Symbian^3 Telefonları 4G Destekler mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_yedi

Üye
Destekler.
Desteklemiyor diyenler 3g ve 3.5g'nin ne demek olduğunu bilmiyordur.

aynen.

Bu forumda bılende konusuyor bılmeyende.
Tabıkı destekler. Her uretıcı gelecegı dusunerek telefon vs urettıgı ıçin bunuda ıllakı dusunmuslerdır. 4g yı cogu akıllı telefon destekleyecek + ilk turkcell e gelecek buyuk ıhtımal. Vodefona gec gelır. Avea meçhul :D

cortex47

cortex47

Üye
aynen.

Tabıkı destekler. Her uretıcı gelecegı dusunerek telefon vs urettıgı ıçin bunuda ıllakı dusunmuslerdır. 4g yı cogu akıllı telefon destekleyecek + ilk turkcell e gelecek buyuk ıhtımal. Vodefona gec gelır. Avea meçhul :D

yahu destekleyemez!!! eğer telefon 4g destekli çıkmadıysa sonradan 4g destekleyemez!!! içinde o donanım yoksa destekleyemez!!!

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen.

Kardeşim neye dayanarak böyle konuşuyorsun ki? 4g donanımla olan bişey ve birinci ve ikinci nesil symbianlarda yok 808 de dahi yok.

E_yedi

Üye
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Beyler tamam gelince görücez destekliyo mu desteklemiyo mu :oke:

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Çok merak ediyosanız nokia türkiye facebook sayfasına yazın tartışmya gerek yok fışırdamayın.:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: cortex47 ve AndroidOne
polluxea♪

polluxea♪

Üye
desteklemez dostum

avcitalip

avcitalip

Üye
bak kardeşim nasıl eski telefonlar(7610,6260 v.b)cihazlar 3G yi desteklemiyorsa Symbian^3 Cihazlarda 4G yi Desteklemiyor ! Bu Programsal Olarak Halledilebilecek Birşey Değil Cihazlarda 4G'entegresi Yok ki sen ne yapacan 4G yi orayıda merak ettim açıkçası Türkiyede 4G yok Başka Ülkelerde Varsa Bilemem Ama !

4G için en az 4-5 yılı var Türkiye'nin...

avcitalip

avcitalip

Üye
bak kardeşim bu durum 3310'da 3.5G Var mı ? diye sorulmuş bir soru gibi anladın mı ?:oke:

---------- Eklendi @ 20:20:32 ---------- Yazıldı @ 20:13:11 ----------

Arkadaşlar Konu Kilitlenebilir,forumda böyle boş boş açılan binlerce konu var bu konu kilitlenebilir admin kardeş

Not : Symbian^3'lü Cihazlarda 4G Entegresi Bulunmadığından Symbian^3'lü Cihazlar 4G'yi Desteklememektedir,Cevap Yeterince Açık:oke:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
bak kardeşim bu durum 3310'da 3.5G Var mı ? diye sorulmuş bir soru gibi anladın mı ?:oke:

---------- Eklendi @ 20:20:32 ---------- Yazıldı @ 20:13:11 ----------

Arkadaşlar Konu Kilitlenebilir,forumda böyle boş boş açılan binlerce konu var bu konu kilitlenebilir admin kardeş

Not : Symbian^3'lü Cihazlarda 4G Entegresi Bulunmadığından Symbian^3'lü Cihazlar 4G'yi Desteklememektedir,Cevap Yeterince Açık:oke:

+1 :oke:

boyabatlı

boyabatlı

Üye
bence donanımsal olması lazım öyle olmasa eski telefonlara bir yazılım al sana 3g birde öyle birşey olmaz kime telefon satacaklar

duman61

duman61

Üye
ben hiç öyle bir sorun yasamadım ama belli yerler olabilir sinyali engelleyen zaten heryerden çekse radyasyondan beynimiz buharlaşır ama şunu söylüyeyim ben trabzonun yaylalarında bile 3g baglanıyorum
Abi sen hangi yayladan bahsediyorsun? Ben şu ana kadar Trabzondaki Sultanmurat yaylasından başka yaylada 3G çektiğini görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt