YasirN
Üye
-
Konu Sahibi
-
benim nokia n79 um var fabrika ayarlarına döndüm fakat bekleme modunda ki wirelees olsun avea yazusu olsun şarj olurken şarj bölümü olsun hareket etmiyor yardım edebilirmisiniz
selam kardeş benim tel nokia 6220c video formatı ne olursa olsun ister 3gp yada mp4 realplayerde video açmıyo ses var görüntü yok bi yardım edersen çok sevinirm
arkadaşım senin problemin sistemsel eğer hackli ise bu tür oluşumlar fabrika ayarlarına döndüğünde normaldir..öncelikle hafıza kartını çıkarıp teli kapat ve aç sorun çözülürse hafıza kartını formatlamalısın eğer düzelmez ise tele format atmanı öneririm *#7370# yes tusuna basarak yapabilirsin buda çare olmaz ise hafıza kartına format atıp telefonun yazılımı güncellemelisin kolay gelsinben anlatamadım galiba saat in yanındaki gsm operatörünün ismi gelmio ekranda ayrıca hi bir şeyi hateket ettiremiyorum
burda daha iyi açıklayabilirim sanırım
muhtemelen bataryadan
Selamunaleyküm.
Kardeşim ben e72 aldımda henüz yeni. 2 tane sorunum var eğer yardımcı olursan cok makkbul geçicek.
1)Program yükledigimde açılmıyor. ancak telefon dilini ingilizce yaptıgımda yukledıgım programlar açılıyor. yani telefon dili türkçeyken yukledıgım programlar acılmıyo
2) 2.si ise telefonda mesela bırını arıcagım zaman 0532 yazıyorum bı kac sanıye sonra hepsı bırden gelıyo. yanı yavaş telefon.yazılım dedıler nokia da güncellettirdim telefonu hala aynı acaba yardımcı olabilirmisinz ?
telefonum n86 8mp.ngage uyguamasını yüklüyorum iyi güzel.ama oyunlarını yüklerken problem yaşıyorum yüklen miyor
--------------- Ekleme ---------------
yardımcı olursanız sevinirim
kardeş tamam video çözünürlüğü yüksek o yüzden açmadı dedik peki telin kendi çektiği videoları nie açmıyo?onların da mi kalitesi çok yüksek hem eskiden 3gp açıyodu şimdi nden açmiyo lütfen bi yardım et kardeş
kardeş tamam video çözünürlüğü yüksek o yüzden açmadı dedik peki telin kendi çektiği videoları nie açmıyo?onların da mi kalitesi çok yüksek hem eskiden 3gp açıyodu şimdi nden açmiyo lütfen bi yardım et kardeş
bende e63 varda mp4 film attıgımda sadece ses dosyası olarak acıyor görüntü yok onun icin ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim
Nokia E71 için bazı temalar indirdim.Ama telefon tuş kilidine girdikten sonra siyah bir ekranın üstünde şöyle bir yazı çıkıyor.'beta time expired' VisitLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekürler...
Arkadaslar nokia e72 kamera sesi kapanmıyor sessiz moduna alsak dahi sorun devam ediyor yardımlarınız bekliyorum güncelleme dahi yaptım yıne olmadı bir sertifika olayı var onu da yapamadım yardım lütfen
mecburen phoneix dead phone yapıcaz "File" menusundan "Manage connections" açın orda usb ve benzeri bağlantı türlerini silin sadece Non-connect kalsın.n73 acılmıyor phoenıx ıle flashlarken kapandı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?