Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

_OrdeaL_

_OrdeaL_

Üye
n gage klasörüne atıyorum n gage ye girip oyunu yüklüyorum hatta menüdeki silinikliği kalkıyor ama start game deyince game not found on memory card hatası weriyor we tekrar silinik görünüyor

jakabey

Üye
mrb. Bende nokia e66 var bu telefon symbian v3 mü? Bir de symbian 3 se bu başlık altında bulunan programları yükledim fakat bir çoğunu açmadı yüklemedi telefonla uyumlu degil dedi ya da. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

ozgurkurt

Üye
n81imde bazı sis dosyalarına Dosya bozuk! Hatası veriyor. Winrar v101 dada malesef.

waycell

waycell

Üye
n gage klasörüne atıyorum n gage ye girip oyunu yüklüyorum hatta menüdeki silinikliği kalkıyor ama start game deyince game not found on memory card hatası weriyor we tekrar silinik görünüyor
bana sorarsan kaldir bastan kur

----------Eklendi @ 23:21:26 ---------- Yazıldı @ 23:19:35 ----------

n81imde bazı sis dosyalarına Dosya bozuk! Hatası veriyor. Winrar v101 dada malesef.

Tel hackli ise yanlis installserverdandir hackli degilse uyumsuz program deniyorsundur

----------Eklendi @ 23:25:32 ---------- Yazıldı @ 23:21:26 ----------

mrb. Bende nokia e66 var bu telefon symbian v3 mü? Bir de symbian 3 se bu başlık altında bulunan programları yükledim fakat bir çoğunu açmadı yüklemedi telefonla uyumlu degil dedi ya da. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

V3 ile symbian3 farkli seylerdir.senin tel symbian s60 v3 9.2 dir
Symbian S60v3 Uygulamaları

pulverizator

Üye
n95 8gb var bende ngage oyunlar var uygulamalarda buna yinede ngage similatör yüklemem gerekirmi? Ve ovi mağazasından uygulama indiriyo ama yüklemio sertifika hatası diyor. Napmalıyım?

waycell

waycell

Üye
n95 8gb var bende ngage oyunlar var uygulamalarda buna yinede ngage similatör yüklemem gerekirmi? Ve ovi mağazasından uygulama indiriyo ama yüklemio sertifika hatası diyor. Napmalıyım?

Teli formatla duzelecektir similator yuklemelisin

euyelik

Üye
n73 ün mesaj kısmında klasörler in içinde 1000 e kadar vcf uzantılı dosyalar halinde kayıtlı rehber var. cihazın orta tuşu düzensiz çalışıyor. bu vcf dosyalarını nasıl dışa aktarırım? telefona ovi suite ile bağlandım mesajlar gözüküyor ama klasörler isimli dosyada olan mesajlar gözükmüyor! nasıl yapmalı?

waycell

waycell

Üye
n73 ün mesaj kısmında klasörler in içinde 1000 e kadar vcf uzantılı dosyalar halinde kayıtlı rehber var. cihazın orta tuşu düzensiz çalışıyor. bu vcf dosyalarını nasıl dışa aktarırım? telefona ovi suite ile bağlandım mesajlar gözüküyor ama klasörler isimli dosyada olan mesajlar gözükmüyor! nasıl yapmalı?

artık nokia kullanmadığım için sana tam olarak anlatamayacağım ama mesaj kayıt yeri hafıza kartın ise teli pcye tak depolama moduna al gizli dosyaları görünür yap private dosyasının içindeki klasörleri tek tek kontrol et mail klasörüne ulaştığında istediklerini karşında bulacaksın burdan diğer adlı dosyadaki rehber kısmına kopyalayıp rehbere gir seçeneklerden karttaan kopyala de...

euyelik

Üye
malesef bulamadım tüm gizli ve sistem dosyalarını göstermesini seçtiğim halde. ilginç bir durum. sysopendigia isimli bir program buldum sitede. telefonu bilgisayardan yönetebilmek için ama onda da bluetooth ile bağlantıyı başaramadım. cihazın soket girişi de arızalı olmalı ki kablo ile bağlamak mümkün olmuyor. yardımınız için teşekkürler.

bveo

bveo

Üye
üstad n86m var. Helloox 2.11 imzaladım kurdum. Yükledi hack başarılı dedi ama hala unsigned leri yükleyemiyorum. Allah rızası için bi yardım. 1 aydır geceli gündüzlü çalışıyorum bi türlü yaşamadım. Ayrıca rompatcher dan bahsetmişsin zaten o zıkkım helloox un içinde var. Ben yine de senin önceki sayfalarda yazdığın gibi xploreye girip helloox un rompatcherini buldum ama sertifika hatası veriyor. Kendi cer ve . Dosyam yok. Zaten nasıl olduysa helloox u da şans eseri imzalamıştım. Ne yapmam gerek?

pulverizator

Üye
çok teşekkür bilader ama ben teli formatlarsam yığin hafiza gidermi yok sa hafıza kartı gibimi olur? Şimdiden sagol.

pulverizator

Üye
birde bana 7days ve brother in arms gibi kaliteli oyunlar önerebilirmisin? Önerilerine çok ihtiyacım var. Ngage i telefon hackli olmadığı için yükleyemedım. Python yükledim ama oyun için değilmiş oda. Bana gerçekten iyi birkaç oyun önerirsen sana minnettar olucam. Olmazsanda helal bilader işini iyi yapıyosun.

flat_kil

flat_kil

Üye
Arkadaslar ben nokıa e71 i alalı 1 ay anca olmustur.Kuzenımde E55 var onda aynı yerde 3.5 G cekıyor bende 3G cekıyor ayarlarda umts secılı degıl cıft mod secılı bunu gorunce acaba telefonda mı sorun var mı dıye tereddut ettım bır sorun mu var acaba ? Bırde nokıa E71 de 3G ve sarj gostergelerını buyutmek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım ?

Kǔr Şâd

Üye
Nokia N95 v35 yaptım. Türkçe nasıl olacak ?

bveo

bveo

Üye
uğurcan git siteye bak. O konu defalarca verildi. Eriniyorsan eğer googleden yaz zaten milyon tane maxicep sonucu çıkar. Her başınız sıkıştığında hemen konu açmayalim

damlanorman

Üye
ben youtube açıyorum fakat siyah ekran çıkıyo ve video yüklenmiyo açılmıyo hiç yardımcı olursanız sevinirim

waycell

waycell

Üye
birde bana 7days ve brother in arms gibi kaliteli oyunlar önerebilirmisin? Önerilerine çok ihtiyacım var. Ngage i telefon hackli olmadığı için yükleyemedım. Python yükledim ama oyun için değilmiş oda. Bana gerçekten iyi birkaç oyun önerirsen sana minnettar olucam. Olmazsanda helal bilader işini iyi yapıyosun.

java oyun linki

şimdilik bunlarla idare et

----------Eklendi @ 22:14:25 ---------- Yazıldı @ 22:13:07 ----------

ben youtube açıyorum fakat siyah ekran çıkıyo ve video yüklenmiyo açılmıyo hiç yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım operaylada dene onda düzgün açılırsa problem teldedir formatla düzelir

bveo

bveo

Üye
waycell benim sorunumla neden ilgilenmiyorsun..

waycell

waycell

Üye
Nokia N95 v35 yaptım. Türkçe nasıl olacak ?

arkadaşım nss ile product kodunu değiştirip yeni koda uygum fw yi indirip tele kuracan bukadar

N95 RM-159

*0534845 TURKEY
*0536066 TURKEY
*0555021 TURKEY
*0557067 TURKEY
*0561271 TURKEY
bu link sana yardımcı olacaktır
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...mi-en-yeni-firmware-yuklemek-icin-328201.html
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ra-olu-yazilim-atma-100-calisiyor-330340.html

----------Eklendi @ 22:25:04 ---------- Yazıldı @ 22:19:58 ----------

üstad n86m var. Helloox 2.11 imzaladım kurdum. Yükledi hack başarılı dedi ama hala unsigned leri yükleyemiyorum. Allah rızası için bi yardım. 1 aydır geceli gündüzlü çalışıyorum bi türlü yaşamadım. Ayrıca rompatcher dan bahsetmişsin zaten o zıkkım helloox un içinde var. Ben yine de senin önceki sayfalarda yazdığın gibi xploreye girip helloox un rompatcherini buldum ama sertifika hatası veriyor. Kendi cer ve . Dosyam yok. Zaten nasıl olduysa helloox u da şans eseri imzalamıştım. Ne yapmam gerek?

arkadaşım kusura bakma atlamışım nasıl olduysa...hazır hackli fw var onu kur derim bazıları rompatcher açılmıyor demiş ama başka sını kurup o sorunuda halletmişler
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...kli-ve-en-guncel-hatasiz-modifiye-404330.html

Üst Alt