analka
Üye
tamam ALLAH razı olsun bekliyorum bendeayrıca yeni bi sorun daha eklendi . benim sis ve sisx dosyalar kurarken unsigned bile olsa sertifika uyarısı verene kadar yarıya kadar falan kurabiliyordu taki bu siteden s60v3 uygulamalar bölümünden hack.sis isimli bi dosya bulup indirip kurana kadar. sertifika sorunu için yüklemiştim onu onun yüklemesi tamamlandıktan sonra binpda yazdı teli yeniden başlattı ama ondan sonra hiç bir sis ve sisx dosyayı açmaya çalışmadı önceden yüklediğim signed dosyalara bile basar basmaz dosya bozuk diyor. ama jarlarda şimdiye kadar en ufak bi sorun çıkmadı bunun sebebi ve çözümü nedir?
abi n73 te çalışan opera10,core codec1.3.6 var mı ben core codec 1.3.6'yı yüklemeye çalıştım sertifika sorunu diyor sizin söylediğiniz siteye girdim her şeyi indirdim.sonra istediğim dosyayı seçtim tüm sislere çevirdim.sonra çevirdiklerimi yüklemeye çalıştım bu seferde güvenli olmayan bir şey diyor.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.
waycell kardeşim dediklerinin yaptım yükledim yükleniyo açılmıyo oyun başka bi önerin var mı
ben bugun e72 telime surumu v50 olani guncelledim v54 yuklendii ama eski surumumde bana gelen msjda kimden geldigi yaziyordu bunda yazmiyor duzeltilebilme imkanim varmi?
Slm yeni Nokia E5 aldım.ve tlfna Opera mobile ve Netquin virüs programından başka hiç bi şey yükleyemedim.bunlarıda wifi ile opera mobile downloaddan indirdim.Opda dan sertefikamı aldım ama ne opdadan indirdiğim uygulamaları sertefikalıyor nede pcdeki sis dosyalarını.Hacklemeye denedim bi çok yöntemle ama yine olmadı.signsis diye bi program buldum ve yükleyebildim telfndaki sisleri sertefikalıyorum ama ama yine daha sonra yüklemede hata veriyor.bi dosya yöneticim bile yok tlfda.Nokia bu sefer hayal kırıklığına uğrattı beni.zamanında 6600 a yüklemedeğim yapmadığım şey kalmamıştı.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim
en nihayetinde opda çalıştı galiba...bi kaç uygulama yükledim ama yine tam verim yok.örneğin fexplorer i yükledim ama arayüzü gösterildiğinde çok kötü tlf menüsü görünümünde.Ucbrowser diye bi tarayıcı varmış facebook vidyolarını vs açan onu yükledim amacins cins şekiller çıkıyor ve hiç bi yere bağlanmıyor.s60v3 teki programları sorunsuzca yükleyebilmem gerekmiyomu?ilgilendiğin için tşkrlr
arkadaaşım soft formatta sorun çözülmedi hard format mı denesem
waycell kardeşim galiba bu oyun e72 uyumsuz ne yaptımsa olmuyor hard formatta olmadı galiba jarla çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?