knight rider
Üye
Sen butun sıstem aracları bırlıkte ıstıyorsun aslında guzel olur ama neyaziki boyle hepsi bir arada yok olsa zaten buyuk olay yaratırdı boyutuda en az 10mb flan olurdu ama malesef hepsi bir arada duymadım aslında saglam bı ekıp olustursak bu uygulamaların hepsını bır araya getırıp bı sıstem arayuzlu uygulama yapardıkta saglam ekıp lazım
kardeş oldu sing .cer vb şeyler çıktı bundan sonrasında ne yapmalıyım
Flipfont güzel ama yazı tiplerinin boyu o kadar küçük ki gerçekten insan bazen okumakta zorlanıyor. Bu yüzden Psiloc Font Magnifier gibi boyut ayarı olmasını da arzu ediyorum. Psiloc Font Magnifier yazıyı sadece büyültüyor. O da büyüdükçe yazıları kaba gösteriyor. İkisi birlikte olursa harika olur.
çıkmadı bekliorm çıkardıktan sonra telefona atıcam ok saol
Malesef modemin dibine kadar gidiyorum hala ag bulunamadi diyor,dil seceneklerindede fransizca yok,ing,tur,almanca var...Tsk
--------------- Ekleme ---------------
YasirN verdigin program isimleri cok guzel tesekkur ederim,birde hizli yanitlarindan dolayi tsk ederim bazi arkadaslarin cevap vermesi cok gec suruyor.Panomani kullanamadim sertifika hatasi oldu baska guzel bildigin programlar varmi?genelde n95 prg dolu.Tsk...
FlipFont ta degısık yazı stıllerı var kalınıda ıtalyklısıde buyugude sen forumda font dosyasını veren konu wardı 37tanedı hatrlarsam o dosyayya bak ıstersen ..
Konu Başındaki Teşşekür butonunu unutmadıgın ıcın tesekur ederım bu arada
Ben http://www.maxicep.com/s60-3rd-yazi-ekran-dil-araclari/monotype-imaging-flipfont-v3-03-1-s60v3-symbianos9-x-signed-397227.htmllinkindeki hem uygulamayı hem de fontları yükledim. Fakat boyut olarak farketmiyor. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
boyut hakında hiç bir bilgim yok ben hiç değiştirmedim ama o fontları yuklediğinde font klasorune düştüğünde txt olarak gözüküor orda boyları flan var onları değiştirirsn x-plorer hex görüntüleycisiyle
Hocam tel E63 sorunum su: Msjlarım ıletılmıyor hattım avea ama hatla bır ılgısı yok ozellıkle bır kac numaraya aynı mesajı defalarca gonderıyorum bunun cozumu nedır hard format ıse yaramadı tel hacklı.Hıc update yapmadım en eskı versıyon yuklu ne yapmam lazım acıl bır cozum lazım bana.Tsk ederım.
Hocam benim e63 te bir uygulama yada oyun kaldırdıktan sonra onceden kurmus oldugum uygulama ve oyunlar yok oluyor ama uyg.yöneticisnde görünüyorlar hafıza kartı 8gb ve %90 boş şimdiden cvp için tşkler.
Eyvallah usta kusura bakma bayramı unuttum ben sürekli eevde olduğumdan herkesi de oyle zannediyorum :S Bi konuda bilgi paylasımında bulunmak istedim. Nokia Shop ların da kendi teknik servisleri var ve onlarda telefonu alıp güncelleme işlemi yapıyorlar. İlgine teşekkürler.
meraba abi. ya ben 1 ay önce e 63 aldım. sonra farkettim çn kapağın yanına bastırınca sesler geliyo. sonra bu ekrana da yansıdı yani ekrana bastırınca da sanki yerine oturmamış gibi sesler geliyo. bu garanti kapsamında mı?
Arkadaslar hack yapicam ama bir türlü bu klösör bulamıyorum bende yok napmaliyim bu durumda ?
C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products
N86 telefonum
ustat kolay gelsin, konuya baya baktım goremedim gozumden kacmışsa affola.. Ben e72 için şifreli tuş kilidi arıyorum, saatlerdir gözlerim şişti. bi yardım lutfen
Olur hocam senin zevkine guveniyorum tavsiye oyunlarini bekliyorum?birde kumanda programi e63 de calisirmi?
benin bir sorum olacak e63 telefonum var buna s60v3 için olan bütün temalar olur mu bide c3 telefonunu alabilme durumum var sence değiştireyim, önerebileceğin temalar var mı ve telefonuma sertifikasız uygulama yüklemek için tek seçeneğim hacklemek mi ?
Telefonuma bugün SBSH FExplorer Pro 2.10 u kurdum. Önerir misiniz?
Ve kusura bakmayın ama detaylar söz konusu olunca acemiyim. Mümkünce anlayabileceğim şekilde SBSH FExplorer Pro 2.10 da boy ayarını izah edebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?