Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

tyfn541

Üye
oylede denedım gırdım kontor gıdıyor 10 gun sonra tum kontoru alıyor yınede ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım bırde nokıa c5 ıcın ovıden tv programı ındırdım spb tv acıyor ses gelıyor bıraz ama goruntu hıc yok sonra duruyor ekran sıyah bır sekılde neden olurdur sence

farukozer4444

farukozer4444

Üye
ya hani böyle değişik komik ilginç program arıyorum bi yardımcı olabilirsenz

ayhanfa

Üye
Telefonum e52 sürüm 34.0001
hellox ile hacklenemiyor . Başka
bildiğiniz program var mi. Ve
nasıl... Teşekkürler

grsy1453

grsy1453

Üye
s.a e71' de film izlemek için smart movie yükledim ama filmin üstünde ? işareti var ve başlatmak istediğimdede
---No codec for video format : "avc1" yazıyor yardımLarı bekLİyorum...

eraykarabas

Üye
kardeş bu sertifikalama işi riskli değil mi ya?
ımeı numaramızı veriyoruz direk,bakıyorum baya da yapan var,arada kaldım,bazı programlar tema veya oyunlarda çalışmıyo yaptırmazsak,içimi rahatlatabileceğin bişey var mı?

mert0320

Üye
Mrb e63 e flash lite 3.1 yüklenir mi birde tesekkür nerden ediliyor

eqslyp

Üye
merhabalar... nokia n86 kullanıyorum. en son guncellemeyi ovi den kurduktan sonra fotograflar arasında 100 e yakın dosya oluştu. bunlar dosya yoneticisinde gorunmuyor. ama fotograflar/tümü dedigim zaman gorunuyor. sil dedigimde ise sistem hatası diyip silmeme izin wermiyor. ne yapmalıyım? teşekkürler şimdiden cevap için.

finchömer

Üye
merhabalar.
öncelikle çok faydalı bir konu açtığınızı belirtmek isterim.:oke:
benim yurtdısından gelme imeisi kaydedilmiş bir e63üm var.
daha önce s60v3 kullanmamıştım hiç ve bu sertifika ve hack olayları konusunda hiçbir bilgim yok.(küçük birkaç araştırma dışında)
soruma gelicek olursam telefonu hacklemenin zararları nelerdir yarın birgün karşıma ne gibi sorunlar çıkarır?
teşekkür ederim..

sanane24

Üye
Arkadaşlar Telefonu Alalı 3 Ay Gibi Bir Zaman Oldu Arama Yaparken Aradığım Kişi Meşgule Bırakırsa veya Numara Meşgulse Telefon 5-6 Saniyeliğine Donuyor Hiç Bir Tuş Çalışmıyor Ne Yapıyorsam Olmuyor Ekranda Numara Meşgul Yazısı Bir Müddet Duruyor Sonra Telefon Kendine Geliyor Bu Sorun Her Zaman Oluyor Yani Aradığım Kişi Meşguyle Bırakırsa Kesin Oluyor.. Telefonda 1 2 Program Yüklü Sadece Yüklediğim Bir Programdan Olduğunu Sanmıyorum ve Hatta Bir Kez Hard Format Attım Tekrar Denedim Yine Aynısı.. Yardımlarınızı Bekliyorum...:hmmm:hmmm:hmmm

aybora01

Üye
merhaba formunuza yeni üye oldum. aradım ama bir türlü bulamadığım için soruyorum e63 telefonum için arama engelleyen, sms engelleyen bir proğram arıyorum ne öneririsiniz (daha doğrusu böyle bir program varmı?) teşekkürler

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
merhaba formunuza yeni üye oldum. aradım ama bir türlü bulamadığım için soruyorum e63 telefonum için arama engelleyen, sms engelleyen bir proğram arıyorum ne öneririsiniz (daha doğrusu böyle bir program varmı?) teşekkürler

kaspersky yukle onda o secenekler mevcut

Arkadaşlar Telefonu Alalı 3 Ay Gibi Bir Zaman Oldu Arama Yaparken Aradığım Kişi Meşgule Bırakırsa veya Numara Meşgulse Telefon 5-6 Saniyeliğine Donuyor Hiç Bir Tuş Çalışmıyor Ne Yapıyorsam Olmuyor Ekranda Numara Meşgul Yazısı Bir Müddet Duruyor Sonra Telefon Kendine Geliyor Bu Sorun Her Zaman Oluyor Yani Aradığım Kişi Meşguyle Bırakırsa Kesin Oluyor.. Telefonda 1 2 Program Yüklü Sadece Yüklediğim Bir Programdan Olduğunu Sanmıyorum ve Hatta Bir Kez Hard Format Attım Tekrar Denedim Yine Aynısı.. Yardımlarınızı Bekliyorum...:hmmm:hmmm:hmmm

Şebekeden kaynaklanıyor sanırı hard format duzeltemedyse surım at

merhabalar.
öncelikle çok faydalı bir konu açtığınızı belirtmek isterim.:oke:
benim yurtdısından gelme imeisi kaydedilmiş bir e63üm var.
daha önce s60v3 kullanmamıştım hiç ve bu sertifika ve hack olayları konusunda hiçbir bilgim yok.(küçük birkaç araştırma dışında)
soruma gelicek olursam telefonu hacklemenin zararları nelerdir yarın birgün karşıma ne gibi sorunlar çıkarır?
teşekkür ederim..

Bir sorun cktmmı hard format at gıder ama atmamanı onerırım surum atmadan ynıden hack yapamıyorsun cunki. zararı cok dıtmedkce olmaz c/sys dosyasnı kurcalama gbı :D

merhabalar... nokia n86 kullanıyorum. en son guncellemeyi ovi den kurduktan sonra fotograflar arasında 100 e yakın dosya oluştu. bunlar dosya yoneticisinde gorunmuyor. ama fotograflar/tümü dedigim zaman gorunuyor. sil dedigimde ise sistem hatası diyip silmeme izin wermiyor. ne yapmalıyım? teşekkürler şimdiden cevap için.

X-plorer yukle ve c/catalog klosru olsmssa sil yoksa hack yapıp sil

Mrb e63 e flash lite 3.1 yüklenir mi birde tesekkür nerden ediliyor

Malesef s60 5rd için .
1.sayfada ilk yazıda alntınn yannda

kardeş bu sertifikalama işi riskli değil mi ya?
ımeı numaramızı veriyoruz direk,bakıyorum baya da yapan var,arada kaldım,bazı programlar tema veya oyunlarda çalışmıyo yaptırmazsak,içimi rahatlatabileceğin bişey var mı?

Opda guvenılır site IME nosuyla ac .cer . dosyalarını aldktan snra hesabı kayıdı sil senden eser kalmaz zaten milyon kısı uye sıteye senle ugrasmazlar ole bısey olsaydı

s.a e71' de film izlemek için smart movie yükledim ama filmin üstünde ? işareti var ve başlatmak istediğimdede

Video formatı desteklemıyor hocam

cercix

cercix

Üye
üstadlar ben daha önce e63 mü hackledim sonra bişeyden dolayı formatladım geri tekrar hacklemeye uğraşıyorum olmuyo hellox2 yi kullanıyorum olmuyo bilen yardımcı olsun çok sakat bişey yaa
unpacking file dyo uzun süreler sonunda netice vermiyo

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
ya hani böyle değişik komik ilginç program arıyorum bi yardımcı olabilirsenz

facewarp yukle dehset panoman yukle kameradan harıka seyler oluyor

üstadlar ben daha önce e63 mü hackledim sonra bişeyden dolayı formatladım geri tekrar hacklemeye uğraşıyorum olmuyo hellox2 yi kullanıyorum olmuyo bilen yardımcı olsun çok sakat bişey yaa
unpacking file dyo uzun süreler sonunda netice vermiyo

Hocam aynısı banada oldu bende cok pis telas yaptım :D gunlerce rahat uyuyamadm hard formatı rastgele atım derken olmstu rehber fln gtmstı programlar yaptklarm flan kotu olmstm arastrdm ogrendm surum atmadan olmuyor surum atıktan snra yapabılırsın :oke:

oylede denedım gırdım kontor gıdıyor 10 gun sonra tum kontoru alıyor yınede ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım

arkadasım bırde nokıa c5 ıcın ovıden tv programı ındırdım spb tv acıyor ses gelıyor bıraz ama goruntu hıc yok sonra duruyor ekran sıyah bır sekılde neden olurdur sence

Hocam verı transferı zayıf sebekeyı kulanıyorsan edge sevıyesndedır o hq olarak aldgndan yetısemıyordur

ya arkadaslar sertıfıkayı telefone ındırıyorum fakat ayarlarını nasıl yabıcaz Allah askına bırısı lınk versın kafama agrı gırdı yaa nasıl oluyo bu

Konularımı ıncelersen gorursun orda gayet acık ve net sekılde yazmsm :)

hiç ilgilenen yok ya:ah

Forumda benm gbı boyle bellı bır surum uzerıne yardım eden kımler var toplasan 10u gecmez arkadasım hem bu duruma hemde bızımde ınsan olup makınayla yasantımızı her an anı anına yetsmemezı bekleme ogrencıyım ve derslerıme calısıyorm bı yandanda elımden geldıgınce bu konuda duruyorm bak ust konu olmasıyla bırlıkte her soruya cevap yazmaya calısıyorm bıraz sabır ve saygı

cercix

cercix

Üye
aga hangi sürümü atayım teldeki klavye türkçe yabancı falan olmasın daha sonra daha zor işlerin altına girmeyeyim başka hack türü biliyomusun n 73 de instaleri yerleştiriyoduk bitiyodu bunda işler daha zor ya

finchömer

Üye
sertifikalama işlemi telefon için mi oluyor yoksa programlar için mi? mesela freesigner programı programları sertifikalıyo ama opda sitesi telefona sertifika gönderiyo ya da şu an saçmalıyorum gerçekten anlayamadım :/

cercix

cercix

Üye
usta hack telefona yapılır ve bidaha kolay kolay sertifka sorunu yaşamazsın seritfkalama hacklemek istemeyen yada hacklenmeyen teller için yapılır ve her programa sertifka yapmak zorundasın

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
aga hangi sürümü atayım teldeki klavye türkçe yabancı falan olmasın daha sonra daha zor işlerin altına girmeyeyim başka hack türü biliyomusun n 73 de instaleri yerleştiriyoduk bitiyodu bunda işler daha zor ya

Abim hacklı tele hard caktıktan sonra oda sana hardn ne oldgnu gosterıyor :D en son surum at hellox ztn son surume gore yplms eskı yontemı denersn surum atktan snra

eraykarabas

Üye
bir önceki soruma cvp verdiğin için teşekkür ederim kardeşim,
bi sorum daha olucak,e63 te biriyle konuşurken sesin boğuk uzaktan gibi geliyo diyolar,bununla ilgili bi sorun yaşadın mı ya da bunu halledebilirmiyiz servise göndermeden???

mert0320

Üye
mrb telefonu nokia shoptan aldım e63 telefonu alırken windows 7 uyumlu dedi ordaki calışan symbiandan windows mobile iletişim sistemine gecilirmi

grsy1453

grsy1453

Üye
Alıntı: grsy1453 göndermiş. >

Video formatı desteklemıyor hocam

iLgi ve aLakana teşekkürLer mp4 tü yüklediğim nese

peki hangi formatta film indirsem izlerim yada film izleyebilirmiyim film çaLışmaz diyorsam uğraşmayaLım boşuna ???

Üst Alt