Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

frostfoxx

Üye
E63 gibi telefonlarda 240x320 oyunları oynayabileceğimiz bir program var mı? (ekranı yatay çevirerek tabi)

halil2727

halil2727

Üye
waycel [SIZE=1' Alıntı:
----------Eklendi @ 22:18:57 ---------- Yazıldı @ 22:16:21 ----------[/SIZE]

[/COLOR]

Arkadasim pc programi istiyorsan total video converter var her cep icin ceviri yapabilen kaliteli bir program nette cracklisinide bulabilirsin bulamazsan ben sana upload ederim suan telden yazdigim icin gonderemiyorum

Aradımda bulamadım gOndrrsn ck ıyı olur

vacilis

Üye
merhaba ben nokia e63 kullanıyorum core player 1.3.6 kurdum fakat seri numarasi istiyor ne yapabilirim yada nasıl imei numarasi ile seri numarasi alabilirim imei numaram 352009046220211 lütfen bana yardımcı olun

silentattack

silentattack

Üye
benim sorunum sertifika ile ilgili değil sertifikadan olsa pc suitenin gerektirdiği programları yüklerdi onları da yüklemiyo yardım ?

waycell

waycell

Üye
E63 gibi telefonlarda 240x320 oyunları oynayabileceğimiz bir program var mı? (ekranı yatay çevirerek tabi)

Arkadasim oyle bir program oldugunu sanmiyorum en azindan ben duymadim ama oyun dosyasini editlemeyi biliyorsan uyumlu yaparsin tabii zor is

----------Eklendi @ 19:59:17 ---------- Yazıldı @ 19:53:23 ----------

benim sorunum sertifika ile ilgili değil sertifikadan olsa pc suitenin gerektirdiği programları yüklerdi onları da yüklemiyo yardım ?

Dedigim gibi installserveri degistirmelisin uyumsuz oldugu icin hicbir sekilde program yuklenmez kurdugun hack programini kaldir belki duzelir

----------Eklendi @ 21:02:22 ---------- Yazıldı @ 19:59:17 ----------

Aradımda bulamadım gOndrrsn ck ıyı olur

buyur arkadaşım güle güle kullan total video converter 3.50 türkçe yama *****

----------Eklendi @ 21:28:11 ---------- Yazıldı @ 21:02:22 ----------

merhaba ben nokia e63 kullanıyorum core player 1.3.6 kurdum fakat seri numarasi istiyor ne yapabilirim yada nasıl imei numarasi ile seri numarasi alabilirim imei numaram 352009046220211 lütfen bana yardımcı olun

imei numarasına gerek yok arkadaşım iki tane gönderiyorum

silentattack

silentattack

Üye
Secman programını kaldırdım ama hala düzelmedi servise götürsem bana maliyeti ne olur ? Yada sizin dediğiniz programın kurulumuna baktım ben forumdan ama hiç bişey anlamadım

angmar55

angmar55

Üye
Benim sorunum ile ilgilenilmemiş sanırım bilen varsa nasıl yapacğaımı anlatabilir mi?

Nokia C5-00 model telefonumda n-gage 2.0 oyunlarını oynayamıyorum modülü kuruyom oyunuda yüklüyom KERN-EXEC hatası alıyorum açarken aslında severek oynayacağım tek bi oyunu var diğerlerini oynamıyorum onun için yüklemiştim ama açmıyor bi kaç yere baktım ekran küçük diye açmıyor dediler bunun bir çözümü var mı acaba??Ne yapmam lazım?:allalla:

NOT:Telefonum hacklı ve Oyuna girerkende open4ll+ yamasını kapatıyorum.Yardım lütfenn..:ağlarım:

waycell

waycell

Üye
Benim sorunum ile ilgilenilmemiş sanırım bilen varsa nasıl yapacğaımı anlatabilir mi?

Nokia C5-00 model telefonumda n-gage 2.0 oyunlarını oynayamıyorum modülü kuruyom oyunuda yüklüyom KERN-EXEC hatası alıyorum açarken aslında severek oynayacağım tek bi oyunu var diğerlerini oynamıyorum onun için yüklemiştim ama açmıyor bi kaç yere baktım ekran küçük diye açmıyor dediler bunun bir çözümü var mı acaba??Ne yapmam lazım?:allalla:

NOT:Telefonum hacklı ve Oyuna girerkende open4ll+ yamasını kapatıyorum.Yardım lütfenn..:ağlarım:

soruyu atlamisim galiba kusura bakma arkadasim muhtemelen cozunurluk problemi var 240*320 oyunlarini dene bide n-gage modulu her telefonda calismaz senin telin modelinde baska yapan varmi acaba

----------Eklendi @ 20:06:09 ---------- Yazıldı @ 19:44:59 ----------

Secman programını kaldırdım ama hala düzelmedi servise götürsem bana maliyeti ne olur ? Yada sizin dediğiniz programın kurulumuna baktım ben forumdan ama hiç bişey anlamadım

Arkadasim pc suit ile yada ovi suite ile yazilim at oyleyse

angmar55

angmar55

Üye
soruyu atlamisim galiba kusura bakma arkadasim muhtemelen cozunurluk problemi var 240*320 oyunlarini dene bide n-gage modulu her telefonda calismaz senin telin modelinde baska yapan varmi acaba

Benim diğer oyunları değilde sadece Hooked On:Creatures of the deep bu oyunu seviyordum sadece onun dışındakiler oynamamda işte modüldende farklılık oalbilir herşeyi denedim mesela 1.21 mi 1.20 mi buildlerini bilmiyorum bi tanesidne tam oyuna giricekken oyun menüsüne girecekken atmıştı diğer modülde ise hiç açmadı yani tıkladım bişey gelemdi başka bi modül attım ondada tam açarken kapandı modüle başka bi parçamı atmamız lazım acaba sadece o oyunu oynamak istiyorum.Benim Nokia 5800xm var ondada oynanmıyordu cfw atınca oynanıyordu ama rahat oynanmıyordu zevk alamıyordum oynarken, önerebiliceğiniz bi çözüm var mı acaba?

waycell

waycell

Üye
Benim diğer oyunları değilde sadece Hooked On:Creatures of the deep bu oyunu seviyordum sadece onun dışındakiler oynamamda işte modüldende farklılık oalbilir herşeyi denedim mesela 1.21 mi 1.20 mi buildlerini bilmiyorum bi tanesidne tam oyuna giricekken oyun menüsüne girecekken atmıştı diğer modülde ise hiç açmadı yani tıkladım bişey gelemdi başka bi modül attım ondada tam açarken kapandı modüle başka bi parçamı atmamız lazım acaba sadece o oyunu oynamak istiyorum.Benim Nokia 5800xm var ondada oynanmıyordu cfw atınca oynanıyordu ama rahat oynanmıyordu zevk alamıyordum oynarken, önerebiliceğiniz bi çözüm var mı acaba?

Modulun patch dostasini kurdunmu ve sadece bu oyunumu oynayamiyorsun diger oyunlardada bu problem varmi birde yeni oyun kurmadan önce patchi kaldırıp oyunu kopyaladıktan sonra tekrar patchlemelisin

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Arkadaşlar, telefonumda enteresan bir problem var;

Ekran üzerinde bulunan (YES-NO-Menü-Kalem-Medya-Yön Tuşları-Clear) gibi tuşlar çifter çifter basıyor. Numerik tuşlar düzgün çalışıyor. Üst tuş takımını içeren flex filmi değiştirdim (tuş board). Ancak sorun devam ediyor. Yığın hafızayı biçimlendirip FW güncelledim. Fayda etmedi. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? Çıldırmak üzereyim...

asi kral sonik

Üye
Selamlar oncelikle boyle guncel bir yerin olmasi cok guzel ben soruma geceyim:
Bende bir tane e61i var (320x240 ekran cozunurlugu) skyfire kendi sitesinden kurdum sanirim s60 di zaten onemli diil kurdu acildi erisim noktasi sectim connecting 'acquring' ' internet connection' diyip duruyo sonrada soyle bir hata veriyo'internet connection..' hatirlamiyorum iste altta change connection flan var zaten vodafonda live secili bnde o var sadece nasil duzeltebilirim simdiden tesekkurler ...

----------Eklendi @ 19:07:49 ---------- Yazıldı @ 19:05:37 ----------

bide 1)internet radio yukledim malum fm radio yok kanal sectigimde istasyona baglanilamiyor diyor
2)bende sinirsiz vodafone internet var ben bu interneti bt veya wireless ile arkadasimin teline paylastirabilirmiyim boyle bir pro var mi ??

waycell

waycell

Üye
Arkadaşlar, telefonumda enteresan bir problem var;

Ekran üzerinde bulunan (YES-NO-Menü-Kalem-Medya-Yön Tuşları-Clear) gibi tuşlar çifter çifter basıyor. Numerik tuşlar düzgün çalışıyor. Üst tuş takımını içeren flex filmi değiştirdim (tuş board). Ancak sorun devam ediyor. Yığın hafızayı biçimlendirip FW güncelledim. Fayda etmedi. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? Çıldırmak üzereyim...
teknik bir problem demekki yazılımsal olmadığı için söyleyecek bişeyim yok servise götür

----------Eklendi @ 19:54:48 ---------- Yazıldı @ 19:48:23 ----------

Selamlar oncelikle boyle guncel bir yerin olmasi cok guzel ben soruma geceyim:
Bende bir tane e61i var (320x240 ekran cozunurlugu) skyfire kendi sitesinden kurdum sanirim s60 di zaten onemli diil kurdu acildi erisim noktasi sectim connecting 'acquring' ' internet connection' diyip duruyo sonrada soyle bir hata veriyo'internet connection..' hatirlamiyorum iste altta change connection flan var zaten vodafonda live secili bnde o var sadece nasil duzeltebilirim simdiden tesekkurler ...

----------Eklendi @ 19:07:49 ---------- Yazıldı @ 19:05:37 ----------

bide 1)internet radio yukledim malum fm radio yok kanal sectigimde istasyona baglanilamiyor diyor
2)bende sinirsiz vodafone internet var ben bu interneti bt veya wireless ile arkadasimin teline paylastirabilirmiyim boyle bir pro var mi ??

arkadaşım bildiğim kadarıyla skyfire türkiyeye servis vermiyor başka bir internet radyo programı denemelisin internetini paylaştırmak için joikuspot programı var yalnız çok şarj yer ve telin çok ısınır haberin olsun program bölümünde mevcut

asi kral sonik

Üye
tesekkurler cok yardimci oldun o joikuspot prosunu yuklicem :)

----------Eklendi @ 22:36:03 ---------- Yazıldı @ 22:34:31 ----------

ya k.bakma ama ben telden giriorum tesekkur et e bastim senin werdigin yerden 'page not found' diyo .s

----------Eklendi @ 22:47:15 ---------- Yazıldı @ 22:36:03 ----------

ya bu arada ben cepnet kullanim sartlarinda internetten ses iletisimi (APN) kullanilamaz diyodu bi alakasi olabilir mi?? .s

waycell

waycell

Üye
tesekkurler cok yardimci oldun o joikuspot prosunu yuklicem :)

----------Eklendi @ 22:36:03 ---------- Yazıldı @ 22:34:31 ----------

ya k.bakma ama ben telden giriorum tesekkur et e bastim senin werdigin yerden 'page not found' diyo .s

----------Eklendi @ 22:47:15 ---------- Yazıldı @ 22:36:03 ----------

ya bu arada ben cepnet kullanim sartlarinda internetten ses iletisimi (APN) kullanilamaz diyodu bi alakasi olabilir mi?? .s

Bosver tesekkuru benim tek derdim herkese yardimci olabilmek.apn mevzusu baska skyfire symbiana destegini cekti diye biliyorum android telefonlari destekliyor oda sadece bir kac ulkede bir ara yogunluktan sunuculari cokmustu o gunden beri kullanamiyoruz.radyo icin diyorsan gene alaksi yok oyle olsa videoda seyrettirmezlerdi

nfsnihat

nfsnihat

Üye
teknik bir problem demekki yazılımsal olmadığı için söyleyecek bişeyim yok servise götür

Sağol waycell kardeş. Sorun hakkında bilgin olmasa bile en azından görüp cevap yazdın. Bu sorunla alakalı konu açmama rağmen ilgilenen olmamıştı. Arkadaşlara yardım ediyorsun emeğine sağlık. Ancak konu başlığını "Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Yazılımsal Sorular Buraya" diye değiştirirsen benim düştüğüm yanılgıya başka arkadaşlar da düşmez. Telefoncuya götür demişsin. Ben de telefoncuyum kardeşim. Laf olsun diye çözüm üretmeye gerek yok. Özetle, cevabın için teşekkür ederim. Ancak emin ol hiç bir işime yaramayacak :evet:

İyi forumlar...

angmar55

angmar55

Üye
Modulun patch dostasini kurdunmu ve sadece bu oyunumu oynayamiyorsun diger oyunlardada bu problem varmi birde yeni oyun kurmadan önce patchi kaldırıp oyunu kopyaladıktan sonra tekrar patchlemelisin

Yaptım ama malesef durum aynı o patch onun açmasını sağlar zaten yane trial derdidnen kurtarmak için onuda denedim işe yaramadı diğer oyunlardan bi kaç tanesini denemiştim onlardada durum aynı açmıyor :ağlarım:

uzici

Üye
E72 Facebook videolarını indirmeden izlemenin yolu varmı? Teşekkürler.

waycell

waycell

Üye
Yaptım ama malesef durum aynı o patch onun açmasını sağlar zaten yane trial derdidnen kurtarmak için onuda denedim işe yaramadı diğer oyunlardan bi kaç tanesini denemiştim onlardada durum aynı açmıyor :ağlarım:

arkadaşım ya telin desteklemiyor yada uyumsuz modul kullanıyorsun çünkü her modül her tele uymaz zaten paylaşan arkadaslarda altına uyumlu modelleri yazarlar en güncel modül 2.0 diye biliyorum onu dene istersen

----------Eklendi @ 20:18:25 ---------- Yazıldı @ 20:16:55 ----------

E72 Facebook videolarını indirmeden izlemenin yolu varmı? Teşekkürler.

keşke symbian değilde android olsaydı hiç böyle bir problemin olmazdı arkadaşım bolt browser var bildiğim onu bi dene

----------Eklendi @ 20:31:52 ---------- Yazıldı @ 20:18:25 ----------

Sağol waycell kardeş. Sorun hakkında bilgin olmasa bile en azından görüp cevap yazdın. Bu sorunla alakalı konu açmama rağmen ilgilenen olmamıştı. Arkadaşlara yardım ediyorsun emeğine sağlık. Ancak konu başlığını "Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Yazılımsal Sorular Buraya" diye değiştirirsen benim düştüğüm yanılgıya başka arkadaşlar da düşmez. Telefoncuya götür demişsin. Ben de telefoncuyum kardeşim. Laf olsun diye çözüm üretmeye gerek yok. Özetle, cevabın için teşekkür ederim. Ancak emin ol hiç bir işime yaramayacak :evet:

İyi forumlar...

sen telefoncuyken yapamıyorsan ben nasıl yardım edebilirimki sana.yakınmaların belki yerli belki yersiz ama burası gsm tamir bölümü değil ben biraz bilgili biri olarak daha az bilgili arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum.zaten teknik sorunlarda yapabileceğim bişey yok çünkü sorunlarını yazanlar telefoncu değil jaf box ile işlem yap desem boxı nerden bulacak.laf olsun diye değilde yol göstermek maksadıyla birşeyler yapıyorum yolu bilmiyorsam en yakın servise gönderiyorum

bu arada telefonun marka ve modelini ve arızanın sebebini söylersen belki yardımcı olabilirim ıslandımı düştümü bunlar önemli

Üst Alt