Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

maynak00

maynak00

Üye
e66 telefonumun c:\sys\bin klasörüne x-plore ile erişemiyorum.7610da mesajlarıma(yazılar ve bluetooth ile gelen programlar) c sürücüsü altında mail klasöründe erişebiliyordum text mesajlara ,e66da nasıl erişebilirim(x-plore>araçlar>mesajlar değil istediğim).
--maxicepteki sertifikalı x-plore 1.51i yüklüyorum 1veya birkaç gün içerisinde programı açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmeden kapanıyor.kaldırıp deneme versiyonu kuruup kaldırıp tekrar kırılmışı kurunca düzeliyor ama bu sorun gene tekrarlıyor(LCG jukebox için de aynı sorun geçerli)

--hellox ve rompatcher+ 2.3 kurulu,opda.cn den aldığım sertifikam var.
kamera sesini kapatamıyordum uyarı sesleri kapalıyken bile.bunu buldum kamera sesini kapatabildim( )
--coreplayer 1.3.6.7427 kurdum sesi stereo ayarlamama rağmen mono çıkıyor kulaklıkla denediğimde
--e66 için bildiğiniz güzel bir bilimsel hesap makinesi programı varmı(uzun hesaplar yapmak için kullanacağım)
--rompatcher plus telefonda açtığımda karşıma Install Server RP+ ve Open4ALLRP+ seçenekleri geliyor.optionsdan apply all dediğimde program kapanıyor.
--Z: sürücüsünün içini nasıl düzenleyebilirm(7610da F sürücüsü) ikisi içinde yöntem varsa paylaşırmısın.

ananni1

Üye

--------------- Ekleme ---------------

tercihlerden kaynaklanır sesiz modasındır veya titreşim

Hayır genel moddada aynı kardeşim hiç bir şekilde ses gelmiyor format atsam düzelirmi acaba?

""Sorun Java oyunlarda ses çıkmıyor""

krc969

Üye
Izlediğim yol şöyle:

Konumlama > konumlama yöntemleri > yardımlı,tümleşik, ve şebeke tabnlıyı açtım.
Daha sonra
konumlama > konumlama sunucusu > konulama sunucusu otomatik ve erişim noktası turkcell ınternet yaptım.
Gps e giriş yaptım.
Bağlantı çevrimdışı
şebeke hedefi internet yaptım.
Bu ayarlar ile gps açıp konumumu buldum. Bu şekilde internete bağlandı.
Daha sonra konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik gps clickli bıraktım.diğerlerini kaldırdım. Konumlama sunucusunuda kapalı hale getirdim. Bu ayarlar ile gps açtığımda ilk 10-15 dk konumu buldu. 1 saat sonra baktığımda konumumu bulamadı.

e72 telefonumda gps de internet gerekmeden konum bulması ile ilgili farklı bi topicdeki ayarları yaptım.(önce yardımlı gps ile giriş yapın daha sonra yardımlı checkini kaldırın gps artık internetsiz kullanılabilir diyordu.) ayarlardan sonra evet buldu konumu internet gerekmeden. Ama aradan zaman geçince(1 gün kadar) bu ayarı yaptığımdaki gibi konumu mu bulamıyorum. Yok mudur bunun bir çözümü??

Dreamcream

Üye
Cok vakit kaybetmissin bu kolay konuda .
Kapalı iken cıhaz actıgında sadece tarıhı gosterır yada tel acıldıgındakı saat, gelıs saati gozukmez gormek ıstersen secenekler mesaj bilgisi ve orda altadır
Hocam seçenekler-mesaj bilgisinde doğru saat yazar diyorsun ama zaten oraya baktığımda yanlış saati görüyorum. 9'da atılan bir msjı ben telefonu 9.15 de açtıysam eğer, msjın atılış saati 9.15 gibi gözüküyor orada. Yada daha ekstrem bir örnek vereyim. Diyelim ki benim telefon pazar gününden beri kapalı, biri bana pazartesi günü msj attı. Ben telefonu çarşamba saat 19 da açmış olsam kimin hangi gün ve saatte msjı attığını göremiyorum yani, her gelen msjın saati çarşamba saat 19 olarak gözüküyor. :ağlarım:

emre50

Üye
s60 v3 5320 telefonuma tuş kilidine s40 daki güvenlik kodu gibi bir şifre koymak istiyorum hangi program la yapabilirim bunu ?

enesd89

Üye
mrb arkadaslar daha oncede konu ıle ılgılı bı yere yazdım forum ıcerısınde ama bulamadım nereye yazdıgımı. Yardım ıstıcem konuya gelınce opda sıtesınden sertıfıka ıcın basvurdum dun ve bugun aldım fakat 'cer' ve '' dosyalarını ındırdım daha sonra alttakı mobıle sıgned yazan yere tıkladım onuda aldım sıtede konunun ustadı arkadasların tarıf ettıgı gıbı fakat cıhaza yuklerken suresı gecmıs sertıfıka dedı artık kafayı yıcem bunu neden yapar yardım edersenız cok sevınırım sımdıden tskr ve saygılar

bloodsheld

Üye
kardeş e72 war bnde realplayer var ama youtube girdigimde telefonla donuo bole goruntu kaliteside dusuk oluo sesde fln gariplikler oluyor bana onerebilcegin vdeo player varmı ? bide gpsde türkiye haritasını nasıl yüklerim amerikadan geldi cunku telefon..

deathcheck

Üye
e51 telefon var arada bir takılyıor menüye girmeye çalıştığımda ekran donuyor ama çıkma tuşuna başınca düzeliyor ana ekrana dönüyor reset atmadan menüye giremiyorum düzelmiyor nedendir acep...şimdiden teşekkürler...

tyfn541

Üye
slm arkadasım boyle guzel bır calısma yaptıgın için sana tesekkur ederım sımdıden ben nokıa c5 kullanıyorum ve benım sorunum su iddaa programları oluyor ya sahadan veya mackolık gıbı onları java olarak yukluyorum acmıyor ama dıger telefonumda acıyordu(3600 slıde) widget olarak yukledıgımdede ayrıntılı gortermıyor uygulamayı. uygulama dukkanındanda ındırdıgımde telefonunuz uygulamayı desteklemıyor dıyor.(mackolıgı acıyor sahadanı hıc acmıyor ) yardım edebılırsen cok sevınırım

Frtylmz1

Üye
Selam . E71 kullanıyorum , 2 sorum olacak , 1.si telefondan YouTube u programı kullanarak açıyorum,

A new version of the YouTube application optimized for your Nokia phone is available to download and install.

Upgrade now and enjoy faster application startup, searching, and video loading.

Install new version ( Link )

Keep existing version ( Link )

Download the YouTube application ( Link )

Install new version, tıklıyorum

Aygıt Desteklenmiyor
Maalesef, cihazınız YouTube uyg. desteklemiyor. Diyor , Download the YouTube application ( Link ) bundada aynısı çıkıyor, buna bi çözüm bulabilirmisiniz ? Farklı versiyon felan ?

2. ise

" Öncelikle Ayarlara Girerek Telefonun Tarihini01.05.2005 Olarak Değiştirin...

Daha sonra Ajanda ya girin ve Yapilacak Notuna Girin. (2 Adet not eklenecek)

İlk notumuz;

Konusu : Speed

Bitiş Tarihi : 04.08.2005

Öncelik : Yüksek

İkinci notumuz ;

Konusu : Qoukie

Öncelik : Düşük

Bunları yapıp kaydettikten sonra Ajanda'dan çıkmadan "Yapıldı" olarak işaretleyin..

Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak )

Sonra tekrar ajandaya gelip çıkış diyerek sonlandırın. Ve hızı hissedin.. "

Bu telefonu hızlandırıyormuş , ama bu seçenekler E71 de farklı galiba , bunada çözüm bulabilirmisiniz ? :hmmm

oguzsulun

Üye
hocam nokia messaging e hotmailimi tanımladım.gayet güzel bişekilde kullanıyodum.maillerim geliyodu yolluyodum falan.sonra dedim bide gmailimi ekliyim.gmaili ekleyince bu kez baktım bana mailler gelmiyor.gmail posta kutusunu kaldırdım baktım yine düzelmedi.uygulamayı sildim yeniden yükledim düzelmedi.nokia clup a götürdüm teli dediler yeni yazılım yüklemek lazım.yeni yazılım yüklettim telde ne varsa gitti zaten bin pişman oldum.hafıza kartındakileri bile geri yükleyemiyorum.neyse yeni yazılımda işe yaramadı.yani şuan hotmailime gelen maileeri telimden göremiyorum ama attıklarım gidiyor.ne yapmam lazım.teşekkür ederim.

grsy1453

grsy1453

Üye
arkadaşLar nokia e71 kullanıyorum dün akşam telede gereksiz oyunları sildim ondan sonra müzik çalarddaki şarkıalrda gitti resimlaerim müziklerim hepsi duruyor ama yenile dememe rağmen hala görmüyor şarkıları ama hafızaya girince çalıyor tek tek, acaba farkında olmadan yanlış birşeymi sildim yardımcı oLabilecek vardır umarım. =(

ayhanfa

Üye
Telefonum e52 sürüm 34.0001 hellox ile hacklenemiyor . Başka bildiğiniz program var mi. Ve nasıl... Teşekkürler

eraye43

Üye
dostum selamlar e72 telefonum var rehberde kayıtlı olmasına rağmen gelen numaraların ismini yazmıyor.birde yazılım güncellemeye çalışıyorum bil ve telden güncel diyor.sürüm 051,018,c00,01 sürüm tarihi 05 aug 2010 tür rm 530
hiç ilgilenen yok ya:ah

enesd89

Üye
ya arkadaslar sertıfıkayı telefone ındırıyorum fakat ayarlarını nasıl yabıcaz Allah askına bırısı lınk versın kafama agrı gırdı yaa nasıl oluyo bu

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
e63 vıdeo sorununa yardm

23 sayfada cevabı bulunuyor

arkadslar lutfen yardım edermısınızz .. n95 hacklemek ıstedım ' y sürücüsü ıle telı hackleme yontemı ıle ' telefonu hacklemek ıstedım y surucusune installerexe yı attım ve sonrasında telım hıc program almıyor yuklerken dosya bozuk dıyor x-plore ve benzerı hıc bı program almıoyr sımdı bn o ınstallexe yı y surucusnden nasl sılcem sılersm sorun duzelr ama nasl lutfen yardım ednız::S:S telefonumu kullanamıyorum arkdslar yardımlrınızı beklıyorum :S:S

Once Cden hackliyceksin dostum hellox un yontemlerını takip et ardından y yi uygula

dostum selamlar e72 telefonum var rehberde kayıtlı olmasına rağmen gelen numaraların ismini yazmıyor.birde yazılım güncellemeye çalışıyorum bil ve telden güncel diyor.sürüm 051,018,c00,01 sürüm tarihi 05 aug 2010 tür rm 530

Telefona rehber kaydı yapmamassın sıme almsın hocam onu duzelt olur

e66 telefonumun c:\sys\bin klasörüne x-plore ile erişemiyorum.7610da mesajlarıma(yazılar ve bluetooth ile gelen programlar) c sürücüsü altında mail klasöründe erişebiliyordum text mesajlara ,e66da nasıl erişebilirim(x-plore>araçlar>mesajlar değil istediğim).
--maxicepteki sertifikalı x-plore 1.51i yüklüyorum 1veya birkaç gün içerisinde programı açmaya çalıştığımda ekrana hiçbir şey gelmeden kapanıyor.kaldırıp deneme versiyonu kuruup kaldırıp tekrar kırılmışı kurunca düzeliyor ama bu sorun gene tekrarlıyor(LCG jukebox için de aynı sorun geçerli)

--hellox ve rompatcher+ 2.3 kurulu,opda.cn den aldığım sertifikam var.
kamera sesini kapatamıyordum uyarı sesleri kapalıyken bile.bunu buldum kamera sesini kapatabildim( )
--coreplayer 1.3.6.7427 kurdum sesi stereo ayarlamama rağmen mono çıkıyor kulaklıkla denediğimde
--e66 için bildiğiniz güzel bir bilimsel hesap makinesi programı varmı(uzun hesaplar yapmak için kullanacağım)
--rompatcher plus telefonda açtığımda karşıma Install Server RP+ ve Open4ALLRP+ seçenekleri geliyor.optionsdan apply all dediğimde program kapanıyor.
--Z: sürücüsünün içini nasıl düzenleyebilirm(7610da F sürücüsü) ikisi içinde yöntem varsa paylaşırmısın.

E66da x-plorer dısında rahatca erişim yappamazsın malesef.
Sertifikalandırman arıza yaratırıyor uygulamaya cepte sertıfıkalandır "
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/opda-cepte-anlatim-cepten-sertifika-427099.html " bu konuya bak.
Coreplayer da hiçbi secenegı secmyceksn dostum.
Hellox u tam yukleyıp telı kapayıp acman lazım dostum

tercihlerden kaynaklanır sesiz modasındır veya titreşim

Hayır genel moddada aynı kardeşim hiç bir şekilde ses gelmiyor format atsam düzelirmi acaba?

""Sorun Java oyunlarda ses çıkmıyor""

Fabrıka ayarına don format atma

Izlediğim yol şöyle:

Konumlama > konumlama yöntemleri > yardımlı,tümleşik, ve şebeke tabnlıyı açtım.
Daha sonra
konumlama > konumlama sunucusu > konulama sunucusu otomatik ve erişim noktası turkcell ınternet yaptım.
Gps e giriş yaptım.
Bağlantı çevrimdışı
şebeke hedefi internet yaptım.
Bu ayarlar ile gps açıp konumumu buldum. Bu şekilde internete bağlandı.
Daha sonra konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik gps clickli bıraktım.diğerlerini kaldırdım. Konumlama sunucusunuda kapalı hale getirdim. Bu ayarlar ile gps açtığımda ilk 10-15 dk konumu buldu. 1 saat sonra baktığımda konumumu bulamadı.

Nokia gps 3uydu gormesı lazım en az yardımdan bakabılırsın bu konuya

Hocam seçenekler-mesaj bilgisinde doğru saat yazar diyorsun ama zaten oraya baktığımda yanlış saati görüyorum. 9'da atılan bir msjı ben telefonu 9.15 de açtıysam eğer, msjın atılış saati 9.15 gibi gözüküyor orada. Yada daha ekstrem bir örnek vereyim. Diyelim ki benim telefon pazar gününden beri kapalı, biri bana pazartesi günü msj attı. Ben telefonu çarşamba saat 19 da açmış olsam kimin hangi gün ve saatte msjı attığını göremiyorum yani, her gelen msjın saati çarşamba saat 19 olarak gözüküyor. :ağlarım:

Sen seveneklerden bak ordaki tarıhe bakma alta ın gorursun bendede oluodu buldum

Alengjr

Alengjr

Üye
Merhaba. Nokia E72 model telefonumu telefon üzerinden 051.018 sürümüne güncelledim fakat ovi.store sitesinden yüklediğim programların çoğunu açmıyor, donma yapıyor ve bekleme süresi ciddi oranda azaldı. Tavsiyeleriniz nelerdir?

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş e72 war bnde realplayer var ama youtube girdigimde telefonla donuo bole goruntu kaliteside dusuk oluo sesde fln gariplikler oluyor bana onerebilcegin vdeo player varmı ? bide gpsde türkiye haritasını nasıl yüklerim amerikadan geldi cunku telefon..

Coreplayer yukle youtubede ızlcegn vıdeonn lınkını ona yapstr ordan ızle

e51 telefon var arada bir takılyıor menüye girmeye çalıştığımda ekran donuyor ama çıkma tuşuna başınca düzeliyor ana ekrana dönüyor reset atmadan menüye giremiyorum düzelmiyor nedendir acep...şimdiden teşekkürler...

Desteklemeyen .sisx uygulaması yuklemssndr yada bellek doludur kasar

slm arkadasım boyle guzel bır calısma yaptıgın için sana tesekkur ederım sımdıden ben nokıa c5 kullanıyorum ve benım sorunum su iddaa programları oluyor ya sahadan veya mackolık gıbı onları java olarak yukluyorum acmıyor ama dıger telefonumda acıyordu(3600 slıde) widget olarak yukledıgımdede ayrıntılı gortermıyor uygulamayı. uygulama dukkanındanda ındırdıgımde telefonunuz uygulamayı desteklemıyor dıyor.(mackolıgı acıyor sahadanı hıc acmıyor ) yardım edebılırsen cok sevınırım

Telefonun desteklemıyorms kardes ama web tarıycsndan mackolık stesne gıreblrsn telnden uygulamayla aynıı

Selam . E71 kullanıyorum , 2 sorum olacak , 1.si telefondan YouTube u programı kullanarak açıyorum,

A new version of the YouTube application optimized for your Nokia phone is available to download and install.

Upgrade now and enjoy faster application startup, searching, and video loading.

Install new version ( Link )

Keep existing version ( Link )

Download the YouTube application ( Link )

Install new version, tıklıyorum

Aygıt Desteklenmiyor
Maalesef, cihazınız YouTube uyg. desteklemiyor. Diyor , Download the YouTube application ( Link ) bundada aynısı çıkıyor, buna bi çözüm bulabilirmisiniz ? Farklı versiyon felan ?

2. ise

" Öncelikle Ayarlara Girerek Telefonun Tarihini01.05.2005 Olarak Değiştirin...

Daha sonra Ajanda ya girin ve Yapilacak Notuna Girin. (2 Adet not eklenecek)

İlk notumuz;

Konusu : Speed

Öncelik : Yüksek

İkinci notumuz ;

Konusu : Qoukie

Öncelik : Düşük

Bunları yapıp kaydettikten sonra Ajanda'dan çıkmadan "Yapıldı" olarak işaretleyin..

Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak )

Sonra tekrar ajandaya gelip çıkış diyerek sonlandırın. Ve hızı hissedin.. "

Bu telefonu hızlandırıyormuş , ama bu seçenekler E71 de farklı galiba , bunada çözüm bulabilirmisiniz ? :hmmm

E71de dgl e serısının cogunda calısmıyor o uygulama her telefonda olmuyor

hocam nokia messaging e hotmailimi tanımladım.gayet güzel bişekilde kullanıyodum.maillerim geliyodu yolluyodum falan.sonra dedim bide gmailimi ekliyim.gmaili ekleyince bu kez baktım bana mailler gelmiyor.gmail posta kutusunu kaldırdım baktım yine düzelmedi.uygulamayı sildim yeniden yükledim düzelmedi.nokia clup a götürdüm teli dediler yeni yazılım yüklemek lazım.yeni yazılım yüklettim telde ne varsa gitti zaten bin pişman oldum.hafıza kartındakileri bile geri yükleyemiyorum.neyse yeni yazılımda işe yaramadı.yani şuan hotmailime gelen maileeri telimden göremiyorum ama attıklarım gidiyor.ne yapmam lazım.teşekkür ederim.

Hocam nokia clup te yapamadıysalar ona bı cozum bulamam. Ama tarıycıdan m.gmail.com adresine gırıp bakabılırsın rahatlıkla

arkadaşLar nokia e71 kullanıyorum dün akşam telede gereksiz oyunları sildim ondan sonra müzik çalarddaki şarkıalrda gitti resimlaerim müziklerim hepsi duruyor ama yenile dememe rağmen hala görmüyor şarkıları ama hafızaya girince çalıyor tek tek, acaba farkında olmadan yanlış birşeymi sildim yardımcı oLabilecek vardır umarım. =(

Telefonu fabrıka ayarına gerı dondur duzelır bendede olmustu

AUDİ_A3

Üye
s.a faceye giremiyorum bana yardımcı olurmusunuz giriş yapmalısınız yazısı çıkıyor

kopalserkan

kopalserkan

Üye
son güncellemeden sonra nokia e72 lere java program kurulmuyor biliyorsunuzdur.
benim ricam adam gibi bir futbol oyunu sis formatında ne önerirsin

Üst Alt