Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

disk

disk

Üye
E63-1 (08) 500.21.009 02.26.2010 rm-437 hack yapamadım c,d,e,y,z klasörlerini açtım fakat c/sys klasörüne giremiyorum aynı zamanda y/sys'de kapalı başka bir prgramla c/sys bin gözüküyordu fakat buraya girdiğimde dosyaları görmüştüm farklı bir dosya kopyalayamamıştım o programıda ovi'den indirmiştim ne yapmalıyım epey zamandır uğraşıyorum yardımcı olun lütfen

ertekino

Üye
e72'im var (hacklenmemiş)
pep mmp3 downloader harici güzel downloader var mı ?

bordo68

bordo68

Üye
Onceden sorularimiza tikir tikir cevap gelirdi bir sorunmu var?

disk

disk

Üye
yokmu yardımcı olacak

waycell

waycell

Üye
E63-1 (08) 500.21.009 02.26.2010 rm-437 hack yapamadım c,d,e,y,z klasörlerini açtım fakat c/sys klasörüne giremiyorum aynı zamanda y/sys'de kapalı başka bir prgramla c/sys bin gözüküyordu fakat buraya girdiğimde dosyaları görmüştüm farklı bir dosya kopyalayamamıştım o programıda ovi'den indirmiştim ne yapmalıyım epey zamandır uğraşıyorum yardımcı olun lütfen

arkadaşım hellox programını kullanıp hackleye bilirsin tabi önce o programı sertifikalaman lazım ayrıntılı bilgi sitemizde mevcut.yada öncesinde sertifikalı rompatcher programı kurup dosya erişimini açamalısın..kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

ovi de mevcut bi araştır derim

Arkadaşlar bende E72 var ve cihaz mesaj yazarken takılma yapıyor. Hızlı mesaj yazmaya kalktığımda harflerin kimisini yazmadığını farkediyorum. Versiyon olarakda 031.023 yüklü. Yapılabilecek birşey var mı?..

bazı prolar yada dosyalar teli kasıyor olmalı.c sürücüsündeki fazla dosyaları silin yada e ye taşıyın kullanmadığınız proları kaldırın teli pc ye depolama modunda takıp sücüleri birleştirin yada tel için fazla dosyaları silen ecleaner programı kurun sileceği dosyaları dikkatli seçin ve günde bir defa teli kapatıp açın..kolay gelsin

Arkadaşlar bende nokia c5 03 var ve ben bazı sitelerden sertifika almaya filan güvenmiyorum direk hack yapmak istiyorum fakat nerden başlayacağım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşım sertifikalı rompatcher bul yükle dosyalara ulaşımı aç sys bin e exe dosyasını ekle.kolay gelsin

kardeş e72 için ngage bulabilirmisin bazı yabancı sitelerde gördüm ama heralde telefonun hackli olması gerekiyo biliyosun e72 son versiyon da hacklenmiyo bunu birisinin halletmesi gerek

hacklenmeyen versiyon hemen hemen yok gibi ben e71 kullanıyorum her versiyonu hackledim hellox vari programlar kullanmanı öneririm mesela benim tele hellox olmuyor rompatcher ile hackliyorum denemelisin. kolay gelsin

Hocam e63 telefonumu turkce dil yukledikten sonra klavye karisti bu cogu kiside yasandi bunun bir cozumu yokmu?Q basinca A cikiyor gibi...
Son olarak bir sorum daha olacakti E63 le wifiyle internete girmek icin telefonumdaki sim kartin aktifmi olmasi gerek?yani tarihi gecmis ve cekmeyen bir sim karttan bahsediyorum...

sonradan dil yüklemelerde bu problem yaşanabiliyor türkçe bi flash bulup onu yüklemelesin.wifi için aktif sim karta gerek yok hatsız modda bile girbilirsin

e72 de alt yazılı srt dosyalı olan filim leri nasıl izleye bilirim
divx ve smartmovie yüklü
teşekkürler

coreplayer destekliyor diye biliyorum ama emin değilim

ben hellox2 yı kurdum ama ınstalıng rottcerts yazıyo 2saat beklıyorum orayı gecmıyor hacklıyemıyorum lutfen yardım edın

rootcert li bir hellox bul önce rootcertli sonra kendi sertifikanla sertifikala ve kur olacaktır.olmaz ise rompatcher ile dene

E72 cep telefonuna sahibim kıbrıstan aldım bozuldu ve servise verdim ama yurt dışından geldiği için şu an ımei kayıtlı değil pazaportumada kayıt ettiremiyorum 2 sene dolmadığı için sizce ne yapabilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??? yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.

kullanmadığın eski bir telefonu al telefoncuya git eskinin imeini yeni tele atarlar

hocamm sonuna kadar bakamadım kbakma benim e72 war oyun yüklüyorm tıklıyorm hiç bir sonuç yok oyun açılmıyor hiç bir şekilde neden olabilir???lütfen yardım edin

tel desteklemiyordur arkadaşım

ya ben telefonda fılm ızlemek ıstıyorum...vede fılmlerı ınternetten dırek tele ındırmek ıstıyorum ındırebılecegım bı yer var mı...programım coreplayer 1.36 var ama fılm ındırıcek sıte bılmıyorum yardım edersen cok sevınırım...

site ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama kralmp4.com a gir 3gp filmleri arat indir seyret

Hocam sonuna kadar bakamadım kusurabakmayın bende E63 var turkcellin kampanyalı telefonu telefonu güncelleştirmek istiyorum birtürlü yapamıyorum. Nokia Ovi Suite yüklüyorum olmuyor :off: Nokia Software Updater yüklüyorum olmuyor :off: yüncal yazılımı görmüyor cihaz yazılım sürümü 200.21.012 bn bunu 500.21.009'a nasıl yüksetecem şimdiden yardımlarınız için tşkr ederim

aşagıdaki adresten phoenix i indir flasını indir tele yükle.kolay gelsin

Arkadaşlar E72 GPRS baglanırken Wi-Fi kullansın kontür gitmesin istiyorum bunu nasıl yaparım
Veya diger uygulamalardada yanlışlıkla internete baglanıp kontür gitmesini tamamen engellemenin bir yolu varmı

ayarlar bağlantı erişim noktalarından mms hariç diğerlerini sil gprsi artık kullanmaz telin

axi_dk

Üye
Geçenlerde ikinci el bir Nokia E71 aldım ama malesef bir türlü bilgisayarıma bağlıyamadım. PC Suite ve Ovi yi bir kaç kez silip tekrardan kurdum, sorun kablodadır deyip farklı bir bağlantı kablosuda aldım ama her zaman verdiği hatayı (Nokia E71 USB Phone Parent) vermeye devam ediyor hala. Connectivity cable diye bir prog. varmış onuda tekrar tekrar kurup kaldırdım. ama Yinede beceremedim. bi bilgin varsa yardımcı olur musun?

ıspider

ıspider

Üye
Benim sorunum yakında cinayet filan işleticek bana yakında... N79 un var. Vodafone aylık Cepnet abonesiyim ve 3G aktif. Pc Suite, Ovi, Juike Spot filan yani her yolu denedim ama bilgisayarımdan bir türlü googla dahi giremedim. Her yolda da bağlantı yapıldı diyor ama tarayıcıda biraz bekliyor sonra "Sayfa Görüntülenemiyor vs." bağlanmıyor işte. Pc de XP SP2 kurulu, virüs programı yok, güvenlik duvarı kapalı deepfreze kurulu sadece. Telefonda da aynı virüs programı vs. yok. Telefona hard format attım gene aynı bağlantı var gözüküyor ama sayfayı açmıyor. Halbu ki telefondan gayet rahat giriliyor. Allah ını seven sizler bi el atın, yoksa bu N79 katil edecek beni, 3. Sayfalara düşecez. Saygılar.

bordo68

bordo68

Üye
waycell kardes ben fransada yasiyorum wifi ile baglanmak istiyorum ama olmuyor laptobumla wifi ile giriyorum ama e63 telefonum bir turlu wifi baglantisi bulunamadi diyor modemin yaninda bile ayni hatayi veriyor,sorun nedir acaba?

Furkhann

Üye
Arkadaşlar E72 GPRS baglanırken Wi-Fi kullansın kontür gitmesin istiyorum bunu nasıl yaparım
Veya diger uygulamalardada yanlışlıkla internete baglanıp kontür gitmesini tamamen engellemenin bir yolu varmı

İnternet -> Web -> Seçenekler -> Ayarlar -> Genel -> Erişim Noktası kısmını her zaman sor yaparsan hiç bi sıkıntı olmadan bağlanmadan önce sana sorar

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Onceden sorularimiza tikir tikir cevap gelirdi bir sorunmu var?

Kardeş ogrencıyım malum dersler artı bırde somesrı sonrası sınavım var onlara calıstım bıde 15tatıle cıktım pek bakamadm anlamısındır umarm ama gerı geldım bakarım sımdı :) :/

4shared dostum symbian app indirmeni tavsiye ederm

batukan61

Üye
merhaba arkadaslar nokia e71 kullaniyorum telefonumun guncellemesi son surum ama telefonun menu tusuna bastigimda donma oluyor bi 20 sn sonra eski haline geliyo veya telefon kendiliginden kapanip aciliyor sonra menude gezerken takilma olmuyo sadece telefonu kurcalamaya ara verdikten sonra oluyor hafiza kartim da dolu degil sadece 85 mb yardimci olursaniz sevinirim:hmmm

waycell

waycell

Üye
merhaba arkadaslar nokia e71 kullaniyorum telefonumun guncellemesi son surum ama telefonun menu tusuna bastigimda donma oluyor bi 20 sn sonra eski haline geliyo veya telefon kendiliginden kapanip aciliyor sonra menude gezerken takilma olmuyo sadece telefonu kurcalamaya ara verdikten sonra oluyor hafiza kartim da dolu degil sadece 85 mb yardimci olursaniz sevinirim:hmmm

arkadaşım telden hafıza kartını biçimlendir halolur.yasirn arkadaşım kusura bakma sen yoksun diye cvp verdim bir kaç soruya ama geldin artık ben bıraktım..kolay gelsin

waycell kardes ben fransada yasiyorum wifi ile baglanmak istiyorum ama olmuyor laptobumla wifi ile giriyorum ama e63 telefonum bir turlu wifi baglantisi bulunamadi diyor modemin yaninda bile ayni hatayi veriyor,sorun nedir acaba?
arkadaşım wifiyi bulmaması mümkün değil illede bulmuyor diyorsan teli formatla ama ben modemin ayarlarında olabilir diye düşünüyorum gizli wlan ayarlanmış olabilir başka mac adreslerine yasaklanmış olabilir olmadı modeme reset et yeniden kur oda olmazsa hotfindir gibi wifi programları var onları kullan derim

Geçenlerde ikinci el bir Nokia E71 aldım ama malesef bir türlü bilgisayarıma bağlıyamadım. PC Suite ve Ovi yi bir kaç kez silip tekrardan kurdum, sorun kablodadır deyip farklı bir bağlantı kablosuda aldım ama her zaman verdiği hatayı (Nokia E71 USB Phone Parent) vermeye devam ediyor hala. Connectivity cable diye bir prog. varmış onuda tekrar tekrar kurup kaldırdım. ama Yinede beceremedim. bi bilgin varsa yardımcı olur musun?
pc de lite bir sürüm kullanıyorsan görmeye bilir phone parent ana telefon demektir sürücü yazılımını yüklediği sırada bu yazı sağ altta çıkar.bence tele bir format oda olmazsa yazılım at öyle dene mutlaka olacaktır.bu arada tel çakma değil dimi?ha bide hafıza kartınıda biçimlendir oda yapar

şimdi aklıma geldi wlan sihirbazına gir seçeneklerden wlan aglarını filtreleyi tıkla kendi ağını göreceksin yanındaki çeltiği tıklayıp kaldır tamama bas çık tamamdır..kendi ağını filtrelemiş olabileceğini düşünüyorum

Benim sorunum yakında cinayet filan işleticek bana yakında... N79 un var. Vodafone aylık Cepnet abonesiyim ve 3G aktif. Pc Suite, Ovi, Juike Spot filan yani her yolu denedim ama bilgisayarımdan bir türlü googla dahi giremedim. Her yolda da bağlantı yapıldı diyor ama tarayıcıda biraz bekliyor sonra "Sayfa Görüntülenemiyor vs." bağlanmıyor işte. Pc de XP SP2 kurulu, virüs programı yok, güvenlik duvarı kapalı deepfreze kurulu sadece. Telefonda da aynı virüs programı vs. yok. Telefona hard format attım gene aynı bağlantı var gözüküyor ama sayfayı açmıyor. Halbu ki telefondan gayet rahat giriliyor. Allah ını seven sizler bi el atın, yoksa bu N79 katil edecek beni, 3. Sayfalara düşecez. Saygılar.
arkadaşım muhtemelen aylık 8 liraya sınırsız kullanıyorsun.100 mgbta kadar 7 mgbit 100 mgbtan sonra 96 kbite düşüyor yani bu hız pcyi çalıştırmaz.ama bir pro vardı ismi aklımda değil cepteki neti etrafa kablosuz olarak dağıtıyor ben onunla bir müddet kullanmıştım.500mgbtı geçtiğim halde pcyi nete sokuyordum ama tavsiye etmiyorum şarjı çok çabuk tüketiyor dolayısıyla tel ateş gibi ısınıyordu işlemciyi yakabilirisin

arkadaşım sitemizde bu konuda farklı bir çalışma var incele istersen

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-bilgisayardaki-internetten-degil-407111.html

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
waycell tesekurler kardes ben gelene kadar baktıgın için ama tekrar bakabılırsın yani sorun degıl bırlıkte bakalım baslıgı duzeltıyım yasirN ve waycell katkılarıyla dıye ıstersen :D

bordo68

bordo68

Üye
Sorun degil dostum,bizde ogrenci olduk anliyorum seni... ;)

ıspider

ıspider

Üye
@waycell kardeş çok sağol yardımın için, evet aylık cepnet sınırsız üyeyim ve o interneti telefonun wi-fi sinden dağıtan programda yukarıda yazdım Juike Spot programı, oda yüklü telefonda. Bağlantılar başarılı ve internet bağlantısı Pc de de var gözüküyor ama yok olmuyor işte açmıyor sayfaları. Sanırım yukarda da dediğin gibi kota dolunca hız düşüyor. Neyse kardeş verdiğin adres beni olumlu ya da olumsuz bi çözüme götürür en azından. Teşekkür Ederim.

Emirhan79

Emirhan79

Üye
Arkadaşlar, nokia e72'me yeni versiyon yüklettim ( 051.018 ) daha önceki kullanmış olduğum msn meesenger, ebuddy yada en basitinden haber programları ( sabah, sondakika haber vb. ) bunların hiçbirini açmıyor, uyarı bile vermiyor. Yanlız windows live messenger için desteklemiyor hatası veriyor. Sitede bulduğum yöntemler, ( ing dil, format vs. ) hiçbiri işe yaramadı acil yardım...

axi_dk

Üye
İstek: Geçenlerde ikinci el bir Nokia E71 aldım ama malesef bir türlü bilgisayarıma bağlıyamadım. PC Suite ve Ovi yi bir kaç kez silip tekrardan kurdum, sorun kablodadır deyip farklı bir bağlantı kablosuda aldım ama her zaman verdiği hatayı (Nokia E71 USB Phone Parent) vermeye devam ediyor hala. Connectivity cable diye bir prog. varmış onuda tekrar tekrar kurup kaldırdım. ama Yinede beceremedim. bi bilgin varsa yardımcı olur musun?

Cevap: pc de lite bir sürüm kullanıyorsan görmeye bilir phone parent ana telefon demektir sürücü yazılımını yüklediği sırada bu yazı sağ altta çıkar.bence tele bir format oda olmazsa yazılım at öyle dene mutlaka olacaktır.bu arada tel çakma değil dimi?ha bide hafıza kartınıda biçimlendir oda yapar

Yok arkadaşım çin malı değil. Hafıza kartı da kullanmıyorum.
Sorunumu çözdüm ama biraz uğraştırdı. Ben yazayım yinede, aynı sorunla karşılaşan arklar en son ihtimal benim yolu izlerler.

Yabancı forumlarda okuduğum herşeyi yaptım.

Suit'in son versiyonunu denedin olmadı
SUit kurup kaldırdım olmadı
Ovi kurup kaldırdım olmadı
Connectivity cable ile ilgi sorun olabilir diye onu silip netten buldugum dökleri set dosyalarına koydum olmadı
update te sorun vardır nokia update ile bişiler yapim dedin, zaten görmüyordu pc yinne görmedi
Tele soft attım olmadı, hardta da işe yaramadı
en sonunda pc'me format attım.

Vista home prof. kullanıyordum 7 attım olmadı
sonra Vista Home premium yükledim pc ye, ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN ki oldu. Kanser olmaya gıdım kalmıştı, şükürler olsun.

Çözümü bulamayan arklar en son format atar artık :D

waycell

waycell

Üye
waycell tesekurler kardes ben gelene kadar baktıgın için ama tekrar bakabılırsın yani sorun degıl bırlıkte bakalım baslıgı duzeltıyım yasirN ve waycell katkılarıyla dıye ıstersen :D
elimden geleni yaparım insanlara yardımcı olmak hoş birşey....

Arkadaşlar, nokia e72'me yeni versiyon yüklettim ( 051.018 ) daha önceki kullanmış olduğum msn meesenger, ebuddy yada en basitinden haber programları ( sabah, sondakika haber vb. ) bunların hiçbirini açmıyor, uyarı bile vermiyor. Yanlız windows live messenger için desteklemiyor hatası veriyor. Sitede bulduğum yöntemler, ( ing dil, format vs. ) hiçbiri işe yaramadı acil yardım...
arkadaşım program yüklemelerinde karta ve tele bazı dosyalar yerleştirilir her versiyon yüklemede kartta kalan private sys ve sistem dosyalarındaki kayıtlar teldeki yeni dosyalarla çakışır dolayısıyla kartı telde biçimleyip proları ve oyunları yeniden kurmalısın teli yeniden hacklemediysen signed yani sertifikalı ve e72 uyumlu proları yüklemeyi unutma...

batukan61

Üye
abi ilgin icin tesekkurler. Ama bicimlendirmeyi denemeden once hafiza kartini cikartip menuye bir de oyle girdim yine ayni kasilma oldu sorun baska bir olaydan kaynaklanabilir mi

osmantaner44

Üye
vodafone nun aylık 8tl paketi bana kalırsa harika bişe.hızı cok quzel sayfa açmada gezinmede...kotu tarafı video açmada ve dosya indirmede yavaş.yani o ıspider arkadasın sorunu o deil başka bişedir :) ben 4-5 aydır kullanıyorum ve harika hem telde hem pc de.bide telefondan telefona hız deqişiyor.

Üst Alt