Symbian 3 ve Anna Sistem Dosyasına Gömülü Web Tv Kanalları vb. Kaldırma [Çözüm İçeride]

Sponsorlu Bağlantılar

marmaraisland

Üye
Sonunda Çözümü Yine Kendim Buldum; Aslında basit ama çoğu kişinin bilmiyor olabilir. Eğer işe yaramayan web tv widgetlerini kaldırmak istiyorsanız 1 dakikanızı almayacak çözüm.

Önce oviden veya diğer sitelerden kaldıracağınız uygulamanın yükleme dosyasını bulun.
Sonrasında bulduğunuz dosyayı telefona kuracaksınız. Kurarken çıkan üzerine yazılsın mı sorusuna evet diyerek devam ediceksiniz ve yüklemek istediğiniz yer olarak h.kartını seçiceksiniz. Uygulama yüklendikten sonra uygulama yöneticisinden veya klasörün içinde seçenekler > düzenle yi seçip uygulama ikonuna 3 sn. kadar basılı tutup çıkan seçeneklerden sile tıklayarak sorunsuzca kaldırabilirsiniz.:yuru

Aradığınız uygulamaları yazarsanız bulmanızda yardımcı olurum.
Kendi web tv klasörünün içindeki dosyaları da upload ettim. Sizler de aynı widgetleri kaldırmak istiyor olabilirsiniz.

İçindekiler;
Movie Teasers
National Geographic
Aljazeera
Cnn
M tv

arkadaşım teşekkür olumlu siliniyo fakat ben şu depo hafızasındaki angry birds ve asphalt 5 oyunlarınıda silmek istiyorum bunu bi yolu varmı acaba çok yer kaplıyolar biliyorum çok oldum ama bide şu nfc öğretim videosunuda aynı şekilde kaldırabilirmiyiz yardımcı olursan sevinirim

STaT!C

STaT!C

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım teşekkür olumlu siliniyo fakat ben şu depo hafızasındaki angry birds ve asphalt 5 oyunlarınıda silmek istiyorum bunu bi yolu varmı acaba çok yer kaplıyolar biliyorum çok oldum ama bide şu nfc öğretim videosunuda aynı şekilde kaldırabilirmiyiz yardımcı olursan sevinirim

menü/ayarlar/uygulama yöneticisi/yüklü uygulamalar yolunu izle listede asphalt 5 ve angry birds ve benzeri yüklü uygulamalar vardır kaldırcağın uygulamanın üzerine 3 - 5 sn basılı tut kaldır seçeneği çıkacaktır. Nfc videosunu da üzerine 3 - 4 sn basılı tuttuğunda sil seçeneği çıkacaktır.

asaser

Üye
kardeş c6-01 de de oluyorsa helal :) aynen sinir oluyorum bide sosyal i nasıl kaldırıcaz onuda bulabilirsen süper olur ya :(

SilentOne

SilentOne

Üye
oluyoreee merak etmereee:D

marmaraisland

Üye
menü/ayarlar/uygulama yöneticisi/yüklü uygulamalar yolunu izle listede asphalt 5 ve angry birds ve benzeri yüklü uygulamalar vardır kaldırcağın uygulamanın üzerine 3 - 5 sn basılı tut kaldır seçeneği çıkacaktır. Nfc videosunu da üzerine 3 - 4 sn basılı tuttuğunda sil seçeneği çıkacaktır.

dediğin gibi yaptığımda hata veriyo kaldırma iptal edildi diyo başka yolu varmı acaba

mahmet27

Üye
ellerine sağlık harikasın... ne sinir oluyordum onlara sildim rahatladım

nowitzness

Üye
linkler ölü, yardımcı olabilecek?

dageteginden

Üye
Çok teşekkürler

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap