avea kullanıyorum.
hangisi daha hızlı benim pek bilgim yok gprs mi 3g mi? ona göre ayar yapıyım.Benim tek sorunum hızlı olması
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/nn73-n95-hack-signed-unsigned-psiloc-irremote-tv-kumanda-programi-yukleme-ornegi-ile-05-2011-son-496800.html#post3488608
Yukardaki linkten bakabilirsin yada netten arattira bilirisin
Peki benim telde lag varmış, bu iyı bir seymi?
Veya kötü ise bunu nasıl yokedebilirim?
Ben secman yüklemiştim bi ara telefona. Yanlış versiyonu yüklemişim şimdi s60v3 uygulamalarında dosya bozuk hatası veriyo. Sys den sil dediler ama ben gizli dosyaları göremiyorum çünkü telefonunda xplore programı yok ne yapmam gerekiyo lütfen yardım '
Soru Sormadan Önce Okuyunuz:
1. Lütfen konuya veya bana soru sormadan önce önceden sorulmuş soruları inceleyiniz sorunuzun yanıtı içinde olabilir..
2. Soru sormak yerine labalilik cevabı olmayan sorular sormayınız demeyiniz.
3. Sorunuza anında cevap vermeyebilirim ama uzunda sürmez cevaplamam lütfen benimde insan olup vakitimin hepsini buraya ayıramıycağımı biliniz ve "sürekli güncel" yazısını kafama kakmaya çalışmayınız.
4. En önemlisi sorularınızı lütfen kusursuz Türkçe'yle yazmaya itina gösterin ve güzel Türkçemizi katletmiyelim nedeni gayet açıktır en kötüsünden dediğiniz anlayamayız iletişim kopukluğu olur.
5. Ve en ÖNEMLİSİ lütfen sorunuza cevap bulduktan sonra 1.sayfadaki bu yazının altındaki " http://www.maxicep.com/post_thanks....8167-85e533b7cea507f7cbc9f93c49d82c94e414b252 " butonuna veya bu butona basmayı unutmayınız.
6. Sorularınızı Özelden Değil BURDAN Yazınız Bu Konu Hakkında Çok Eziliyorum Özeldende Cevaplamıyorum 10-15 mesaj 1 anda Geliyor Soru Burdan Yazılır Cevaplarıda Burda Amac Basit Sorulardan Başkalarıda Yararlansın..
Şimdiden Sorularınız Ve Teşekkür()leriniz İçin Ben Size Teşekkür Ederim
....
Ovi suiteden telefon için , iphone görünümlü sms araçları yüklerken aldığım Hata kodu :2148532241
bu hata kodu ne anlama geliyor neden yüklenmiyor programlar ?
e52mi sertifikalandırdım telefon kafasını yedi durup dururken kapanıyor ne yapabilirim
müdür benim n86 var sım kaydı yapılamadı dıo ne yapmak lazım ?
Hocam samsung i550w telefonum war s60v3 işletim sistemli.Tuş Takımı Çalışmıyor Ne Yapabilirim.
Şimdiden Teşekkürler...
e52 telefonumda vodafon mobil tv yi açamıyorum lütfen bilen varsa burada paylaşabilir mi.
boşver pc suiti falan al şu programı kur telen79 telefonumu modem olarak kullanmak istiyorum ama nokia pc suite den bağlan dediğim zaman modem bulunamıyor ayrıca cdc modem hatası diye bi hata gelior telefonu pc ye bağlayınca
bağlandığınız server ile aranızdaki gecikmeye lag denir telefonda nasıl bişey oldugunu bilmiyorum hiç duymadım sakın log olmasın kayıt altına alma anlamında