Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

skywalker06

skywalker06

Üye
bunu sadece java uygulamalarda yapar bildiğim kadarıyla ben private ve sys dosyalarında bulup siliyorum yada kartı biçimlendiriyorum
sorun şu uygulama hafıza kartında değil telefonun içinde ve uygulama güya e71 le 72yi destekliyor okadar uygulama yükledim bu sorun çıkardı

waycell

waycell

Üye
merhaba .
bugün türkcell vınn kamu aldık bir hevesle.
iş yeri bilgisayarıma kurdum.
ama bağlantı çok yavaş oldu.200 kps gibi.

daha sonra vınnın içindeki data sim karını çıkarıp e52 ye takarak usb kablosu ile nete bağlandım ve inanın 3g modemin 4 katı hız oldu...

asıl problem burada çıktı. e52 telefonum bağlantıyı kesti yani bağlantı vardı ama interlet bağlantısını açamadı.anladığım kadarıyla invalid modem gibi bir hata verdi.

bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok makbule geçecektir.

tabiki telde daha hızlı olur..telde 96 kbit yeterli olurken pcyi çalıştırmaz 200 kbit tel için güzel bir hızdır.bu konuda müşteri hizmetlerinden yardım almalısın toplam konuşman 2 kontordur.invalid modem geçersiz modem demektir..

--------------- Ekleme ---------------

hellox sertifika yemiyor ne yaptıysam olmadı çözemedik arkadaşlar

rompatcherı sertifikalayıp denedinmi...birde aşağıdaki linki incele çoğu insan hacklemiş
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...hack-turkcell-logosundan-kurtulma-377223.html

E63 RM-437 501.21.001 benim kurduğum yazılım sürümü
E63 RM-437 500.21.009
0569906 EURO-F Ruby
0568840 EURO-F Ultramarine
0582446 EURO-F Midnight Black
0581516 Turkcell TR Ultramarine
bunlardan birini yüklediğim zaman telefon hiç açılmıyor ve tekrar ingilizce versiyonu yüklemek zorunda kalıyorum bunun versiyonun nasıl 500.21.009 yapabilirim

arkadaşım product yani dil kodunu yazarmısın

sorun şu uygulama hafıza kartında değil telefonun içinde ve uygulama güya e71 le 72yi destekliyor okadar uygulama yükledim bu sorun çıkardı

arkadaşım dediğim gibi ben private sys ve sistemdeki reg kayıtlarını siliyorum sende tele format at istersen yada aynı prğ. bir daha yükle ,yüklensin mi? uyarısı gelince yükle daha sonra değiştirilsin mi? uyarısı gelince kabul yülemeye başlayınca iptal et yada yanlış hatırlamıyorsam task sheet diye bir pro vardı bu tarz proları kaldırmak için..

asilzade70

Üye
E72 telefonumu yeni aldım ve buradan bir kaç oyun yükledim. Oyunu yükleyince simgesi uygulamalar içerisinde çıkıyor. Oyunu açmak için tıkladığımda bir müddet bekliyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor yani oyunları açmıyor sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.

waycell

waycell

Üye
E72 telefonumu yeni aldım ve buradan bir kaç oyun yükledim. Oyunu yükleyince simgesi uygulamalar içerisinde çıkıyor. Oyunu açmak için tıkladığımda bir müddet bekliyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor yani oyunları açmıyor sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.
arkadaşım muhtemelen desteklemiyordur oyunların 320*240 olmasına dikkat

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
symbian oyun yukledıysen eskı surum yuklemsındır sendekı tel v3 se v2 yuklemısındır onuda surucun acmadıgından oyle kalır s60v3 olmasınada dıkkat et

osmantaner44

Üye
arkadaslar telefona attıqım programların isimlerini nasıl değiştirebilirim.yuklemelerin içindeki programları.e71 tlf.

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
siseditor ile değiştirebilirsin

asilzade70

Üye
waycell

waycell

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...cing-en-s60v3-320x240-e71-e63-e72-341760.html
Mesela bu oyunu yükledim hem s60v3 versiyon olarak uyumlu hemde 320x240 olarakta uyumlu bir oyun ama hala aynı sorun yine devam ediyor. Bir kaç tanede java program yükledim aynı sorun onlardada var. Sorun javada ise bunu nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler.
arkadaşım bunu yapması normal bir durum değil hackli tellerde bazen bunun gibi tutarsızlıklar yapabilir format önermekten başka aklıma bişey gelmiyor sorun çözülmez ise yazılımı güncellemeni öneririm yok güncel dersen nokiasoftvare updater ile denemelisin

asilzade70

Üye
arkadaşım bunu yapması normal bir durum değil hackli tellerde bazen bunun gibi tutarsızlıklar yapabilir format önermekten başka aklıma bişey gelmiyor sorun çözülmez ise yazılımı güncellemeni öneririm yok güncel dersen nokiasoftvare updater ile denemelisin

Teşekkurler yazılım güncellemeyi deneyeceğim.

myilmaz34

myilmaz34

Üye
birşey sormak istiyorum. rehbere girdiğim zaman direk kişilerimi göstermiyor kaydol oturum aç die bişey çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz. ?

waycell

waycell

Üye
birşey sormak istiyorum. rehbere girdiğim zaman direk kişilerimi göstermiyor kaydol oturum aç die bişey çıkıyor bunu nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz. ?
ovinin rehber programını kurmuş olmalısın yüklemeler bölümünden silebilirsinsilinmese uygulama yöneticisnden silebilirsin yada rehbere gir bir üste çıkıp ovi rehber yerine telefonu seçebilirsin

myilmaz34

myilmaz34

Üye
ovinin rehber programını kurmuş olmalısın yüklemeler bölümünden silebilirsinsilinmese uygulama yöneticisnden silebilirsin yada rehbere gir bir üste çıkıp ovi rehber yerine telefonu seçebilirsin

yüklemelerden silebilirim evet ama orada bir çok yükleme var onun olduğunu nerden anlayabilirim..?

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Araçlar = ayarlar = Genel = Kişileştirme = Tek dokunuşta ayarları ordan rehberi sec ordakı yerdende rehberi sec tekrar

myilmaz34

myilmaz34

Üye
Araçlar = ayarlar = Genel = Kişileştirme = Tek dokunuşta ayarları ordan rehberi sec ordakı yerdende rehberi sec tekrar

Onuda yaptım ama olmadı hala aynı şey çıkıyor...Anlamadım ben bu işi ya.. :(

ersunn

Üye
merhabar nokia e72 kullnıcısıym ben hafıza kartındaki cities dosyasını sildim 2.83 gb yer kapladıgı için fakat navigasyonu tekrar yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

waycell

waycell

Üye
Onuda yaptım ama olmadı hala aynı şey çıkıyor...Anlamadım ben bu işi ya.. :(
arkadaşım rehbere gir çevrimiçi ol yazısını görüyorum demiştin gene o yazı var muhtemelen navi tuşunun soluna tıkla sonraya navi tuşunun ortasına tıkla üstte telefon ve rehber yazısı çıkacak telefonun üstüne gel tıkla tamamdır

merhabar nokia e72 kullnıcısıym ben hafıza kartındaki cities dosyasını sildim 2.83 gb yer kapladıgı için fakat navigasyonu tekrar yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşım ovi suite programını pcye kurup teli pc suite modunda takmalısın sana uygun haritaları ordan indirebilirsin link aşağıda

tuncayokur

tuncayokur

Üye
Verdiğiniz siteden indirdiğim flasda 2 tane Product var ikisinide kurdum ve türkçe yok.
Yazlım versiyonu= 501.21.001
Product kodları
0582428
0582369
ben bunu nasıl türkçe yapacağım? versiyonu düşürme gibi şansım yok mu bn bunu ingilizcemi kullanacam yardımlarınızı bekliyorum.

myilmaz34

myilmaz34

Üye
arkadaşım rehbere gir çevrimiçi ol yazısını görüyorum demiştin gene o yazı var muhtemelen navi tuşunun soluna tıkla sonraya navi tuşunun ortasına tıkla üstte telefon ve rehber yazısı çıkacak telefonun üstüne gel tıkla tamamdır

arkadaşım ovi suite programını pcye kurup teli pc suite modunda takmalısın sana uygun haritaları ordan indirebilirsin link aşağıda

ben işte onu istemiyorum, üst kısımdan biliyorum rehbere girmeyi çıkınca tekrar girmek istediğimde her zaman aynı işlemi uyguluyorum ben bunu istemiyorum işte direk rehbere girmek istiyorum.... anlaşabildikmi şimdi arkadaşım.

waycell

waycell

Üye
ben işte onu istemiyorum, üst kısımdan biliyorum rehbere girmeyi çıkınca tekrar girmek istediğimde her zaman aynı işlemi uyguluyorum ben bunu istemiyorum işte direk rehbere girmek istiyorum.... anlaşabildikmi şimdi arkadaşım.
baştan böyle deseydin uğraştırmazdım seni ozaman menü den normal rehbere gir ayarlar>ayarlar>stand.karvizit listesinden telefonu seç tamamdır

Üst Alt