyorum. Menude üzerinde bulunduğum sekmede(mesela rehber) arka planda turkuaz rengi çıkıyor. Eskiden griydi tabi bu temanın rengini de değiştiriyor. Ne yaptıysam nerden değiştirileceğini bulamadım yardımcı olun.

senin telden elimde olmadığı için tam yo veremeyeceğim ama ayarlardan temaya girip düzeltebileceğini zannediyorum..bu arada rehber rengi değişmiyor bildiğim kadarıyla..

bymorfinx

Üye
usta teli hack ledim saol ama şimdi de n gage de problem yaşıyorum n gage (1.40) yi sorunsuz yükledim internetten oyunlarını indirdim klasöre attım n gage oyunu gördü yükledi oyunu giriyorum hiç bir şey gelmeden geri kapanıyor error veriyor ne yapabilirim tsk

flat_kil

flat_kil

Üye
waycell kardes benm sorunlada ılgılen sayfa 84 de acıl

waycell

waycell

Üye
usta teli hack ledim saol ama şimdi de n gage de problem yaşıyorum n gage (1.40) yi sorunsuz yükledim internetten oyunlarını indirdim klasöre attım n gage oyunu gördü yükledi oyunu giriyorum hiç bir şey gelmeden geri kapanıyor error veriyor ne yapabilirim tsk

1-) Öncelikle cihazınızım sürümüne göre imzasız uygulamaları yükleme anlatımımı uygulayın.
2-) N-Gage v1.40.1557 dosyasını yükleyin.
3-) Kartınıza ya da yığın hafızanıza (yazıldığı gibi) n-gage adlı 1 klasör oluşturun ve .n-gage uzantılı oyun dosyasını n-gage klasörünün içine kopyalayın. (PC Suite ile bağlıysanız N-Gage uygulaması açıkken çift tıklayarak yükleme yapabilirsiniz.)
4-) Daha sonra N-Gage'i açın. Yükleme otomatik başlayacaktır.
6-) Sonra N-Gage v1.40.1557 Patch-UnPatch dosyasını kurma işlemini başlatın. Sadece Patch'i işaretleyin ve kurumumu bitirin.

Çok Önemli Not: Daha sonra başka zaman oyun yüklemek isterseniz yine N-Gage İlaç dosyasını kurma işlemini başlatın. Bu sefer Un-Patch'i işaretleyin ve kurulumu bitirin. Oyunları yükledikten sonra tekrar N-Gage İlaç dosyasını kurma işlemini başlatın ve bu sefer de "Patch"i işaretleyin ve kurulumu bitirin.

Yani olay; 1-) N-Gage Modülü 2-) Oyun 3-) N-Gage İlaç Dosyası (Patch işaretli) adımlarını izlemekte.

Çok Önemli Not: Sistem dosyalarına erişim açıkken oyunlar açılmaz. Yeni FW' kullananlar RomPatcher'dan Open4All yamasını disable etmeniz gerekiyor. Eski FW kullananlar ise SecMan'den "Turn Off Sec." diyerek erişimi kapatıp oyunu açabilirler.

Çok Önemli Not: n-gage klasörüne 1den fazla oyun atmanız dahilinde uygulama ön yükleme yapacak, siz uygulamadan üzerine tıklamadıkça yüklenmeyecektir.

bunlarda oyunlar

anlatım alıntıdır Reis-i Eagles™ arkadaşımıza teşekkürler

----------Eklendi @ 22:04:18 ---------- Yazıldı @ 21:58:25 ----------

Arkadaslar ben nokıa e71 i alalı 1 ay anca olmustur.Kuzenımde E55 var onda aynı yerde 3.5 G cekıyor bende 3G cekıyor ayarlarda umts secılı degıl cıft mod secılı bunu gorunce acaba telefonda mı sorun var mı dıye tereddut ettım bır sorun mu var acaba ? Bırde nokıa E71 de 3G ve sarj gostergelerını buyutmek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım ?

sadece umts seç yalnız 3g şebekeleri görünecektir 3.5g görünmemesinin sebebi şebeke farklılığından olabilir..3g ve şarj göstergelerini büyütmek mümkün ama çok uzun iş..fw editlemek ve hangi dosyaları düzenleyeceğini bilmek lazım uğraşmana değmez.aslında bulabilirsen temalarlada halledebilirsin

flat_kil

flat_kil

Üye
pekı tesekkurler...

Üst Alt