Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

BJKDRAGON1

Üye
doğrular yakar kardeş :) dediğin öneri saçma geldi bana ben program yüklemiyor diyorum video değil

bu sorun başka bir kullanıcıda da oluşmuştu, ama o telin ekran boyuna göre pro yükleynce çalıştı forumu tararsan bulabilirsin. Ve sen de deneyip olmadıysa olmuyor yazabilirdin:megafon:

waycell

waycell

Üye
symbian uygulamalarını yüklemeye çalıştığımda yüklemede bir kaç saniye duraksayıp 'yüklenemiyor' deyip yüklemeden çıkıyor yardımcı olabilecek varmı ? :)

pcim bozuk ondan cvp yazamiyorum muhtemelen hackten olur hacklidegilse uyimsuz programdan olur cozumurlul uyumsuzlugu telin versiyonina olan uyumsuzlugu olabilir.fakat her proda bu hatayi aliyorsan formatla

memocasy

memocasy

Üye
pcim bozuk ondan cvp yazamiyorum muhtemelen hackten olur hacklidegilse uyimsuz programdan olur cozumurlul uyumsuzlugu telin versiyonina olan uyumsuzlugu olabilir.fakat her proda bu hatayi aliyorsan formatla

uygulmanın boyutu 2 mb dan fazla olunca yükleme zaten yavaşlıyor bilirsin.. Duraksadığı an yüklemiyor bidaha.. tel im hackli. Bazı arkadaşlar bu sorunun resource klasöründen kaynaklandığını söylüyor fakat bu klasörü sildiğm an yüklediğim herşey açılmıyor.. 3 kez hard format attım birkaç yüklemeden sonra yine aynı sorun oluştu.. Tel n73 hackli

cevaplayabilecek biri yokmu?

waycell

waycell

Üye
uygulmanın boyutu 2 mb dan fazla olunca yükleme zaten yavaşlıyor bilirsin.. Duraksadığı an yüklemiyor bidaha.. tel im hackli. Bazı arkadaşlar bu sorunun resource klasöründen kaynaklandığını söylüyor fakat bu klasörü sildiğm an yüklediğim herşey açılmıyor.. 3 kez hard format attım birkaç yüklemeden sonra yine aynı sorun oluştu.. Tel n73 hackli

cevaplayabilecek biri yokmu?

karta da format atmalısın atmazsan yapar

bloodsheld

Üye
merhaba bir kaç şey sormak istedim benim telefon e 72 telefonun internetine girdiğim zaman kendi web brow.ndan bazenleri kendiliğinden kapanıyor browser 2.si telefonun ramini nasıl yükseltirim bu arada hafıza kartı 600 mb boş alanı var. 3.bu telefon nie hiç güncellenmiyor v 31 de v54 e yükselmiyor telefonu güncelleme bölümüne geliyorum ama hiç bir versiyon bulmuyor.

waycell

waycell

Üye
merhaba bir kaç şey sormak istedim benim telefon e 72 telefonun internetine girdiğim zaman kendi web brow.ndan bazenleri kendiliğinden kapanıyor browser 2.si telefonun ramini nasıl yükseltirim bu arada hafıza kartı 600 mb boş alanı var. 3.bu telefon nie hiç güncellenmiyor v 31 de v54 e yükselmiyor telefonu güncelleme bölümüne geliyorum ama hiç bir versiyon bulmuyor.

nss ile product kodunu değştir öyle güncelle illaki vardır yeni güncellemeler...web browser kapama olayı için eger btel hackli ise yada çok program yükleyip kaldırdıysan yapar formatla yada güncelleyince zaten düzelecek en iyisi opera kullan ama onmnda flsh desteği yok....ram yükseltme diye bir durum yok arka planda ne kadar az program çalışırsa okadar iyi günde bir defa teli kapat aç internet önbelleğini temizle vs..

nicco87

Üye
[/COLOR]

baska site ismi vdrmek yasak en guncel be uyumlu prolar ovide yada netten arattiracan artik

Özel mesaj olarak atarsan sevinirim

empatyman

Üye
E65 S60 v3 mü

Cold_ShaDoW

Cold_ShaDoW

Üye
eywllah

flat_kil

flat_kil

Üye
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar;

Hemen konuya geçiyim arkadaşlar e71 almıştım ve TURKCELL reklamlarından bıkmıştım onun için nss den product code değiştirdim hatta bu linktekileri birbir yaptım

Daha sonra yazılımıda güncelleştirdim fakat önceden yedeklediğim şeyleri geri yükleme yaptım daha sonra telefon bi dondu sonra kapattım tekrar açınca Telefonun açılması hatalı.Satıcınızla görüşün diye bir yazı çıkıyor acil ne yapmam lazım acilll....

----------Eklendi @ 17:32:40 ---------- Yazıldı @ 17:16:49 ----------

SORUNU ÇÖZDÜM BAZI ARKADAŞLARDADA OLURSA ŞÖYLE ÇÖZDÜM :
HARD FORMAT ATTIM YANİ:

Arama Tuşu+ 3 Tuşu + * Tuşu + Açma-Kapama Tuşu

waycell

waycell

Üye
hallettiğine sevindim

antixxx

antixxx

Üye
selam öncelikle kolay gelsin ve böyle bi yer ayırdıgın icin tesekkürler ben e52 kullanıcısıyım telefon hackli değil programlar bölümüne baktım herkes birseyler yazmıs sizden smart setting - x plorer - advendec device locks - winrar açma programı bide bildiğiniz gercekten güzel video oynatıcı programı var ise söyler misiniz şimdiden tekrar tesekkürler

waycell

waycell

Üye
selam öncelikle kolay gelsin ve böyle bi yer ayırdıgın icin tesekkürler ben e52 kullanıcısıyım telefon hackli değil programlar bölümüne baktım herkes birseyler yazmıs sizden smart setting - x plorer - advendec device locks - winrar açma programı bide bildiğiniz gercekten güzel video oynatıcı programı var ise söyler misiniz şimdiden tekrar tesekkürler

arkaadaşım sana lazım olan programların hepsinin ismini biliyorsun zaten video için smart movie kullan internette yada sitede arattır isimleri ama sonuna signed yazki sertifika sorunu olmasın

tuncayokur

tuncayokur

Üye
Merhaba E63'ün kamerası düzgün çekmiyor bunun için önereceğiniz bir kamera programı var mı?

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Opda üyeliği olupta .cer ve .ky dosyalarını indiremeyen benimle iletişime geçsin kendi adlarına indirilir ve istedikleri siteye upload edilir

antixxx

antixxx

Üye
selam kardeş bir sorum olacaktı telefonda navigasyon kullandığımda hafıza kartı dolmaya başlıyor bunları tekrar nasıl silebilirim yoksa her kullandıkca yer kaplayacak mi telefon e52

tektonik1907

tektonik1907

Üye
selam kardeş bir sorum olacaktı telefonda navigasyon kullandığımda hafıza kartı dolmaya başlıyor bunları tekrar nasıl silebilirim yoksa her kullandıkca yer kaplayacak mi telefon e52

hangi programı kullanıyorsun sen usta

antixxx

antixxx

Üye
ovinin orjinal aldıgımda ovi vardı onu kullanıyorum

----------Eklendi @ 22:32:18 ---------- Yazıldı @ 22:08:59 ----------

navigasyona girdiğimde gprsden veri indiriyor işte 1mb falan hafıza azalıyor peki bu inen verileri nasıl silecem

Üst Alt