Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
hayır 1-2yıllık 3aylık olarak 3paket var hocam ucuz ama
Tesekkur butonuna basarsanız sevınırım..

lucello33

Üye
hocam dediklerini yaptım sorun hallodu, yardımların için sağol. yanlız son sorum navigasyon paketine üye olmak lazım demişsin 1 kere ücret ödeyip sonra bedavamı kullanıyoruz yoksa üye olduğumuz paketi her kullanışımızda para ödüyoruz? birde mp3 yükledim toplam boyut 100 mb tuttu, 1 tane 40 mb'lık bir video yükleyecektim hafıza dolu dedi neden böyle yaptı hafıza kartı 2 gb'lık,,, kullanılan 300 mb boş 1700 mb olmasına rağmen...

--------------- Ekleme ---------------

hocam teşekkür butonunu bulamadım. halbuki başka bir üyeye teşekkür etmiştim bu buton ile... şu hafıza olayı? ve 2 yıllık paket almak istiyorum link verebilirmisin?( 2 yıllık paket aldım yani internet bağlanmak zorunda kalmadan free kullanacam dimi? senide çok yoruyorum kusura bakma

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Estafurulah hocam. Yapman gereken Nokia harita Secenekler Ekstra ordan Araba Ve Yürüyü sec cıkanlara evet de ama orda baglantı ıstıycek wi-fi olan bıyerde bu satın alma ısını yapabılırsın kredi kartı ile.
Hafıza kartı dolu olmayıp hafıza dolu derse ne yukledıysen telefonun kendı hafızasındadır yani "c/data" dadır, eger tel. Hafızası bos ise RAM dolmustur tarıycıyı kulandıysan ondan kaynaklanabılır bosaltmayı bulursun sanırım tarıycıda.

bloodsheld

Üye
hocam olmuo su t9 bosver artık t9 la kullanıcaz :D

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
olması lazım ya Ala ala bende oluyor :S :D

kkursuncu

Üye
Selam Arkadaşlar.Bende çin malı nokia E72 var. Ancak ona web browser yüklemek istiyorum.Şu an opera mini 4.02 versiyonu yüklü.Ama flash dosyalarını videoları oynatmıyor.Nasıl program yüklendiğini bilmiyorum. Hafıza kartına veya direk telefona atıyorum ama yükle diye bir seçenek cıkmıyor. Birde telefonun işletim sistemim nedir onu bilmiyorum. Tüm bunlar çin üretimi olduğu içinmidir. Nasıl program yükliycem. Siteyi bayağı inceledim ama bu konularda ilk kez uğraşıyorum kusura bakmayın. İlgilenirseniz sevinirim.

knight rider

knight rider

Üye
Nokia e71 imi üstteki açma/kapama düğmesine basarak her açtığımda kısa süreliğine de olsa duvar kağıdı çıkınca ana ekranın sağ tarafında, tarihin hemen altında beyaz bir dikdörtgen beliriyor. Bu beyaz dikdörtgen sizce neden çıkar ve nasıl giderilir? Telefonla gelen temalardan birkaçını dikdörtgen yok oluyor mu diye değiştirerek denedim ama değişen hiç birşey olmadı.

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Selam Arkadaşlar.Bende çin malı nokia E72 var. Ancak ona web browser yüklemek istiyorum.Şu an opera mini 4.02 versiyonu yüklü.Ama flash dosyalarını videoları oynatmıyor.Nasıl program yüklendiğini bilmiyorum. Hafıza kartına veya direk telefona atıyorum ama yükle diye bir seçenek cıkmıyor. Birde telefonun işletim sistemim nedir onu bilmiyorum. Tüm bunlar çin üretimi olduğu içinmidir. Nasıl program yükliycem. Siteyi bayağı inceledim ama bu konularda ilk kez uğraşıyorum kusura bakmayın. İlgilenirseniz sevinirim.

çin üretimi telefonlar hakkında bir bölüm var benim bilgi alanıma girmiyor dediğiniz konular ama nokia web browser çin malı telefona yüklenmez..

Nokia e71 imi üstteki açma/kapama düğmesine basarak her açtığımda kısa süreliğine de olsa duvar kağıdı çıkınca ana ekranın sağ tarafında, tarihin hemen altında beyaz bir dikdörtgen beliriyor. Bu beyaz dikdörtgen sizce neden çıkar ve nasıl giderilir? Telefonla gelen temalardan birkaçını dikdörtgen yok oluyor mu diye değiştirerek denedim ama değişen hiç birşey olmadı.

4er ufak kutumu hocam dediğin?

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Nokia E71 Son versiyonunu Pc Suite'ten görmüyor Nokia sitesinden indirdiğim zaman !!!! sanırım V500 çıktı tam emin değilim ama bende yüklü olan V400 yeni yazılımı Navifirm'den Product Code uygun olanı indirip JaFLa Kurmam mı Gerekiyor ...

knight rider

knight rider

Üye

Hayır, gözünüzün önüne bir dikdörtgen getirin ama içi beyaz ve tam tarihin altında birkaç saniyeliğine beliriyor. Zaten biraz önce teknik servisle görüştüm. Gerçi ne kadar doğru bilemiyorum, güncelleme ile ilgili bir sorun bir daha güncelleyin dedi. Fakat günceleyince daha kötü olmasından korkuyorum. Sizce ?

cenkmetehansnl

Üye
Benim tel E72 telefon 1 aylık ama navigasyon bozuldu (harita yok) günde 3-4 kere msj lara girdiğimde donuo tel kapatıp açıorum yazılım yüklettim yine olmadı bi çaresi yokmu üstad ?

f4ilur3

Üye
Merhaba hocam öncelikle paylaşım ve desteğinden ötürü teşekkür ederim ;

sormak istediğim bi kaç husus olacak..

bu hacklemek nedir neye yarar ne tür yararları olur bizim için ben e63 kullanıcısıyım. ( anlatımları yaptım ve *#0000# yapınca 500.. küsürlü versiyon yazıo format attım gitmedi değişmedi oldu mu ? )
bize linkleriyle birlikte tavsiye edeceğin yazılımlar varmı acaba hali hazırda elinde ?

ve paşam bu s60 s40 felan nedir ? bu elimizdeki e63 hangi bölüme girmekte ?

şimdiden teşekkür ederim selametle..

onur@25255

Üye
kardeş e71 e müthiş bi tema varmı

hs-yn41

hs-yn41

Üye
arkadaşlar merhaba
e 63 kullanıyordum sorunsuz bir şekılde, bugün 8gb hafıza kartı aldım onu taktım ne oviden nede normal hiçbir şey kuramıyorum, hafıza kartı ağır geldi dedim hep kullandığım kartı taktım internette falan gezerken sorun çıkartmıyor ama oviden yada başka bi yerden indir tuşuna bastığım an donuyor hatta ovinin kendi programında direk donuyor bi süre sonra web gezginini kapatıyor,
ne yapabilirim
hafıza kartına atıp ordan kurmaya çalışınca da tam kurulum bitene ramak kala orada tıkanıyor kurulmuyor bi süre donup sonra kurulumu kapatıyor fabrika ayarlarına döndüm ama birşey değişmedi
aynı donma sorunu herhangi bir uygulamayı kaldır derkende oluyor kaldıramıyor bişeyi

ayhanfa

Üye
Arkadaş yardımların için çok teşekkür ederim. Telefonum E52 34.0001 versiyonlu. Opda dan sertifika aldım. Ve programları sertifikalandiriyorum. 1.Fakat bazı programları sertifikalandirdıgım halde "uygulama erişimine izin verilmedi" diyor.(sertifika olayından tam yararlanamiyorum) 2. ttpod mp3 çalar Programı imzaladıktan sonra kuruyorum program açılmıyor. Sistem hatası diyor.değişik versiyonlarini yükledim aynı hatayi veriyor.patch run 4 adlı eklentiyi de yanında yükemeye calıştıgımda uygulama erişimine izn verilmedi diyor.tt pod benim için mükemmel program. 3. Telefonumu hacklamak ISTIYORUM sitelerde bu versiyonu hacklanamıyor deniliyor. yardımların yeniden teşekkürler.

mdma

mdma

Üye
n95 de her hangi bi vboy emulatoru atıyorum ama ya calıştırmıyor yada aktive konudu kabul etmyo yardım edn ne yapmm lazım

bloodsheld

Üye
kardeşim bu nokia e 72 de wirelessıma baglanıorm (daha bugun bole bişey oldu) ama dakkada bi wreless kapaıo daha dibine geliorm yeni,le diorm yine giriorm aradan bi süre sonra yine wireless kapanıo neden acaba?

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 Son versiyonunu Pc Suite'ten görmüyor Nokia sitesinden indirdiğim zaman !!!! sanırım V500 çıktı tam emin değilim ama bende yüklü olan V400 yeni yazılımı Navifirm'den Product Code uygun olanı indirip JaFLa Kurmam mı Gerekiyor ...

sürüm kabul etmeme olayını bılmıyorum yaşamadım yardım katagorisine açarsan sorunu bilen cevap verebilir

Hayır, gözünüzün önüne bir dikdörtgen getirin ama içi beyaz ve tam tarihin altında birkaç saniyeliğine beliriyor. Zaten biraz önce teknik servisle görüştüm. Gerçi ne kadar doğru bilemiyorum, güncelleme ile ilgili bir sorun bir daha güncelleyin dedi. Fakat günceleyince daha kötü olmasından korkuyorum. Sizce ?

Yazılım yukledıkten sonramı geldı yada bir uygulamaylamı ? Eger uygulama ile geldıgını dusunuyorsan uygulamayı sıl gıtmezse surum at o guncelleme sorun yaratmaz eger sys dosyasına gırdıyse

Benim tel E72 telefon 1 aylık ama navigasyon bozuldu (harita yok) günde 3-4 kere msj lara girdiğimde donuo tel kapatıp açıorum yazılım yüklettim yine olmadı bi çaresi yokmu üstad ?

Demo biçminde navi veriyorlar sonra premiuma cevırmen gerekıyor o navi yi boyle anlatıyım.
Msjların donması RAM ın dolu olmasıdır hafıza kartına cok uygulamamı yukledın?

Merhaba hocam öncelikle paylaşım ve desteğinden ötürü teşekkür ederim ;

sormak istediğim bi kaç husus olacak..

bu hacklemek nedir neye yarar ne tür yararları olur bizim için ben e63 kullanıcısıyım. ( anlatımları yaptım ve *#0000# yapınca 500.. küsürlü versiyon yazıo format attım gitmedi değişmedi oldu mu ? )
bize linkleriyle birlikte tavsiye edeceğin yazılımlar varmı acaba hali hazırda elinde ?

ve paşam bu s60 s40 felan nedir ? bu elimizdeki e63 hangi bölüme girmekte ?

şimdiden teşekkür ederim selametle..

Elindeki telefon s60v3 hocam hack olayı onceden dedımıstım tekrar dıyım ultra telefon ugrasanlar için gereksiz hack yapsanda elıne gecen bıse olmaz yani illa istersen anlatırız ama , sana uygulamalarla dolu site bunu vereyim " m.getjar.com " her tür yazılım vardır.

kardeş e71 e müthiş bi tema varmı

New İcon Nokia var da onu biraz degistirip ben yayınlıycam burdan bildiririm

Arkadaş yardımların için çok teşekkür ederim. Telefonum E52 34.0001 versiyonlu. Opda dan sertifika aldım. Ve programları sertifikalandiriyorum. 1.Fakat bazı programları sertifikalandirdıgım halde "uygulama erişimine izin verilmedi" diyor.(sertifika olayından tam yararlanamiyorum) 2. ttpod mp3 çalar Programı imzaladıktan sonra kuruyorum program açılmıyor. Sistem hatası diyor.değişik versiyonlarini yükledim aynı hatayi veriyor.patch run 4 adlı eklentiyi de yanında yükemeye calıştıgımda uygulama erişimine izn verilmedi diyor.tt pod benim için mükemmel program. 3. Telefonumu hacklamak ISTIYORUM sitelerde bu versiyonu hacklanamıyor deniliyor. yardımların yeniden teşekkürler.

Sisteme erişim verilmiyor dediği zaman orda duracaksın usta orda hack yola gırıyor izin ver o gecsın sonra sen geç :D Sana HellOx diyorum hackde son surumu yukle v400 lerde vs. Son surumlerde çalışıyor hackledikten sonra sertıfıkalandır ve yukle

n95 de her hangi bi vboy emulatoru atıyorum ama ya calıştırmıyor yada aktive konudu kabul etmyo yardım edn ne yapmm lazım

Vboy = açarmısınz nedir?

kardeşim bu nokia e 72 de wirelessıma baglanıorm (daha bugun bole bişey oldu) ama dakkada bi wreless kapaıo daha dibine geliorm yeni,le diorm yine giriorm aradan bi süre sonra yine wireless kapanıo neden acaba?

pcde wireless e baglanıyormu adslde sorun olabilr yada web tarıycını kulanıyorsan bellek dolu olabilir birde şifreliyse wireless ve erişime sectıysen sil tekrardan tanıtmayı dene

siyah`

Üye
Merhaba kardeş..
Sorun için sayfaların kontrolünü önermişsin ancak biraz inceledim bi kaç sayfada göremedim.. Direkt yazmayı tercih ediyorum..
E72 kullanıcısıyım, program yüklüyorum ancak kuramıyorum sanırım hack yapmak gerekiyor ama o konuda tedirginim bi kaç kişi garantiyle alakalı sıkıntı olabilir dedi ben de çekingen kaldım o meselede.. Ne önerirsiniz??
25dakikalık kısa film tarzı bişey yükledim telefona, uzantısına bakmadım dosyanın ancak sadece ses var, görüntü sorunlu yani açılmıyor.. Sanırım bunun için de program yüklemek gerek.. Bu konuda da öneri rica edeceğim..
Wlan ile hiçbir siteye gidemiyorum, geçersiz sunucu adı diyordu sanırım, şif resiz olduğu halde böyle bi sıkıntı oluyo.. Bu ağdan mı kaynaklanıyodur?
İlk iki sorun bağlantılı birbirine, ortaya karışık bi cevap alabilirim..
Kolay gelsin..

murat3702

murat3702

Üye
Sisteme erişim verilmiyor dediği zaman orda duracaksın usta orda hack yola gırıyor izin ver o gecsın sonra sen geç :D Sana HellOx diyorum hackde son surumu yukle v400 lerde vs. Son surumlerde çalışıyor hackledikten sonra sertıfıkalandır ve yukle

Yorum yapıp yönlendirirken sende orda duracaksın bence! Neden? Çünkü E52 yi HellOX haklemiyor. Yanlış bilgi verme bence....Ok.

Üst Alt