cortex47
Üye
Bencede desteklemesi lazım.Belki 1.Nesil telefonlarına FP1 ile 4G desteği de gelir.
olur mu öyle şey ya. donanımdan bahsediyoruz biz burada, donanım yoksa yazılım n'apsın?
Bencede desteklemesi lazım.Belki 1.Nesil telefonlarına FP1 ile 4G desteği de gelir.
Destekler.
Desteklemiyor diyenler 3g ve 3.5g'nin ne demek olduğunu bilmiyordur.

aynen.
Bu forumda bılende konusuyor bılmeyende.
Tabıkı destekler. Her uretıcı gelecegı dusunerek telefon vs urettıgı ıçin bunuda ıllakı dusunmuslerdır. 4g yı cogu akıllı telefon destekleyecek + ilk turkcell e gelecek buyuk ıhtımal. Vodefona gec gelır. Avea meçhul![]()
aynen.
Bu forumda bılende konusuyor bılmeyende.
Tabıkı destekler. Her uretıcı gelecegı dusunerek telefon vs urettıgı ıçin bunuda ıllakı dusunmuslerdır. 4g yı cogu akıllı telefon destekleyecek + ilk turkcell e gelecek buyuk ıhtımal. Vodefona gec gelır. Avea meçhul![]()
Kardeşim neye dayanarak böyle konuşuyorsun ki? 4g donanımla olan bişey ve birinci ve ikinci nesil symbianlarda yok 808 de dahi yok.

Anten falan taksak olmaz mı?![]()

Kardeşim neye dayanarak böyle konuşuyorsun ki? 4g donanımla olan bişey ve birinci ve ikinci nesil symbianlarda yok 808 de dahi yok.
??Beyler tamam gelince görücez destekliyo mu desteklemiyo mu![]()
sen neye dayanarak bunu yazdığını soylermısın??

bak kardeşim bu durum 3310'da 3.5G Var mı ? diye sorulmuş bir soru gibi anladın mı ?
---------- Eklendi @ 20:20:32 ---------- Yazıldı @ 20:13:11 ----------
Arkadaşlar Konu Kilitlenebilir,forumda böyle boş boş açılan binlerce konu var bu konu kilitlenebilir admin kardeş
Not : Symbian^3'lü Cihazlarda 4G Entegresi Bulunmadığından Symbian^3'lü Cihazlar 4G'yi Desteklememektedir,Cevap Yeterince Açık![]()

Abi sen hangi yayladan bahsediyorsun? Ben şu ana kadar Trabzondaki Sultanmurat yaylasından başka yaylada 3G çektiğini görmedim.ben hiç öyle bir sorun yasamadım ama belli yerler olabilir sinyali engelleyen zaten heryerden çekse radyasyondan beynimiz buharlaşır ama şunu söylüyeyim ben trabzonun yaylalarında bile 3g baglanıyorum