YasirN
Üye
-
Konu Sahibi
-
E72 (RM-530) Fw v51.18 Hacked HeLLoOx'ün tüm versiyonlarını denememe rağmen telefonu bi türlü hackleyemedim.. hackleyen varmıdır acaba ? varsa yardımcı olabilirmisiniz.
hocam merhablar
bende e63 var dns ayarlarını değiştirip skyfireyi kullanmamız mümkünmüdür..mümkünse ufak bi özetlesen..şimdiden teşekürler
telefonu hacklemeniz gerek ordan c/sys dosyasından sileceğiz ..
slm;arkadaşlar yurtdışı e 71 türkçe yazılım nasıl yüklerim.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim.
E71 de internettden özellikle youtube dan video ızlerken browserdan durduk yere cıkıyor bazen vıdeoya baslar baslamaz bazende 4 5 dk ızledıkden sonra lutfen yardım!!! telı yenı aldım guncelleme vs den dolayı olabılırmı yada vırus yardım edersenız cok sevınırım sımdıden teşekkur ederım
iyi günler e71 kullanıcısıyım acaba internet üzerinden okey vs. oyunları oynayabilirmiyiz. şimdiden teşekkürler.
Hocam 4 sayfaya kadar baktım canım sıkıldı ben dırek sorumu soruyum...E63 format atacam fakat nasıl atacagım ve atıktan sonra neler yapcagımı bılmıyorum yardım edersen cok sevınırım...sımdıden tesekkurler
hack'lemeden olmuyormu peki.bi zararı olurmu telefona.
teşekkürler yinede ilgin için.
e 72 de face deki videolar açılıyodu eskiden ne olduysa anlamadım ama şimdi açılmıyor bunu nedeni ne acaba videonun resmi gözükküyodu tıklayınca indirme başlıyodu teldende açıyodum ama artık açılmıyor yardım için tşk
e72. java uygulamalarım çalişmıyor ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim
...hocam ben e63 kullanıcısıyım ama saece telefon aç-kapa ve mesaj yaz başka hiçbişeyini bilmiyorum, hatta bu konularda çokmu çok cahilim bir arkadaşım bu siteden bahsetti bir girdim daha çıkamıyorum ne kadar da şey yapılıyormuş bu telefonlarla. sorum 1- bu hard format nedir neden ve ne zaman yapılır. 2- e63 telefonda hiçbir ücret ödemeden navigasyon kullanma şansı varmı varsa nasıl?(bir yeden bir yere giderken sesli bir şekilde beni yönlendirmesi). 3- telefonu aldığım günden beri sim kartımda kayıtlı olmasına rağmen beni arıyanların numarası gözükmüyor. ben arama yaarken rehber tuşuna basıyorum boş çıkıyor sonra bazı yerlere girerek simkart rehberine ulaşıyorum ve ordan isim bulup arama yapıyorum bu sorun neden (özellikle evapsız arama olduğunda kim ramış bilemiyorum).... şimdiden cevapların için teşekkürler
hocam bu t9 kalkmiyor sizin dediginizi yaptim yine olmadi
hocam ben e63 kullanıcısıyım ama saece telefon aç-kapa ve mesaj yaz başka hiçbişeyini bilmiyorum, hatta bu konularda çokmu çok cahilim bir arkadaşım bu siteden bahsetti bir girdim daha çıkamıyorum ne kadar da şey yapılıyormuş bu telefonlarla. sorum 1- bu hard format nedir neden ve ne zaman yapılır. 2- e63 telefonda hiçbir ücret ödemeden navigasyon kullanma şansı varmı varsa nasıl?(bir yeden bir yere giderken sesli bir şekilde beni yönlendirmesi). 3- telefonu aldığım günden beri sim kartımda kayıtlı olmasına rağmen beni arıyanların numarası gözükmüyor. ben arama yaarken rehber tuşuna basıyorum boş çıkıyor sonra bazı yerlere girerek simkart rehberine ulaşıyorum ve ordan isim bulup arama yapıyorum bu sorun neden (özellikle evapsız arama olduğunda kim ramış bilemiyorum).... şimdiden cevapların için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?