usta teli hack ledim saol ama şimdi de n gage de problem yaşıyorum n gage (1.40) yi sorunsuz yükledim internetten oyunlarını indirdim klasöre attım n gage oyunu gördü yükledi oyunu giriyorum hiç bir şey gelmeden geri kapanıyor error veriyor ne yapabilirim tsk
1-) Öncelikle cihazınızım sürümüne göre
imzasız uygulamaları yükleme anlatımımı uygulayın.
2-) N-Gage v1.40.1557 dosyasını yükleyin.
3-) Kartınıza ya da yığın hafızanıza (yazıldığı gibi)
n-gage adlı 1 klasör oluşturun ve
.n-gage uzantılı oyun dosyasını n-gage klasörünün içine kopyalayın. (PC Suite ile bağlıysanız N-Gage uygulaması açıkken çift tıklayarak yükleme yapabilirsiniz.)
4-) Daha sonra N-Gage'i açın. Yükleme
otomatik başlayacaktır.
6-) Sonra
N-Gage v1.40.1557 Patch-UnPatch dosyasını kurma işlemini başlatın. Sadece Patch'i işaretleyin ve kurumumu bitirin.
Çok Önemli Not: Daha sonra başka zaman oyun yüklemek isterseniz yine N-Gage İlaç dosyasını kurma işlemini başlatın. Bu sefer Un-Patch'i işaretleyin ve kurulumu bitirin. Oyunları yükledikten sonra tekrar N-Gage İlaç dosyasını kurma işlemini başlatın ve bu sefer de "Patch"i işaretleyin ve kurulumu bitirin.
Yani olay; 1-) N-Gage Modülü 2-) Oyun 3-) N-Gage İlaç Dosyası (Patch işaretli) adımlarını izlemekte.
Çok Önemli Not: Sistem dosyalarına erişim açıkken oyunlar açılmaz. Yeni FW' kullananlar RomPatcher'dan Open4All yamasını disable etmeniz gerekiyor. Eski FW kullananlar ise SecMan'den "Turn Off Sec." diyerek erişimi kapatıp oyunu açabilirler.
Çok Önemli Not: n-gage klasörüne 1den fazla oyun atmanız dahilinde uygulama ön yükleme yapacak, siz uygulamadan üzerine tıklamadıkça yüklenmeyecektir.
bunlarda oyunlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anlatım alıntıdır Reis-i Eagles™ arkadaşımıza teşekkürler
----------Eklendi @ 22:04:18 ---------- Yazıldı @ 21:58:25 ----------
Arkadaslar ben nokıa e71 i alalı 1 ay anca olmustur.Kuzenımde E55 var onda aynı yerde 3.5 G cekıyor bende 3G cekıyor ayarlarda umts secılı degıl cıft mod secılı bunu gorunce acaba telefonda mı sorun var mı dıye tereddut ettım bır sorun mu var acaba ? Bırde nokıa E71 de 3G ve sarj gostergelerını buyutmek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım ?
sadece umts seç yalnız 3g şebekeleri görünecektir 3.5g görünmemesinin sebebi şebeke farklılığından olabilir..3g ve şarj göstergelerini büyütmek mümkün ama çok uzun iş..fw editlemek ve hangi dosyaları düzenleyeceğini bilmek lazım uğraşmana değmez.aslında bulabilirsen temalarlada halledebilirsin