Symbian^3 Uygulamalar Bölümü Konu Onayı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Uygulamalar Bölümü Konu Onayı
Arkadaşlar bundan 1 ay kadar öncesine kadar bir sorun yoktu Uygulamalar bölümüne konu açıyordum en geç ertesi gün konu onaylanıyordu ve ya eğer konu açarken bir hata yaptıysam reddedildi diye mesaj geliyordu.
Öğrenmek istediğim şey bu konu red edilince artık mesaj gelmiyor mu ?
Çünkü son zamanlarda uygulamalar bölümünde yeni konu hemen hemen hiç açılmıyor ancak bugün daha 2 tane program koydum ve hala bir sonuç yok bundan 2 hafta kadar önce 5 6 tane konu açtım sadece 1 i onaylandı diğerleri de onaylanmadı diye mesaj gelse sorun yok ancak hiç bir mesaj gelmedi bu konu onaylarına kimse bakmıyor diye endişe ediyorum. Bunun sebebinin red edilen konulara artık mesaj gitmemesi mi yoksa kimsenin bu onaylara bakmaması mı diye merak ettim.
 


ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Reddedilen konulara otomatik mesaj gidiyor tabii ki. Ancak birden fazla konu aynı anda reddedilirse mesaj gitmiyor. Sistem bu şekilde ayarlı.

Konular en geç saat içerisinde onaylanmakta. Bu konuda bir sıkıntı yok. Bugün de açtığınız iki konu onaylanmış S^3 bölümünde..
 

'Şeref'

Emekli Yönetici
silinen konulara halen silindi mesajı geliyor .. bugün açtığınız 3 konuda onaylanmış bu kadar gecikme olması normal bence.. ama bir günü geçmesi her zaman yaşana bi durum değildir istisnasi bir durumdur.:oke:

----------Eklendi @ 01:09:56 ---------- Yazıldı @ 01:07:31 ----------

ben mesajı yazarken sende cevap vermişisin kusura bakma artık Hasan :)
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sorun değil güzel kardeşim.
 

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
açıklamalarınız için teşekkürler sanırım sorun çok red etmede mesaj gitmemesinden kaynaklanmış.
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt