marmaraisland
Üye
Sonunda Çözümü Yine Kendim Buldum; Aslında basit ama çoğu kişinin bilmiyor olabilir. Eğer işe yaramayan web tv widgetlerini kaldırmak istiyorsanız 1 dakikanızı almayacak çözüm.
Önce oviden veya diğer sitelerden kaldıracağınız uygulamanın yükleme dosyasını bulun.
Sonrasında bulduğunuz dosyayı telefona kuracaksınız. Kurarken çıkan üzerine yazılsın mı sorusuna evet diyerek devam ediceksiniz ve yüklemek istediğiniz yer olarak h.kartını seçiceksiniz. Uygulama yüklendikten sonra uygulama yöneticisinden veya klasörün içinde seçenekler > düzenle yi seçip uygulama ikonuna 3 sn. kadar basılı tutup çıkan seçeneklerden sile tıklayarak sorunsuzca kaldırabilirsiniz.
Aradığınız uygulamaları yazarsanız bulmanızda yardımcı olurum.
Kendi web tv klasörünün içindeki dosyaları da upload ettim. Sizler de aynı widgetleri kaldırmak istiyor olabilirsiniz.
İçindekiler;
Movie Teasers
National Geographic
Aljazeera
Cnn
M tv
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım teşekkür olumlu siliniyo fakat ben şu depo hafızasındaki angry birds ve asphalt 5 oyunlarınıda silmek istiyorum bunu bi yolu varmı acaba çok yer kaplıyolar biliyorum çok oldum ama bide şu nfc öğretim videosunuda aynı şekilde kaldırabilirmiyiz yardımcı olursan sevinirim

aynen sinir oluyorum bide sosyal i nasıl kaldırıcaz onuda bulabilirsen süper olur ya 

.