Benim sıkıntım şu nokia E72 yazılım sürümü 054.005 özel sürüm 054.005.C00.01 bu özel sürüm bildiğim kadarıyla nokianın türkcell versiyonu, türkcell reklamlarını nemesis ile hallettim sorun yok, fakat bu özel sürümün tamamen kalkmasını istiyorum, bunun için ne önerebilirsiniz zira telefonun ram sıkıntısı var bütün uygulamalar kapalıyken dahi kendi web uygulaması açıkken gezinti sırasında yetersiz bellek uyarısını sıkça almaktayım, tüm araştırmalarıma rağmen hiç bir yerde bu konuda bir bilgiye rastlamadım, bende kendi düşüncem olarak bu özel sürümün telefonda sıkıntı yarattığını düşünüyorum, bu telefonun stabil çalışması için neler yapılabilir telefonu çok beğenerek aldım çokta memnundum fakat bundan önceki telefonum E71 de dahi bu sıkıntıları yaşamadım, ram bu telefonda en büyük problem araştırmalarım sırasında bu telefonun kilitlenme donma şikayetlerine çok sık rastladım büyük olasılık bunun arkasında yatan 128mb lık ram sıkıntısı fazla yormak istemiyorum sizi son olarak bu ram olayını nasıl çözer ve bu özel sürümü tamamen nasıl yok ederim, ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler...