hocam dediklerini yaptım sorun hallodu, yardımların için sağol. yanlız son sorum navigasyon paketine üye olmak lazım demişsin 1 kere ücret ödeyip sonra bedavamı kullanıyoruz yoksa üye olduğumuz paketi her kullanışımızda para ödüyoruz? birde mp3 yükledim toplam boyut 100 mb tuttu, 1 tane 40 mb'lık bir video yükleyecektim hafıza dolu dedi neden böyle yaptı hafıza kartı 2 gb'lık,,, kullanılan 300 mb boş 1700 mb olmasına rağmen...
--------------- Ekleme ---------------
hocam teşekkür butonunu bulamadım. halbuki başka bir üyeye teşekkür etmiştim bu buton ile... şu hafıza olayı? ve 2 yıllık paket almak istiyorum link verebilirmisin?( 2 yıllık paket aldım yani internet bağlanmak zorunda kalmadan free kullanacam dimi? senide çok yoruyorum kusura bakma
Selam Arkadaşlar.Bende çin malı nokia E72 var. Ancak ona web browser yüklemek istiyorum.Şu an opera mini 4.02 versiyonu yüklü.Ama flash dosyalarını videoları oynatmıyor.Nasıl program yüklendiğini bilmiyorum. Hafıza kartına veya direk telefona atıyorum ama yükle diye bir seçenek cıkmıyor. Birde telefonun işletim sistemim nedir onu bilmiyorum. Tüm bunlar çin üretimi olduğu içinmidir. Nasıl program yükliycem. Siteyi bayağı inceledim ama bu konularda ilk kez uğraşıyorum kusura bakmayın. İlgilenirseniz sevinirim.
Nokia e71 imi üstteki açma/kapama düğmesine basarak her açtığımda kısa süreliğine de olsa duvar kağıdı çıkınca ana ekranın sağ tarafında, tarihin hemen altında beyaz bir dikdörtgen beliriyor. Bu beyaz dikdörtgen sizce neden çıkar ve nasıl giderilir? Telefonla gelen temalardan birkaçını dikdörtgen yok oluyor mu diye değiştirerek denedim ama değişen hiç birşey olmadı.
Nokia E71 Son versiyonunu Pc Suite'ten görmüyor Nokia sitesinden indirdiğim zaman !!!! sanırım V500 çıktı tam emin değilim ama bende yüklü olan V400 yeni yazılımı Navifirm'den Product Code uygun olanı indirip JaFLa Kurmam mı Gerekiyor ...
4er ufak kutumu hocam dediğin?
Hayır, gözünüzün önüne bir dikdörtgen getirin ama içi beyaz ve tam tarihin altında birkaç saniyeliğine beliriyor. Zaten biraz önce teknik servisle görüştüm. Gerçi ne kadar doğru bilemiyorum, güncelleme ile ilgili bir sorun bir daha güncelleyin dedi. Fakat günceleyince daha kötü olmasından korkuyorum. Sizce ?
Benim tel E72 telefon 1 aylık ama navigasyon bozuldu (harita yok) günde 3-4 kere msj lara girdiğimde donuo tel kapatıp açıorum yazılım yüklettim yine olmadı bi çaresi yokmu üstad ?
Merhaba hocam öncelikle paylaşım ve desteğinden ötürü teşekkür ederim ;
sormak istediğim bi kaç husus olacak..
bu hacklemek nedir neye yarar ne tür yararları olur bizim için ben e63 kullanıcısıyım. ( anlatımları yaptım ve *#0000# yapınca 500.. küsürlü versiyon yazıo format attım gitmedi değişmedi oldu mu ? )
bize linkleriyle birlikte tavsiye edeceğin yazılımlar varmı acaba hali hazırda elinde ?
ve paşam bu s60 s40 felan nedir ? bu elimizdeki e63 hangi bölüme girmekte ?
şimdiden teşekkür ederim selametle..
kardeş e71 e müthiş bi tema varmı
Arkadaş yardımların için çok teşekkür ederim. Telefonum E52 34.0001 versiyonlu. Opda dan sertifika aldım. Ve programları sertifikalandiriyorum. 1.Fakat bazı programları sertifikalandirdıgım halde "uygulama erişimine izin verilmedi" diyor.(sertifika olayından tam yararlanamiyorum) 2. ttpod mp3 çalar Programı imzaladıktan sonra kuruyorum program açılmıyor. Sistem hatası diyor.değişik versiyonlarini yükledim aynı hatayi veriyor.patch run 4 adlı eklentiyi de yanında yükemeye calıştıgımda uygulama erişimine izn verilmedi diyor.tt pod benim için mükemmel program. 3. Telefonumu hacklamak ISTIYORUM sitelerde bu versiyonu hacklanamıyor deniliyor. yardımların yeniden teşekkürler.
Sana HellOx diyorum hackde son surumu yukle v400 lerde vs. Son surumlerde çalışıyor hackledikten sonra sertıfıkalandır ve yuklen95 de her hangi bi vboy emulatoru atıyorum ama ya calıştırmıyor yada aktive konudu kabul etmyo yardım edn ne yapmm lazım
kardeşim bu nokia e 72 de wirelessıma baglanıorm (daha bugun bole bişey oldu) ama dakkada bi wreless kapaıo daha dibine geliorm yeni,le diorm yine giriorm aradan bi süre sonra yine wireless kapanıo neden acaba?
Sana HellOx diyorum hackde son surumu yukle v400 lerde vs. Son surumlerde çalışıyor hackledikten sonra sertıfıkalandır ve yukle