bana sorarsan kaldir bastan kurn gage klasörüne atıyorum n gage ye girip oyunu yüklüyorum hatta menüdeki silinikliği kalkıyor ama start game deyince game not found on memory card hatası weriyor we tekrar silinik görünüyor
n81imde bazı sis dosyalarına Dosya bozuk! Hatası veriyor. Winrar v101 dada malesef.
mrb. Bende nokia e66 var bu telefon symbian v3 mü? Bir de symbian 3 se bu başlık altında bulunan programları yükledim fakat bir çoğunu açmadı yüklemedi telefonla uyumlu degil dedi ya da. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
n95 8gb var bende ngage oyunlar var uygulamalarda buna yinede ngage similatör yüklemem gerekirmi? Ve ovi mağazasından uygulama indiriyo ama yüklemio sertifika hatası diyor. Napmalıyım?
n73 ün mesaj kısmında klasörler in içinde 1000 e kadar vcf uzantılı dosyalar halinde kayıtlı rehber var. cihazın orta tuşu düzensiz çalışıyor. bu vcf dosyalarını nasıl dışa aktarırım? telefona ovi suite ile bağlandım mesajlar gözüküyor ama klasörler isimli dosyada olan mesajlar gözükmüyor! nasıl yapmalı?
çok teşekkür bilader ama ben teli formatlarsam yığin hafiza gidermi yok sa hafıza kartı gibimi olur? Şimdiden sagol.
birde bana 7days ve brother in arms gibi kaliteli oyunlar önerebilirmisin? Önerilerine çok ihtiyacım var. Ngage i telefon hackli olmadığı için yükleyemedım. Python yükledim ama oyun için değilmiş oda. Bana gerçekten iyi birkaç oyun önerirsen sana minnettar olucam. Olmazsanda helal bilader işini iyi yapıyosun.
ben youtube açıyorum fakat siyah ekran çıkıyo ve video yüklenmiyo açılmıyo hiç yardımcı olursanız sevinirim
Nokia N95 v35 yaptım. Türkçe nasıl olacak ?
üstad n86m var. Helloox 2.11 imzaladım kurdum. Yükledi hack başarılı dedi ama hala unsigned leri yükleyemiyorum. Allah rızası için bi yardım. 1 aydır geceli gündüzlü çalışıyorum bi türlü yaşamadım. Ayrıca rompatcher dan bahsetmişsin zaten o zıkkım helloox un içinde var. Ben yine de senin önceki sayfalarda yazdığın gibi xploreye girip helloox un rompatcherini buldum ama sertifika hatası veriyor. Kendi cer ve . Dosyam yok. Zaten nasıl olduysa helloox u da şans eseri imzalamıştım. Ne yapmam gerek?