Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

şabankavuklu

Üye
abi e63 çok kaba bi telefonmu

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
6220c telefonuma ve hafıza kartıma format attıktan sonra Sygic Mobile Maps programını tekrar yüklemek istedim. daha önce yüklediğim gibi yükledim ama Uygulamalar>Klasörüm>Sygic MOBİLE açtığımda Disk Error! veriyor. Nedir bu disk error?

waycell

waycell

Üye
abi e63 çok kaba bi telefonmu
biraz kaba bir telefon alacaksan e71 öneririm 550 tl. daha gösterişli daha özellikli.yok dersen bende para çok nette arat en hızlı işlemcili telefon diye onlardan bitane al bilgisayar hızında teller var piyasada

--------------- Ekleme ---------------

6220c telefonuma ve hafıza kartıma format attıktan sonra Sygic Mobile Maps programını tekrar yüklemek istedim. daha önce yüklediğim gibi yükledim ama Uygulamalar>Klasörüm>Sygic MOBİLE açtığımda Disk Error! veriyor. Nedir bu disk error?
kartı telde formatladıysan bu hatayı almaman lazım muhtemelen dizlerde bir problem oluştu.yada kartta format atınca telde kalan dosyalarla çakıştı diye düşünüyorum.mümkünse telede format at öyle dene aşagıdaki linkide incelemeyi unutma

Verdiğiniz siteden indirdiğim flasda 2 tane Product var ikisinide kurdum ve türkçe yok.
Yazlım versiyonu= 501.21.001
Product kodları
0582428
0582369
ben bunu nasıl türkçe yapacağım? versiyonu düşürme gibi şansım yok mu bn bunu ingilizcemi kullanacam yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşım türkçe flashını bulamadım senin yapacağın en iyi iş bataryanın altındaki product kodunu nss programıyla teline kaydet ondan sonra nokia software updater ile güncelle

myilmaz34

myilmaz34

Üye
baştan böyle deseydin uğraştırmazdım seni ozaman menü den normal rehbere gir ayarlar>ayarlar>stand.karvizit listesinden telefonu seç tamamdır

Çok teşekkür ederim oldu :) K.bakma uğraştırdım biraz ama :)) Sağolunn

kskyagut

Üye
Nokia E71 Kullanıyorum, İnternette Dolaşmada Herhangi Bir Sorun Yok Dosya İndirmeye Çalıştığımda..
Maxicep.com - MaxiCep Ekteki Dosyaları İndirme!.. Hotfile, radipshare veya maxicep'teki Ekteki Dosyaları İndirme..
Ekteki Dosyayı İndirmek İçin Tıkladığımda
DESTEKLENMİYOR Yazısı Çıkıyor Ve İndirme İşlemi Gerçekleşmiyor..

Hotfilede Falanda Download dediğimde karaker kodunu yazıyorum daha sonra indirmek için tıklayın dediğinde tıklıyorum ama yine DESTEKLENMİYOR yazısı Geliyor..

Yani Ne İndirme Sitelerinde nede maxicep ekteki dosyaları indirmek istediğimde desteklenmiyor uyarısıyla karşılaşıyorum..
Ne yapmam Gerek Yardımcı Olursanız Sevinirim..

İyi Forumlarr..

tuncayokur

tuncayokur

Üye
NSS ile product kodunu değiştirdim Nokia Software Updater çalıştırıyom. "Cihanızda desteklenen en yeni yazılım zaten mevcut güncelleştirme gerekmiyor" diyor bunu başka nasıl türkçe yapabilirim. Flasla versiyon küçütme gibi şansım yok mu? Bana yardım ediniz.

waycell

waycell

Üye
Nokia E71 Kullanıyorum, İnternette Dolaşmada Herhangi Bir Sorun Yok Dosya İndirmeye Çalıştığımda..
Maxicep.com - MaxiCep Ekteki Dosyaları İndirme!.. Hotfile, radipshare veya maxicep'teki Ekteki Dosyaları İndirme..
Ekteki Dosyayı İndirmek İçin Tıkladığımda
DESTEKLENMİYOR Yazısı Çıkıyor Ve İndirme İşlemi Gerçekleşmiyor..

Hotfilede Falanda Download dediğimde karaker kodunu yazıyorum daha sonra indirmek için tıklayın dediğinde tıklıyorum ama yine DESTEKLENMİYOR yazısı Geliyor..

Yani Ne İndirme Sitelerinde nede maxicep ekteki dosyaları indirmek istediğimde desteklenmiyor uyarısıyla karşılaşıyorum..
Ne yapmam Gerek Yardımcı Olursanız Sevinirim..

İyi Forumlarr..
ben opera kullanıyorum ve her türlü dosya iniyor ilave olarak tele winrar yükle ve aşagıdaki linki inceleyebilirsin
http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...-indirme-exe-rar-rapid-vs-os-9-xx-185859.html

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
kartı telde formatladıysan bu hatayı almaman lazım muhtemelen dizlerde bir problem oluştu.yada kartta format atınca telde kalan dosyalarla çakıştı diye düşünüyorum.mümkünse telede format at öyle dene aşagıdaki linkide incelemeyi unutma

Kartı telefonda formatlamıştım ayrıca telefonu da formatlamıştım. Sorunu çözdüm kartın dizininde olması gereken bazı klasörler eksikmiş onları kendim ekledim ve sorun çözüldü. Teşekkürler.

waycell

waycell

Üye
NSS ile product kodunu değiştirdim Nokia Software Updater çalıştırıyom. "Cihanızda desteklenen en yeni yazılım zaten mevcut güncelleştirme gerekmiyor" diyor bunu başka nasıl türkçe yapabilirim. Flasla versiyon küçütme gibi şansım yok mu? Bana yardım ediniz.
tam iki saattir senin sorunun için uğraşıyorum ama buldum galiba phoneix programını aç teli takma ama üstte tools var onu tıkla orda data package download var onu tıkla açılan sekmede sol üstte product kod yerine 0581516 yaz alttaki küçük kareyi tıkla ordan masa üstü yolunu göstererek masaüstüne indir downloadı tıkla başka hiçbir yere dokunma..indirme bittiğinde C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\ dosyasına yapıstır değiştirilsin derse evet de programı kapat tekrar aç ve yazılımı tele yükle umarım sorununa çare olur bu arada deneme amaçlı indirdim ben 15 dk sürüyor

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye

waycell de yardımcı olmuş ama anladığım kadarıyla telefonunda zaten olan bir yazılımı tekrar yüklemek istiyorsun. Aynı yazılımı yüklemek istediğin zaman Nokia Software Updater tekrar yüklemeye izin vermez. Ovi Pc Suite yi indirip aç uygulama güncelleme işareti var ona tıkla orda sana telefonunun yazılımı, programları vs. yle ilgili güncellemeleri gösterecek. Telefonun resminin altında "telefon sürümü zaten güncel bir sorun varsa tekrar yükleyin" şeklinde bir yazı var tıkla ve tekrar yüklesin aynı sürüm yazılımı :oke:

Bu arada eğer NSS ile product code değiştirdiysen bu işlemlerden sonra dil türkçe olacak :)

poyraz53

Üye
e 63 nokia telefonum var bir türlü güncelleyemiyorum v20 de kaldı telefonu duvara atmam yakındır allah rızası için birisi yardım etsin nokia sotware updateri denedim olmadı fota mıdır nedir denedim yine yok yardımlarınızı bekliyorum tşk

waycell

waycell

Üye
e 63 nokia telefonum var bir türlü güncelleyemiyorum v20 de kaldı telefonu duvara atmam yakındır allah rızası için birisi yardım etsin nokia sotware updateri denedim olmadı fota mıdır nedir denedim yine yok yardımlarınızı bekliyorum tşk
arkadaşım 45. sayfanın en altında tuncayokur için yaptığım yorumun aynısını sende uygulamalısın

tuncayokur

tuncayokur

Üye
Hocam o dediğinizi yaptım ama olmuyor benim telefonda 501.21.001 yüklü versiyon küçütme gibi şansım yok mu? 501.21.001 türkçesi yok bende araştırdım bulamadım versiyonu 500.21.001 bunda türkçe var ben bu versiyonu nasıl yükleye blirim. Versiyon 500.21.001 yüklemeye çalıştığım zaman telefon çöküyor bidaha hiç açılmıyor şimdi bana versiyon küçütme lazım bu mümkün mü acaba yoksa türkçesi çıkana kadar ingilizcemi kullanacağım.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Hocam o dediğinizi yaptım ama olmuyor benim telefonda 501.21.001 yüklü versiyon küçütme gibi şansım yok mu? 501.21.001 türkçesi yok bende araştırdım bulamadım versiyonu 500.21.001 bunda türkçe var ben bu versiyonu nasıl yükleye blirim. Versiyon 500.21.001 yüklemeye çalıştığım zaman telefon çöküyor bidaha hiç açılmıyor şimdi bana versiyon küçütme lazım bu mümkün mü acaba yoksa türkçesi çıkana kadar ingilizcemi kullanacağım.

Benim dediklerimi yaptın mı sana konunun tam çözümünü anlatıyorum yaparsan türkçe olacak :nono:

waycell

waycell

Üye

Nokia 6220g nin dediklerini uygula olmaz ise ozelden numarani yaz bana anlatayim nasil yapacagini

The_WoRm

The_WoRm

Üye
N73 konusrken 1o dkda normal kullanımdaykende yarım saatte bır kendılgınden kapanıyor nedenı ne olabılr ?

klas5050

Üye
benim nokia n79 um var fabrika ayarlarına döndüm fakat bekleme modunda ki wirelees olsun avea yazusu olsun şarj olurken şarj bölümü olsun hareket etmiyor yardım edebilirmisiniz

Genç_fb_li_1907

Genç_fb_li_1907

Üye
selam kardeş benim tel nokia 6220c video formatı ne olursa olsun ister 3gp yada mp4 realplayerde video açmıyo ses var görüntü yok bi yardım edersen çok sevinirm

Üst Alt