arkadaşlar kesinlikle yükleyin derim.akşamdan beri kurcalıyorum bi tane bile bug veya aksaklık yok telefonda.bu cwf nin yanında sitedeki diğer cwf lerin adı bile geçemez (karakoylu vs. diğer bu işle uğraşan arkadaşlar yanlış anlamayın sakın,sizin emeğinize saygım sonsuz).tek sorun türkçe olmaması ama zaten herkezin telefon kullanacak ingilizcesi olduğuna inanıyorum ben
kesinlikle katılıyorum . ama türkçe dil dosyası eklendiğinde hata veriyorsa mesaj bölümünü değiştirmeyi deneyelim. bu işi yapabilecek kimse yok mu.bu şmdiye kadar gördüğüm en hızlı ve en kullnuşlı fw.
peki ya arkadaşım şimdi telefonda başka bir cfw yüklü (c6 fwsi) acaba direk üzerine yükleyebiliyor muyuz yoksa v52yi tekrar jafla kurup onun üzerine mi bunu yüklüyoruz?
peki ya arkadaşım şimdi telefonda başka bir cfw yüklü (c6 fwsi) acaba direk üzerine yükleyebiliyor muyuz yoksa v52yi tekrar jafla kurup onun üzerine mi bunu yüklüyoruz?
ilk mesajdaki resimle gibi menüdeki bazı dosyaların ismi türkçemi değilmi ? indirdim ona göre kuracağımda.
--------------- Ekleme ---------------
bu menü düzenini nasıl default yaparız 3x4 ?
--------------- Ekleme ---------------
cfw grafik olarak çok şık sistem olarak çok hızlı düzen olarak biraz menü bozuklukları var birde GPS menüsünde haritalar yok ve acayip harfli dosyalar var hangi dil belli değil