Gereksinim Uygulamaları;
Msn: Nimbuzz
İnternet Tarıycısı: Opera v10 OS
Video Player: Core Player
Dosya Yöneticisi: X-Plorer
Extra Yazılım;
Yazı Fontu Degistirme: FlipFont
Foto Yuz Degıstırme: PhotoWarp
Emilator: Phyton1.5
TV: SbpTv
Hocam benm kulandıklarım bunlar onerebılcegım sana bunlar var ama daha farklı bısey ıstersen tarif edersin ben onerırım

Bravo sana.genelde cepten yaziyorum kelimenin son harfi cikmis farkinda olmadan ama sen anlamissin helal sana....maydonose arkadasim fabrika ayarlarina don olmazsa formatla

Bende N95 var Ama Bir çok özelliğinden yararlanamıyorum bu siteden indirdiğim çoğu programı tele yüklerken hep y sertifika hatası yada süresi geçmiş sertifikası diyor... Lütfen Yardım![]()

Bende N95 var Ama Bir çok özelliğinden yararlanamıyorum bu siteden indirdiğim çoğu programı tele yüklerken hep y sertifika hatası yada süresi geçmiş sertifikası diyor... Lütfen Yardım![]()
Nokia E72-1 kullanıyorum.Çektiğim fotoğrafları sildiğimde Galeri de kalıyor fakat görünmüyor.Sadece mavi bir kutu olarak gösteriyor.Silmeye çalıştığımda da sistem hatası veriyor.Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
benim n73 için yani .jar , .sisx , .sis , .rar biciminde .zip acıcı bulmam lazım bi el atarmısınız :/
slm kardeşim bende n95 8gb var...uygulama yönetci çok ağır çalışıyor..gerek yüklerken gerekse yönetici yi açınca telefon 5 dk kendine gelemiyor...ha bi de mp3 dosyaları kaydederken de aynı şekilde ağırlaşıyor.,şimdiden Çok teşekkürler...ALLAH RAZI OLSUN
Nokia N79'da bluetooth açamıyorum. Daha önceden yoktu. Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar Nokia E72 için güncel programlar arıyorum.Forumdakilerin çoğu eski sürümler...Yardımcı olabilirmisiniz.(E72 için gerekli olan programlar)
ya benim tel webe girince yüksek mbli sayfa açınca örn. Metin2.org tel sayfayı tam yükleyemiyor yani hafıza dolu lütfen başka uygulamaları kapatın yazıyor ama başka uygulama acık olmuyor lütfen acil yardım xS
teli kapt ac bi daha dene muhtemlem olacaktir operadan giriuorsan biraz fazla ram yedigi dogru gene olmazsa ayarlardan resimleri gorumtuleyi kapat yada cep gorunumuni ac
benim tel nete girince hafıza az bazı uygulamaları kapatın yazıyor. Ama telde herşey kapalı sadece web açık oluyor
71. Sayfada verdim cvb
operadan değğil normal telde web yazan yerden giriyorum mobile almayınca bu site bile tam yüklenmiyor
kop git ya yukarıda yazdığım soruma cevap veremiyosan yer kaplama
ilk önce üyeler ile düzgün konuşmayı öğren ve öyle gel sen benim dediğimi denediğine emin misin?
dediğin öneri saçma geldi bana ben program yüklemiyor diyorum video değil