Sisteme erişim verilmiyor dediği zaman orda duracaksın usta orda hack yola gırıyor izin ver o gecsın sonra sen geçSana HellOx diyorum hackde son surumu yukle v400 lerde vs. Son surumlerde çalışıyor hackledikten sonra sertıfıkalandır ve yukle
Yorum yapıp yönlendirirken sende orda duracaksın bence! Neden? Çünkü E52 yi HellOX haklemiyor. Yanlış bilgi verme bence....Ok.
vboy bir tür emulator pokemon oyunlarını fLn acmak için. vbag da bir emulator ama vbag ı rahatlıkla çalıştırıyor vboy 6600 da da çalışıyordu n95de bi türlü çalıştıramadım
Merhaba kardeş..
Sorun için sayfaların kontrolünü önermişsin ancak biraz inceledim bi kaç sayfada göremedim.. Direkt yazmayı tercih ediyorum..
E72 kullanıcısıyım, program yüklüyorum ancak kuramıyorum sanırım hack yapmak gerekiyor ama o konuda tedirginim bi kaç kişi garantiyle alakalı sıkıntı olabilir dedi ben de çekingen kaldım o meselede.. Ne önerirsiniz??
25dakikalık kısa film tarzı bişey yükledim telefona, uzantısına bakmadım dosyanın ancak sadece ses var, görüntü sorunlu yani açılmıyor.. Sanırım bunun için de program yüklemek gerek.. Bu konuda da öneri rica edeceğim..
Wlan ile hiçbir siteye gidemiyorum, geçersiz sunucu adı diyordu sanırım, şif resiz olduğu halde böyle bi sıkıntı oluyo.. Bu ağdan mı kaynaklanıyodur?
İlk iki sorun bağlantılı birbirine, ortaya karışık bi cevap alabilirim..
Kolay gelsin..
Uygulamayı yuklerken nasıl bır hata ile karrsılasıyorsun sertifika hatası vs. Gbımı?
Video acamamandaki sorun cozumu basit realplayer ornek verıyorum 300x200 video acabılıyor max. Ama sendeki 600x400 bi video olsun anlıycagın uzere acmaz ama bu surucu cozunurlugunu genısleten " CorePlayer " var onu yuklersen rahatlıkla acar .
Sıfresız sunucuya baglandgnda ole yant alırsan o sunucunun baglantısı yok demektır..
E72 telefonumda GPS de internet gerekmeden konum bulması ile ilgili farklı bi topicdeki ayarları yaptım.(Önce yardımlı gps ile giriş yapın daha sonra yardımlı checkini kaldırın gps artık internetsiz kullanılabilir diyordu.) Ayarlardan sonra evet buldu konumu internet gerekmeden. Ama aradan zaman geçince(1 gün kadar) bu ayarı yaptığımdaki gibi konumu mu bulamıyorum. Yok mudur bunun bir çözümü??
E71 telefonum var fakat hack , versıyon yukseltme vs vs hakkında bır bılgım yok sitede paylasılan oyunları oynamak ıcın hack mı lazım ? eğer hack lazımsa nasıl yapabılırım ? hack gerekmıyorsa bu ındırdıgım doyaları nereye atıcam belk yeri burası degıl ama aradım bulamadım sımdıden tesekkurler![]()
bende n97 var ve hiç format atmadım atmayı düşünüyorum ama depo hafıza siliniyormu bilmiyorum verilerimi kaybetmek istemiyorum tecrübesi olanlar bilgilendirebilirmi?
hocam benımde söyle bır sorunum var bugun aracımla gıderken bılmedıgım bır yere gıtcektım telefonu cıkarttım taktım gpsten yardım istiyeyım dıye adresı yazdım buldum ama yol tarıf etmıyor gps beklenıyor dıyor nsl duzltebılırım sorun ne yardımcı olabılırmısın?
arkadaşlar bende 6720 var java oyunlarda ses çıkmıyor bunada bir çözüm bulabilirmisiniz?
ben hafıza kartımı yanlışlıkla sildim ve telefon her acıldıgında yuklenemedi gibi bi hata veriyo telefonum e71
bu modelin orjinal hafıza kartı dosyalarını nerden bulabilrim acaba
slm kardeş nokia e71 için televizyon programı varmı spb nin haricinde varsa link ekleyebilirmisin.?
nokia e72 telefonumu güncelleştirdim telefonumda turkce menu yok ve nimbuzz fln gıbı programlar eskıden clısıordu artık calısmıyor versıyon dusurme gibi bir şey vrmıdır veya bu surumu nasıl duzeltebılırızz
kardeş bende e72 war tabikide elimdem düsmüyo ama bu telefonun şarjı iyi dayanıyor diyolardı bi günde şarjı bitio neden acaba ?
CorePlayer`ı indirdim yüklerken `güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez` uyarısını veriyo, bi kaç yerden denedim bazılarında uyumluluk sorunu çıktı bazılarında da bu hatayı verdi.. Kuramadım yani telefona bi türlü maalesef.. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Nasıl kuabilirim telefonuma?
nokia e72 wipresenter nasıl kullanılıyo arkadaşlar ya kullanamadım gitti(şu telefonla bilgisayarı kontrol etme özelliğini)
Bende yıllardan beri çektiğim sms sorunundan bıktım artık.
Telefon kapLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızıyken biri mesaj attı diyelim,sen tel i açtığında mesaj geliyor fakat mesajLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsine baktığında karşıdaki mesajı saat kaçta attığını göremiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızn. Sana mesajın ulaştığı saati gösteriyor orada. Soft format, hard format, son versiyonu tekrar tekrar yükleme hepsini denedim ama kurtulamadım bu sorundan. Bu sorunu nasıl aşabilirim acaba?
kardesim benim 6730c telefonum var hellox ve hello cardibe ile hacklenmiyor hellox programında install...rootCerts bölümünde kalıyo 6 saat bekledim olmadı hello cardibe'de ise menu1 seçeneğinde kalıyorum hiç bir tepki vermiyor yardım edersen teşekkür ederim