E63 hacklenmiyor maxicepte ki her programı denedim
sertifikasız olmuyor malesef ama bildiğim kadarıyla symbian toys sitesinden program sertifikalanabiliyordu
----------Eklendi @ 16:59:48 ---------- Yazıldı @ 16:59:00 ----------
telefon yazılımından bahsediyorsun galiba ovi suite kullan ordan güncelleyebilirsin[/QUOTE
''E72, E52, E5, C5-00, 6700 slide Güncelleniyor!'' KASTETTİĞİM ŞEY BU ASLINDA AMA BU TELEFON GÜNCELLEMESİ Mİ OLUYOR. ÇÜNKÜ PC SUİTTE TELEFON GÜNCELLEME İLE SMBİAN GÜNCELLEME FARKLI OLARAK SİMGELENDİRİLMİŞ? ÇOK İYİ DE ANLAMIYORUM ASLINDA O YÜZDEN YARDIM İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
arkadaşım sertifika alıp helleox 2.2 yi sertifikalayıp teli hackliceksin ama sertifika vermiyor siteler bu aralar
sertifikasız olmuyor malesef ama bildiğim kadarıyla symbian toys sitesinden program sertifikalanabiliyordu
----------Eklendi @ 16:59:48 ---------- Yazıldı @ 16:59:00 ----------
telefon yazılımından bahsediyorsun galiba ovi suite kullan ordan güelleyebilirsin[/QUOTE
''E72, E52, E5, C5-00, 6700 slide Güncelleniyor!'' KASTETTİĞİM ŞEY BU ASLINDA AMA BU TELEFON GÜNCELLEMESİ Mİ OLUYOR. ÇÜNKÜ PC SUİTTE TELEFON GÜNCELLEME İLE SMBİAN GÜNCELLEME FARKLI OLARAK SİMGELENDİRİLMİŞ? ÇOK İYİ DE ANLAMIYORUM ASLINDA O YÜZDEN YARDIM İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
Arkadsin dedogi gibi ovi suite ile guncelle
----------Eklendi @ 21:57:03 ---------- Yazıldı @ 21:53:59 ----------
iste olmuyo helloox 2.1 2.2 ve 2.3 hepsini denedim ama uygulama erisimine izin verilmedi diyor
Root sertikali hellox bulmalisin once rootla sonra kendi sertifikanla sertifikalayacaksin
----------Eklendi @ 22:00:31 ---------- Yazıldı @ 21:57:03 ----------
hocam ben e71 kullanıcısıyım facebooktan indirdiğim videoları izleyemiyorum opera ve skyfirede denedlm cozumu olmadı yardım et :S
E71 in 520 surumunde indiriyor fakat her videoyu acmiyor malesef.skyfire sadece iphone ve androidde calisoyor cozum flash destekli android almak
yazılımsal bir durum türkçe başka bir product kodla phoniex yardımıyla yazılım yükle düzelecektirnokia e5 telefonu 071.003ve güncelledim resim düzenlemeyi acmıyor beyaz ekran geliyor herhangi bir tuşa basınca geriye alıyor yani resimler bölümüne dönüyor yardımcı olursanız sevinirim
hocam youtobeden nasıl takılmadan video izleyebiliriz real playerin başka sürümü varmı veya dns ayarlarındamı sorun var telefon 6730c
Türkçe dil paketini nerden bulurum ?
n73'e hangi programları önerirsiniz?
şuan yok arkadaşımn95 aldım ama opda kapalı olduğu için hackliyemiyorum başka hackleme yolu var mı ???
deneme yanılma yoluyla kendine uygun programları bulabilirisinz
----------Eklendi @ 23:37:28 ---------- Yazıldı @ 23:36:24 ----------
şuan yok arkadaşım
hocam bu serfitika hatalarını nasıl çözerim?
bendede E72 var kaç sefer denediysem Hellox u sertifikaladırdım telefona yüklemede okey ama gel gelelim hackleme işlemi olmuyor olmadı.Daha önceden n95 şim vardı onu hacklemiştim ama bu e72 de bir türlü olmadı.
hellox un son surumu var onu onerırım son yazIlımı yeni sürümlerde de calısıyor .
Sana kısaca ozet gecıyım "cer.opda.cn/en/" adresine gir uye ol telefonunun IME syle Hellox u sertıfıkalandrp yukle x-plorer dan onun dosyasndakı rompach ı yukle ardndan instal.exe dosyaasnı "/sys/bin " e at bukadar kısası ama formda detaylı anlatmlı konular var oradan bak yapamazsan burdan yaz hocam

oyunları hafıza kartındaki ngage klasörüne atman lazımn-gage 2 yükledim oyunu yüklüyorum start game diyince oyun bulunamadı diyor çözümü var mı ?
bendede E72 var kaç sefer denediysem Hellox u sertifikaladırdım telefona yüklemede okey ama gel gelelim hackleme işlemi olmuyor olmadı.Daha önceden n95 şim vardı onu hacklemiştim ama bu e72 de bir türlü olmadı.![]()